Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam, dün birileriyle konuştum türklerden ama. nickin neydi oyunda girdigim zaman eklerim konuşuruz. şu 2 saat içinde tekrar girebilirim. bugun dersim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: localist

tamam, dün birileriyle konuştum türklerden ama. nickin neydi oyunda girdigim zaman eklerim konuşuruz. şu 2 saat içinde tekrar girebilirim. bugun dersim yok

Nickim KeskinKartal , sanırım 1 saate kadar daha oyundayım, pm atınca guilde alayım seni.
  • beyler oyun nasıl başlamaya değer mi?

oyun iniyor nickim büyük ihtimal PunisHim olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joey Tribbiani -- 5 Ekim 2011; 14:39:02 >
  • yok mu oynayan oyundayım benn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

yok mu oynayan oyundayım benn

Ben oynuyorum, oyuna devam edeceksen guilde alayım seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

yok mu oynayan oyundayım benn

Ben oynuyorum, oyuna devam edeceksen guilde alayım seni.

evet edicem baya sardı oyun nickim Beyaz X le başlayan serverdayım
  • quote:

evet edicem baya sardı oyun nickim Beyaz X le başlayan serverdayım

Oyunda olduğun zaman yaz ya da KeskinKartal pm at seni alayım.yarım saat daha oyundayım sanırım şuan.
  • quote:

beyler oyun nasıl başlamaya değer mi?

oyun iniyor nickim büyük ihtimal PunisHim olur

oyun başlarda zevkli ama her mmoda oldugu gibi bi mobu 123123 kez kesli görevlerden başka birşey sunmuyor pvp sistemide artık kaç vs kaçsa ortalık şölen alanı gibi zevk vermez oldu oda

kısaca 1 hafta filan idare eder ama sonrası malum ..
  • Arkadaşlar oyuna yeni başlayacağım da hangi servere girmemi önerirsiniz ve savaşlar ile vslerde en iyi olan karakter hangisi .

dragona eu 63 gün var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burgerkral

Arkadaşlar oyuna yeni başlayacağım da hangi servere girmemi önerirsiniz ve savaşlar ile vslerde en iyi olan karakter hangisi .

dragona eu 63 gün var

Xerion en yeni server ordayız biz.
  • geçen gün oyuna giremedim işimin çokluğundan. önceki akşam arkadaşımla girdik. 12 lvl olduk. baştan kastık ikimiz aynı lvl olalım diye. neyse isimlerimiz;

benimki Cloudel.. 12 lvl scout

arkadaşımınki: karayel 12 lvl ranger xeriondayız
  • bir de scout ile iligili skill buildi yada bilgi paylaşımı olmamış, sanırım oynayan yok. ben de oyunun forumunda biraz araştırma yaptım ve 2 çeşit scout yapılandırması oldugunu gördüm:

1. SHURİKEN( Weapon üstüne yapılandırma)

passive
    predator instinc - 9/20
    train body - 9/20
    source awakening - 9/20
    quickness - 2/5
    strong vit. - 8/20

active

ghost shuriken - 6/20
    shadow bind - 1/20
    riding in wind - 2/5
    breakdown posture - 8/20
    apply oil - 2-20
    minds eye strike - 2/20
    tapos may additional na 2 na di ko naman alam kung nadadagan ko pero alam wala kasi wala naman 2 sa pattern na ginawa mo
    drain will - 1/20
    instigate panic - 1/20
    ...... şeklinde bir paylaşım var. paylaşan kişi 28 lvl scout. ben shuriken üstüne yapılandırma düşünmediğim için pek ayrıntısını araştırmadım açıkçası. isteyen bakabilir forumundan.

2. TRAPÇI(Trap Üstüne Yapılandırma)

Cunt adlı kullanıcının açıklamalarını biraz translate kullanarak, çok ça da kendim düzelterek açıklamalarıyla sunmaya çalıştım. umarım scout düşünenlere yardımcı olur.

Aktif skiller

Ghost Shuriken = lvl 1 neden? Iyi crit etkisi ile 2.5secs cooling time ile (spambeceri), orta-ortalama hasar.

Shadow Bind = Lvl 1 neden? lvl1 3.0 saniye etkisi var, eğer seviye 2 yaparsanız 3.2sec etkisi, o yüzden bu kadarcık fark için değmez .

Apply Poison = 1 lvl neden uygulansın? Orta ortalama hasar, 4 saniye bekleme süresi (DoT etkisi bonus damage).

Apply Oil = 1 lvl neden uygulansın? Orta ortalama hasar, 4 saniye bekleme süresi (DoT etkisi bonus damage).

Breakdown Posture = lvl 1 (benim en sevdiğim shuriken becerilerini biri) debuffetkisi ile 10secs cooldown, 10secs minimum ve maksimum saldırı% 24 yüksek hasar etkisi var.

Attack in the Dark = 1 lvl neden saldırı?10 saniye cast süresi olmaksızın çok yüksek hasar, PK ya da savaşlar sırasında şaşırtıcı, diğer oyunculara çok etkili (bunu kulanırken görünmez durumda olmalısınız.)

Igniting Trap= lvl (max) yangın patlama etkisi (yakar!!!).

Lightning Trap= lvl (max) aydınlatma patlama etkisi ve hedef bir süre için beceri kullanamaz.

Binding Trap= lvl (max) patlama hasar etkisi vardır ve hedef hareket edemez.

Cold Energy Trap = lvl (max), hedefin hareket hızını azaltır (bonus soğuk hasarı) .

Zombi Trap = lvl (max) mana drenaj etkisi ile hareket hızı azaltır (bonus karanlık hasar) .

Trap of Despair= lvl (max) ustalık ister tuzak. nerde va nasıl kullanılacağını zamanla öğrenirler.

Neden tuzak becerileri maksimum düzeyde ? Etkisini maksimize etmek ...yüksek düzeyde tuzak becerileri yüksek başlangıç damage'i yüksek DoT hasar vardır. "Tuzaklar PvE ve PvP de sizin ekmek kapınızdır."

Rapid Movement= lvl (Max) neden? daha iyi bir cooling time ve göz kırpma aralığı.

Concealment= yapabildiginiz kadar yüksek lvl ... gizlenme sırasında daha fazla hız verir.

Complete Immersion= lvl 1 Neden? Genellikle savaş sırasında kaçmak için kullanılır.

Escape = 1 lvl neden? 3secs sessizlik ve dokunulmazlıkla birlikte + 20 hareket hızı ile, savaşın ortasında uzaklaşmak için yeterli.

Instigate Panic = 1 lvl neden? bir bölgede düşmanın defense, protection and evasion u %10 azaltmak yeterli olmaktadır. Ben genellikle tuzakları DoT etkisini aksatmadan tuzak etkisini telafi etmek için Trap of Despair den sonra bu beceriyi kullanırım.

Hawk Image= Lvl 1 neden? % 15 kritik vuruş artış% 6 yeterince minimum ve maksimum saldırı artırır. Minimum ve maksimum saldırı artırmak için +7 veya daha yüksek bir silah güçlendirilmesi. Silahta elem saldırı ve crit hit ilave özelliklerinin var olduğundan emin olun.

Mockey Image = Lvl 1 neden? % 10 evasion artış, yeterince iyi.

…………………………………………………………………

Pasif skiller

Predators (pasif beceri) = lvl 0 neden?

Agility = lvl (max) niçin gerek olduğunu sormayın( öyle demiş :D) ...

Sense Presence = bu biraz karışık. Level20 de , Spica (scout dragonasının adı) olan tam bir dönüşüm var. Spica nın gizli düşmanları tespit etmek için bir yeteneği vardır. Yani gizli düşmanları görmek için bazı beceri puan kurban edermisiniz, kendinize sorun.(burada zaten dragona dönüşümünde olan bir skill için puan vermeyi göre alırmısınız diyor sanırım.)

Train Body= lvl (max) nedenini açıklamaya gerek yok...(max hpyi artırır)

Strong Vitality= lvl 0, neden? İksirin cool-time i 3secs ... bu yüzden iksirler yeterli

Mental Discipline= lvl 0

Battle Meditation= lvl 0

Source Awakening= lvl 0

Fire, Cold, Lightning, Poison, Dark Resistance = lvl 0, neden? Resist ile zırh /aksesuarlar için yatırım yaparsınız başka bişey degil.

Property Hit Training= lvl 0, neden? Armor/weapondaki elemetal atak ile sizin elemenatl atagunuzu arttırır. Ekipmanın iyi olması lazım yani anladıgım kadarıyla..

mantık şu, trapları maxla, zaten kurtarıcımız onlar oluyor genelde. 7 çeşit traptan dikkat ederseniz escape trapa puan verilmemiş. bu da çok kullanışlı olmadıgından sanırım.

• biraz uzun bir cevap olmuş arkadaşlar kusura kalmayın. ama çokça emek verdim. oyuna akşamları girebilecegiz heralde, birazdan girmeyi düşünüyorum, isimleri geçen arkadaşları eklemeye çalışacagım.
  • Scoutlar savaşlarda gerçekten sinir bozucu, görünmez olup altına tuzak kurunca kurtuluş şansı çok az.Pvp yönünden tavsiye edebilirim ama kasarken tuzak kurmak çok zahmetli iş, biraz zorlanabilirsin.
    Ben de bugünlerde yoğunum pek gireceğimi sanmıyorum, şu saatte gir beni guilde al dersen evdeysem girmeye çalışırım.
  • bilmem ben şimdilik trapçılıktan memnunum, baya eğlenceli bir karakter oynanışı var. bütün işi trap hallediyo diyebilirim :D bana biraz talisman online daki tameri hatırlatıyor sanırım ondan sevdim. 15 lvl oldum, ama dün akşam acil bakım vardı, sonra bir de üstüne burda elektirikler kesilip geri gelmeyince erken yattım. oyuna girdiğim zaman burdan yazarım, müsaitsen gelirsin.

bu arada eu açılırsa girmeyi düşünen kaç kişi var? biz bunda deneyim kazanıp eu da devam etmeyi düşünüyoruz arkadaşımla açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: localist

bilmem ben şimdilik trapçılıktan memnunum, baya eğlenceli bir karakter oynanışı var. bütün işi trap hallediyo diyebilirim :D bana biraz talisman online daki tameri hatırlatıyor sanırım ondan sevdim. 15 lvl oldum, ama dün akşam acil bakım vardı, sonra bir de üstüne burda elektirikler kesilip geri gelmeyince erken yattım. oyuna girdiğim zaman burdan yazarım, müsaitsen gelirsin.

bu arada eu açılırsa girmeyi düşünen kaç kişi var? biz bunda deneyim kazanıp eu da devam etmeyi düşünüyoruz arkadaşımla açıkçası.

eu açılınca ben eu da olucam
  • bugun biraz oynadım ve 19 lvl oldum. bir boss görevi vardı skillio gibi bişey, etraftaki moblar yüzünden kesemeyip 2 kere yattık. sıkılıp çıktım bu yüzden. oyuna giren olursa birlikte kesiverelim.
  • selam, bişey soracam bu oyunda teamdan nasıl çıkılıyor bi türlü bulamadım. team başkanı olunca sorun yok ama başkasının teamından çıkmayı basaramadım.
  • Mage pvp buildi önerebilirmisiniz oyuna başlıyıcam

Birde mage nasıl pvp yapar damage yerken skilleri bozulurmu rakibi yavaşlatıp kaçmaya yönelikmi oynamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeSyndrome -- 8 Ekim 2011; 22:37:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

magic arrow lvl1 4 sec cooltime
    ignite max 12 sec cooltime fast cast skill nice combo after falling rocks
    freezin point max 12 sec cooltime -35 movement speed better than ice spear
    summon tornado max 12 sec cooltime AoE
    Electricution not sure 12 sec cooltime maybe when i reach the max level il use this
    INfection MAx 12 sec cooltime DoT
    Mana Bomb level 1
    Spear of HAdes MAx 1M 30 sec cooltime
    HAmmer of Judgement MAx 1M 30 sec cooltime kakatamad

Passive skill
    Train Body MAx per level
    Find the source Max bit useless for lowbies but if you get the max level for this very useful
    Elemental Attack Max bit useless for lowbies but if you get the max level for this very useful

Combo

Infection+freezing point+magic arrow
    Summon tornado+ ignite+ magic arrow
    Falling rocks press ignite then magic arrow or any skills

Baya build var oyunun forumunda şu güzel gibi geldi gözüme üzerinde oynamalar yapabilirsin kendi keyfine göre

Bu build iyimidir

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.