Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Goddess Huanis has spoken and spread the word all over the continent that the OBT will be launching this December 22, 2011 14:00 PST Officially. From the Opening of the OBT She had declared there will be no characters wipe out further on. All travelers are invited to participate in the opening of the continent. The Goddess awaits for your arrival. Spread the word and let the message be known all over the world

Global sunucusu 22 Aralıkta OBT ye geçiş yapmış. http://www.playdragona.com/

Deniycem şimdi oldukça olumlu yorumlar var yabancı forumlarda.
  • skill tablosunu değiştirmişler eski skill buildler çöpe gitti, gunnerın skillerine baktımda pek ahım şahım bir tarafı kalmamış çoğu aoe skill yok!
  • Arkadaslar ben yeni yükledim oyunu ama "Themida" adında bi error veriyo nedeni ve çözümü nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokeabi12

Arkadaslar ben yeni yükledim oyunu ama "Themida" adında bi error veriyo nedeni ve çözümü nedir acaba?

1-Bu adresten kayıt olup oyunu indirdin mi? http://www.playdragona.com/ 2-oyuna ID olarak kayıt olduğun mail adresinle giriş yaptınmı?
  • aa ben filipinler sitesinden indirmişim :D saol yardımın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokeabi12

aa ben filipinler sitesinden indirmişim :D saol yardımın için

önemli olan yardımlaşmak gerisi boş iyi oyunlar
  • Arkadaşlar ben US clientini indirdim ama biraz lag var. Avrupa clienti var mı oyunun? Filipin serverında başlamak istemiyorum pek, millet sonra farklı dillerde konuşuyor anlayamıyorum İngilizce konuşulması lazım yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Arkadaşlar ben US clientini indirdim ama biraz lag var. Avrupa clienti var mı oyunun? Filipin serverında başlamak istemiyorum pek, millet sonra farklı dillerde konuşuyor anlayamıyorum İngilizce konuşulması lazım yani.

eu serveri yok filipin ve us global serveri var filipin serverinde pc mi değiştirmeden önce oynamıştım.lag çok oluyordu ama pc yi değişince hiç sıkıntı yaşamadım üstelik ful detaylarda oynuyorum.pvp sinde bile hiç sıkıntı yaşamadım.Bu oyunun grafiği çok iyi sistemin ne olduğunu bilmiyorum ama bence lag olayı biraz pc sistemiyle alakalı.Ayrıca filipinde oynama global serveri tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

quote:

Arkadaşlar ben US clientini indirdim ama biraz lag var. Avrupa clienti var mı oyunun? Filipin serverında başlamak istemiyorum pek, millet sonra farklı dillerde konuşuyor anlayamıyorum İngilizce konuşulması lazım yani.

eu serveri yok filipin ve us global serveri var filipin serverinde pc mi değiştirmeden önce oynamıştım.lag çok oluyordu ama pc yi değişince hiç sıkıntı yaşamadım üstelik ful detaylarda oynuyorum.pvp sinde bile hiç sıkıntı yaşamadım.Bu oyunun grafiği çok iyi sistemin ne olduğunu bilmiyorum ama bence lag olayı biraz pc sistemiyle alakalı.Ayrıca filipinde oynama global serveri tavsiye ederim.

Lagın sistemle hiç bir alakası yok yanlış biliyorsun. FPS düşüşünü kastediyorsan o da server ile alakalı olmaz İnternetim 10mbit, sistemim de son derece güçlü zaten bütün ayarlar sonra oynuyorum neredeyse. Ama US serverı doğal olarak Amerika'da olduğundan pingler fazla oluyor.

Neyse zaten filipini tavsiye etmemişsin ben de sıcak bakmıyordum. US'de devam edicez artık. Açılırsa EU'ya geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 29 Aralık 2011; 15:52:29 >

• quote:

quote:

quote:

Lagın sistemle hiç bir alakası yok yanlış biliyorsun. FPS düşüşünü kastediyorsan o da server ile alakalı olmaz İnternetim 10mbit, sistemim de son derece güçlü zaten bütün ayarlar sonra oynuyorum neredeyse. Ama US serverı doğal olarak Amerika'da olduğundan pingler fazla oluyor.

Neyse zaten filipini tavsiye etmemişsin ben de sıcak bakmıyordum. US'de devam edicez artık. Açılırsa EU'ya geçerim

Lagın sistemle hiç bir alakası yok yanlış biliyorsun
    doğrudur başıma gelene kadar öyleydi bende ttnet 8 megabit kullanıyom(her nekadarda böle denilsede mümkün değil) sistemim 5 yıl önceki sistemdi işlemcim kaldırmıyordu ama pc yi değiştiğimde hiç sıkıntı yaşamadım sadece bu olayı yaşayıp gördüm.Bende EU açılana kadar şimdilik takılmayı düşünüyorum en azından oyun hakkında bilgimizi geliştirmiş olurum.Sana iyi eğlenceler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lagın sistemle hiç bir alakası yok yanlış biliyorsun
    doğrudur başıma gelene kadar öyleydi bende ttnet 8 megabit kullanıyom(her nekadarda böle denilsede mümkün değil) sistemim 5 yıl önceki sistemdi işlemcim kaldırmıyordu ama pc yi değiştiğimde hiç sıkıntı yaşamadım sadece bu olayı yaşayıp gördüm.Bende EU açılana kadar şimdilik takılmayı düşünüyorum en azından oyun hakkında bilgimizi geliştirmiş olurum.Sana iyi eğlenceler.

Valla ben dandik sistemim varken yaşadığım lagın aynılarını yaşıyorum oyunlarda Sistemden sisteme değişiyordur belki.

• oyunda max level kan ben xeriondayım 14lv scout
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizon255

oyunda max level kan ben xeriondayım 14lv scout

Sen filipin serverinde olmayasın? bu oyunun globalı açıldı.4-5 mesaj üste adresi var oyun şuanada max level 40
  • hala oynayan var mı?
  • yanlışlıkla filipin serverini indirmişim onca update yaptım charı açtım falan uğraştım birde ya.. görmedim globale geçtiğini tüh
  • Us server ında oynuyorum.Henüz 8. seviyedeyim ve sin oynuyorum.Şimdilik söyleyebileceğim grafikler idare eder.Karakter yürüyüşleri odun gibi , zıplamayı beğenmedim , böyle grafikli bir oyunda yüzme olmaması çok saçma diye düşünüyorum.Son olarak görevler git şunu kes tarzında ve otomatik olarak geliyor.Görevleri yapması kolay ve beni sıkmadı.
  • Arada filipin serverine giriyorum,35 lvl sniper var.Ama oyun boşaldı resmen.Kimse kalmadı 4-5 ay önce kanallar full idi ama şimdi nedense millet bırakmış.
  • US serverinde oynayan yüksel seviyeli arkadaşlar bir baksalar konuya, 20 oldum dungeon ve pvp yapıcak guild arıyorum da Türk göremedim oyunda fazla
  • Hala oynayan varsa Us - Eu fln hangisi söylesin ona göre indirip denemeyi düşünüyorum
  • EU yok sanıyorum, global serverlar Kuzey Amerika'da diye biliyorum. Onun için bende US dedim zaten. Evet oynayan arkadaşlar buraya bi nick falan bırakın da size bir danısalım ben 23 level oldum, nickim xBombastique :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yttuncel -- 20 Ocak 2012; 12:44:19 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.