Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

selam, bişey soracam bu oyunda teamdan nasıl çıkılıyor bi türlü bulamadım. team başkanı olunca sorun yok ama başkasının teamından çıkmayı basaramadım.

Skill barın ortasında yuvarlak simge var ona sağ tıklayıp çıkış yapacaksın.

quote:

Mage pvp buildi önerebilirmisiniz oyuna başlıyıcam

Birde mage nasıl pvp yapar damage yerken skilleri bozulurmu rakibi yavaşlatıp kaçmaya yönelikmi oynamalı

23 lvle kadar colldown süresi düşük skilleri açmanı öneririm, kasmak daha kolay olur.23 lvlde skilleri sıfırlayıp istediğin gibi build yapabilirsin.
  • Oyuna yeni patch geldi, her saat başı celebration savaşları olacakmış.Bundan önce sanırım 2-3 saatte bir yapılıyordu.

10.20.2011 - Dark Earis Patch 

Patch size - 15MB

Dark Earis activated
    - players may travel to Dark Earis through the portal located at Suer Dock or through Portal Stones

New Item Drop: 2nd Gen Partial Transformation
    - contains 2 passive skills
    - can be obtained in Dark Earis

Guild Room***
    - all guilds will automatically have their own guild rooms. No other requirements for it
    - members may travel to their guild room through:
    a. guild scrolls which are available at Merchant npcs
    b. Guild Portal Stone located at Suer near npc esdel
    - Warehouse npc is available at the guild room

***We'll be adding more features to the Guild Room on future patches.

Daily Quest
    - Dark Earis daily/B.T.S. quest is now available for Lv 35-40 players.

Battle of Celebration and Death
    - Battle of Celebration will open every Hour
    - Battle of Death will open every 2 hours
    - Battle of Death will be changed to 15vs15 only

e.g.
    1:00 PM - BOC
    2:00 PM - BOC
    2:30 PM - BOD
    3:00 PM - BOC
    4:00 PM - BOC
    4:30 PM - BOD

Member Limit for Dungeon Party
    - Normal/Hard Dungeons - Maximum of 15 members
    - Guild Dungeons - Maximum of 36 members
    - Single Player Mode Dungeon is added for Lv 20 Dragon Transformation quest

• güzel olmuş, ama ben bu ara hiç giremiyorum, girdiğim zamanlar da kimse girmiyordu. tek başıma sıkıldım 20 lvl oldu charım, ara verdim şimdilik.
  • videolara bakılırsa oynanırlık güzel türk olarak kaç kişi var yabancılarla oynamak aslında bi bakımdan daha iyi oluyorda yinede kan çekiyo türk arkadaş arıyo sonra insan :)
  • yabancılarla oynanırlık güzel bişey de, filipin serveri olunca ingilizce de konuşmuyolar, tama oyun ingilizce ama, adama diyorum eng konuş diye, adam hala kendi dilinde bişeyler geveliyo ama ben anlamıyorum.
  • evet oyunu bırakmamın sebebidir dil olayı, oyüzden eu yu bekliyorum... ya sniper yada shaman açacağım!
  • ozaman sneye oynarız nese yeni pc alacam zaten o zamana kadar beklemede olim mayngames rfi açıcamış zaten öyle bi duyum aldım inş açarda show more time başlar :) nese sağlıcakla kalın.
  • ben de eu yu bekliyorum, az kaldı biraz daha sabır :D
  • beyler oyun agustosta cıkmıyacakmı ? cıktıysa hala oynıyan varmı vede yorumlarınızı okudum dil sorunu diyorsunuz ortak bulusma noktasından türk arkadaslar ile birlikte oynayabiliriz oyunu
  • Ben oynuyorum ama 6 Ay boyunca günde en fazla yarım saat girebileceğim hatta 1 haftadır hiç giremedim, o zamana kadar ne olur belli olmaz.
  • bende sımdı download ediyorum oyunu bakıcam nasıl birşey diye yanıma arkadaş hiçte fena olmaz yanı oyüzden sordum oynayan varsa toplanalım beraber oynayalım diye gunner acmayı dusunuyorum nasıl bir build bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu4134 -- 22 Ekim 2011; 22:38:20 >
  • bu konuda gunner üzerine uzun tartışmalar ve gunner build örneği var. biraz araştırırsan bulursun. bir de dragona phnin forumuna bak
    orda da veriyorlar. ben scout buildini ordan bulup yaptım.
  • gunner'ın single attack skilleri beş para etmez aoe skilleri olunca gunner gunner 36 lvl gunnerı sildim lvl 5 cold light poison ve lvl 10 cold light resque skilleri olmadan traşmış onu anladım eu yu bekliyorum pilipinliler bu iş yürümez! :D
  • ya arkadaşlar ben patch yaparken hata alıyorum. oyunu sildim tekrar yükledim. manuel patch i de yüklüyorum şu an bir de öyle deneyeceğim :/
  • tamamdır. sorun çözüldü şu an hatasız şekilde patch yapıyorum.
  • dragonanın official versiyonun clienti çıkmış arkadaşlar. bugun cbt si var galiba.
  • bizim saatimizle gece 12 de açılıyor yanılmıyorsam arkadaşlar yanlış sa düzeltin lütfen
  • arkadaşlar oyunu merak edenler için kısa bir özet geçeyim. oyun şu an 40 level 23 levelim anladığım kadarıyla oyun questler üzerine level alınıyor görevler otomatik rahat yapılıyor 20 levelde dungeon açılıyor burda da görevler var oyun içinde player çok her görevin sonunda bi boss kesiyorsunuz.boss lar biraz hırpalayabiliyor ama mutlaka yardımınıza gelicek o kadar player varki. oyunun pvp sine katıldım mükemmel hiç lag yok ilerisi için bu oyun benden geçer not aldı.Grafikleri çok güzel oynamak isteyen arkadaşlara bu oyunu tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

arkadaşlar oyunu merak edenler için kısa bir özet geçeyim. oyun şu an 40 level 23 levelim anladığım kadarıyla oyun questler üzerine level alınıyor görevler otomatik rahat yapılıyor 20 levelde dungeon açılıyor burda da görevler var oyun içinde player çok her görevin sonunda bi boss kesiyorsunuz.boss lar biraz hırpalayabiliyor ama mutlaka yardımınıza gelicek o kadar player varki. oyunun pvp sine katıldım mükemmel hiç lag yok ilerisi için bu oyun benden geçer not aldı.Grafikleri çok güzel oynamak isteyen arkadaşlara bu oyunu tavsiye ediyorum.

EU da mı oynuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

arkadaşlar oyunu merak edenler için kısa bir özet geçeyim. oyun şu an 40 level 23 levelim anladığım kadarıyla oyun questler üzerine level alınıyor görevler otomatik rahat yapılıyor 20 levelde dungeon açılıyor burda da görevler var oyun içinde player çok her görevin sonunda bi boss kesiyorsunuz.boss lar biraz hırpalayabiliyor ama mutlaka yardımınıza gelicek o kadar player varki. oyunun pvp sine katıldım mükemmel hiç lag yok ilerisi için bu oyun benden geçer not aldı.Grafikleri çok güzel oynamak isteyen arkadaşlara bu oyunu tavsiye ediyorum.

EU da mı oynuyorsun?

Oyunun global açıldı orda oynuyorum 3 tane türk guildi gördüm oyunda global adresihttp://www.playdragona.com/ burdan kayıt ol ve indir. ID ye mail adresinle giriliyor

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.