Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Turko24

quote:

Orijinalden alıntı: maslan81

Oyuna yeni başlamayı düşünenler için helping hang diye nisan ayı boyunca surecek bir event başlatıldı.Bu event ile oyundaki eski oyuncular yeni başlayanlara yardımcı oldukları taktirde hem eski oyuncu hem yeni oyuncular çeşitli hediyelerle ödüllendiriliyor.Yeni başlayanlar için bu ödüller pet,costume,weapon ve gold gibi oyunda degerli odüller.Tecrubeli oyuncular en fazla 2 acemi (recruit) kaydedebiliyor.Başlamayı düşünenler için kaçırılmayacak bir event.Bir yeni başlamayı düşünen arkadaşı event'a kaydedip 30 lvl e kadar kasmasında yardimci olabilirim. Oyun içindeki nickim KillOrKiss . Genellikler aksamları online oluyorum.

aslında bu oyunda çokda yardımcıya gerek kalmıyor ben 25 levele kadar gunner kastım ama pvp si hoşuma gitmedi sildim.Şu an başka oyun oynuyorum yoksa bu oyuna devam edicektim pvp savaşları güzel yanlız mountlar pek hoşuma gitmedi oyunun müzikleri çok hoş kim bilir ileride oyuna yeni pact falan gelir değişikler olur bizi cezbeder.

oyuna hemen her hafta yeni patch geliyor.Bende baslarda savaslari sizin gibi kısa ve yetersiz bulmustum.Özellikle 35 lwl den sonra yarim larda girilen bod savaslari ile birlikte pvp leri artık daha doyurucu buluyorum.Çünkü istenildiğinde 1 saat içinde 3 farklı savaşa toplamda 40 dk girilebiliyor.Ama malesef oyundaki oyuncu sıkıntısı devam ediyor.

• şuan hala bu oyuna giren varmı? arada vakit geçirmeye giriyodum fakat client uptade ettikten sonra "siteye girip orda girin" gibi bi uyarı alıyorum. önceden siteye girmeye gerek yoktu? sizde sorun varmı yada hangi siteden giriş yapıosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

şuan hala bu oyuna giren varmı? arada vakit geçirmeye giriyodum fakat client uptade ettikten sonra "siteye girip orda girin" gibi bi uyarı alıyorum. önceden siteye girmeye gerek yoktu? sizde sorun varmı yada hangi siteden giriş yapıosunuz

evet arkdaşım bende uzun süre ara vermiştim.Gecenlerde gireyim dedim olmadı biraz uğraşınca yaptım.Önce oyunun sitesine giriyorsun kullanıcı ismin(email ve şifren )ile sonra "DRAGONA START" basıyorun ve oyunun arayüzü karşında hepsi bu kadar.
  • quote:

quote:

şuan hala bu oyuna giren varmı? arada vakit geçirmeye giriyodum fakat client uptade ettikten sonra "siteye girip orda girin" gibi bi uyarı alıyorum. önceden siteye girmeye gerek yoktu? sizde sorun varmı yada hangi siteden giriş yapıosunuz

evet arkdaşım bende uzun süre ara vermiştim.Gecenlerde gireyim dedim olmadı biraz uğraşınca yaptım.Önce oyunun sitesine giriyorsun kullanıcı ismin(email ve şifren )ile sonra "DRAGONA START" basıyorun ve oyunun arayüzü karşında hepsi bu kadar.

şimdi birkaçtane dragona sitesi var eu, filipinler filan karışıyor tam olarak giriş yaptıgın sitenin linkini verebilirmisin?

• quote:

quote:

quote:

şimdi birkaçtane dragona sitesi var eu, filipinler filan karışıyor tam olarak giriş yaptıgın sitenin linkini verebilirmisin?

http://www.gameclub.com/

• arkadaşlar oyunda türk guildi falan var mı ? .. 26 lwl kaldım görevler için yardım edicek adam bulamıyorum oyundaki nickim BoGac ...
  • dragona online ph indirdim ben peki burda item nasıl yapabilirm ben adamlar +3 +4 zırh silah falan var gold alınmıyor gerçek para ile ama adamlarda bunlar var nasıl yapabilirm ancient warrior ring falan var adamlarda nasıl alabilirm ?????????????????? veya nası para kasabilirim veya item nasıl + basabilirim +3 +4 e tüm itemlerimi
  • Beyler halen güncel olarak bu oyunu oynayan varmı varsa bana ulaşabilir mi
    oyun hakkında sorucağın bi iki soru var kendi ayaklarım üstünde kasabilecek duruma gelmem lazım
    pM: DarKKinG61
  • Filipin serverında oynayan var mı? Durumlar nasıl? 4-5 ay önce bakmıştım en son canlılığını yitirmişti.
  • quote:

Filipin serverında oynayan var mı? Durumlar nasıl? 4-5 ay önce bakmıştım en son canlılığını yitirmişti.

valla ben su anda oynuyorum c9 da sizin guildeydim baydım buna başladım oyun çok sarıyor valla
  • Arkadaşlar sizin verdiğinizwww.playdragona.com'a giriyorum ph.gameclub.com oluyor, clienti indirirkende enPH yazıyor clientte? Doğru mu indiriyorum global olması için enUS yada enEU gerekmez mi?

Birdehttp://dragona.sc.gameclub.com/drmain.asp üsttekini iptal ettim burdan indiriyorum enUS yazıyor Global sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müneccim Tercüman -- 5 Eylül 2012; 15:40:01 >
  • Biz bunu polonya mı ne öyle 1 yerinkini oynuyoduk Eu-Global açıldı mı ki?
  • Ben bu oyunu ilk açıldığnda oynamıştım baya kasıp bırakmıştım.Geçen hafta tekrar indirdim, zamanında en fazla +5 basılıyorken şimdi +10 falan çıkmış herkeste +10 var, piyasa uçmuş, savaşlar berbat.Oyuna para basan kazanıyor, +basma ve +basma şansını artırma para ile satılıyor.
    Bence oynamaya değmeyecek bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazmisozen

arkadaşlar soruma cevap alamadım hala 20 lwl oldum hala ölünce exp gitmiyo ben 20 kalmak istiyorum ne yapmalıyım

Pk yapan biri seni öldürürse expin gider.Ama hatırladığım kadarıyla yaratığa ölünce de exp gitmesi lazımdı sonradan yama yapmış olabilirler.
  • Var mı hala oynayan nereden indirebiliyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.