Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kusura bakmayın arkadaşlar, topicte yığınla mesaj olduğundan okumaya tenezzül etmedim. Oyunda kasma mantığı grind üzerine mi kurulu yoksa questler üzerine mi?
  • Us ne zaman acılcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Öncelikle kusura bakmayın arkadaşlar, topicte yığınla mesaj olduğundan okumaya tenezzül etmedim. Oyunda kasma mantığı grind üzerine mi kurulu yoksa questler üzerine mi?

En yeni server Xeria olduğu için çoğunluk xeriada.

Oyunda genellikle questle kasıyoruz.Ama quest otomatik geldiği için öyle anlamsız koşuşturmaca yok.Sadece birkaç sayılı görev için npcye gidiyorsunuz.
    Bunun dışında yaratıklarda kasarak lvl kolay atlanabilir.Verdiği exp iyi yani.
    En önemlisi de dungeonlarda kasmak.Bu daha çok para üzerine.Dungeonlarda oyunun en iyi itemi olan mavi itemler düşüyor ve çok yüksek fiyatlara satılabiliyor.
  • Teşekkürler ama soruyu yazdıktan hemen sonra oyunu indim ve öyle girip bi bakındım. Quest sistemi pratik, güzel olmuş, zaten o npcden bu npcye git tarzı görevleri hiç sevmezdim bide questi bitirdikten sonra npcye geri dönmek eziyet gelirdi gayet hoş olmuş yani Ranger açtım sanırım hata yapmışım, bugün assasin i denemeyi düşünüyorum eğer assasin güzel gelirse assasin le devam edeceğim. Sizin bi öneriniz var mı?
  • Ranger kesinlikle hata değil arkadaşın yazdıklarının üzerine biraz araştırdım nasıl bu kadar kötü olabilir diye 1 haftadır tüm karakterleri deniyorum hemen hemen hepsi 15+ oldu ayrıca sürekli offical forumundan class discussions bölümünü takip ediyorum ranger a kısaca özet geçmek gerekirse forumdan yapacağım alıntıyla balance farmer fast quester imba pvper. Şuan hepsini denememe rağmen ve az çok ilerki leveller için okuduklarımla bende ranger devam ediyorum 19 levelim.Ama sana verebileceğim tavsiye tabi ki tüm karakterler için build önemli ama ranger için cidden çok ayrı. crtc build öneririm biraz araştırırsan bulabilirsin. Yaptığım buildle 15 levelde 1.2k crtc vuruyordum normal moblara ve 2 bilemeden 3 skille yanıma gelmeden moblar seri biçimde kasabiliyorum.Mini Bosslarıda en rahat kestiğim karakter diyebilirim debuff u sayesinde uplarıyla %50 e yakın damage azaltan skill i cidden op

Edit: Ufacık bi ekleme yapıyım 3 tane oylama var offical forumunda pvp için en iyi class hangisidir diye 3ünde de açık ara farkla crtc build ranger önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonhanedan -- 13 Eylül 2011; 12:49:52 >

• Mage pvp build önerirmisiniz oyunun forumunda bulamadım Bulursanız çok yararlı olur
  • magic arrow lvl1 4 sec cooltime
    ignite max 12 sec cooltime fast cast skill nice combo after falling rocks
    freezin point max 12 sec cooltime -35 movement speed better than ice spear
    summon tornado max 12 sec cooltime AoE
    Electricution not sure 12 sec cooltime maybe when i reach the max level il use this
    INfection MAx 12 sec cooltime DoT
    Mana Bomb level 1
    Spear of HAdes MAx 1M 30 sec cooltime
    HAmmer of Judgement MAx 1M 30 sec cooltime kakatamad

Passive skill
    Train Body MAx per level
    Find the source Max bit useless for lowbies but if you get the max level for this very useful
    Elemental Attack Max bit useless for lowbies but if you get the max level for this very useful

Combo

Infection+freezing point+magic arrow
    Summon tornado+ ignite+ magic arrow
    Falling rocks press ignite then magic arrow or any skills

Baya build var oyunun forumunda şu güzel gibi geldi gözüme üzerinde oynamalar yapabilirsin kendi keyfine göre

• Ranger iyi diyen arkadaşlar lütfen yapmayın.İki karakterin oynama sürelerine bakın.O giden 2 günüme gerçekten çok acıyorum.Şuanda rangerla lvlimdeki bir yaratığı yaklaşık 15snde kesiyorum.Aynı lvlde bir guardian geldi, 7-8 yaratık topladı, hepsini kesmesi toplamda 15sn bile sürmedi.O anda gerçekten rangeri kasmak için giden o kadar saatime acıdım, üzüldüm.
    Ben günlerdir burda boş yere demiyorum ranger açmayın diye.
    Not: Resimler en düşük ayarlardayken çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diffarensiyel -- 13 Eylül 2011; 14:07:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Ranger iyi diyen arkadaşlar lütfen yapmayın.İki karakterin oynama sürelerine bakın.O giden 2 günüme gerçekten çok acıyorum.Şuanda rangerla lvlimdeki bir yaratığı yaklaşık 15snde kesiyorum.Aynı lvlde bir guardian geldi, 7-8 yaratık topladı, hepsini kesmesi toplamda 15sn bile sürmedi.O anda gerçekten rangeri kasmak için giden o kadar saatime acıdım, üzüldüm.
    Ben günlerdir burda boş yere demiyorum ranger açmayın diye.
    Not: Resimler en düşük ayarlardayken çekilmiştir.

Bu 2 ss yerine buildinin ss ini koyabilir misin arkadaşım en çok onu merak ediyorum 1 mobu nasıl 15snde kesiyorsun 19 level bi ranger 1.5 2snde 1 mobu keserken 27 level ranger 15snde kesiyor rica etsem bide onun ssini koy senin nerde yanlış yaptığını izah ediyim.Ayriyetten PVE de ranger ile diğerlerini bir tutma lütfen ranger single target gidecek alan skilleri uplanmıcak eminim ki alan skill skilleri açıktı sende.Guardian ile bir tutmuşsun üstelik.Kıyasladığın class solo dg bile bitirebilecek potansiyele sahip o derece farmer ve quester. O yüzden rica ediyorum yorum yaparken objektif olalım önce düşünelim sonra yazalım

• bu lagda nasıl kasabiliyosunuz :/
  • Oyunda 8 karakter var birine kötü dedim herkes onu savunmaya başladı Sanırım millet olarak özelliğimizden kaynaklanıyor.
    Alan skiline hiç vermedim, cd süreleri düşük skillere verdim, gücü yüksek ama cd süresi yüksek skillere verseydim kasmak daha zor olacaktı.

• Lag yok şuan oyunda rahat kasabiliyorum bazen gündüzleri 1 1.5snlik delay oluyor ph sunucuları oldugu için ama fazla etkilemedi şu zamana kadar oyunu
  • Yok güzel kardeşim amaç körü körüne savunmak değil veya senin dediğinin tersini söyleyerek münakaşa etmek değil sadece kendi forumlarında el üstünde tuttukları pvp olarak en iyi class olarak gösterdikleri bir karakteri senin hangi karakterden ne bekleneceğini bilmemenden ötürü kötüleyerek milleti yanlış yönlendirmeni düzeltmek. Her karakterin kendine göre +ları var senin standartların alanla kasmak hızlı level atlamak ise ranger ''SANA'' uygun bir class degildir bunu dile getirirsin. Ama bunu genele yayarak bu class çok kötü demen sencede çok fazla at gözlükleriyle yaklaşmak değil midir?

Ghost Arrow lvl 12
    Aimed Shot lvl 12
    Ice Arrow lvl 1
    Snare Arrow lvl 1
    Paralyzing Arrow lvl 11
    Flash Trace lvl 1
    Keen Senses lvl 1
    Adaptibility lvl 1
    Adhesive Arrowhead lvl 1
    Soul of Leader lvl 2
    Enemy of Archnemesis lvl 1
    Show Tracks lvl 4
    Dark Arrow lvl 3
    Ultra-Vibration Arrow lvl 3
    Poison Arrow[lvl 35 skill] lvl 1

Passive:
    Agile Steps lvl 5
    Stable Aim lvl 12
    Train Boddy lvl 12

Şöyle bir build göstereyim aşağı yukarı yakın sayılır senin buildinde çok aykırılık yok güzel gitmişsin fakat o ufak değişiklikler demek ki farkı yaratan.Dediğim gibi 20 level oldum 1 moba daha 2 bilemedin 3 skillden fazla vurmadım 17 levellerde 1k crtc vuruyordum şimdiye kadar ki tüm bossları solo yaptım ve daha 1 kere öldüm karakterle o da yanlış portal stone a ışınlanarak yüksek level mobların vurmasıyla.

Kısacası herşey karakterinden ne beklediğine bağlı iyi veya kötülüğü sana göredir genele yaymadan önce objektif olunmalı diyerekten bu tatlı sohbeti keselim bence

• quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

quote:

Orijinalden alıntı: wagabonds

10-19 savaşı değilmi 10 levelden 19 za kadar herkesin girmesi lazım ama sorun nerden girecez

Hayır 10-19 diye bir savas yok. Battle sistemi hatırladıgım kadarıyla 17 lvlde verdigi gorevden sonra baslıyor.

Savaşlar level aralıklı 16 17 level gibi aldığın bir questle girdiğin savaşta level sınırı 20 idi.Büyük ihtimal 20-25 veya 20-30 şeklinde oluyordur bilgisi olan biri üst limit hakkında daha net cevap verebilir.Kesin olan şey level aralıklı bir savaş sistemi var
  • 17-20 ilk battlelar 20'den sonra 2.leri başlıyor. Burada 30 üstü de gördüm 35 olabilir sınır (ya da 30'du). Şuanda 23 levelim bu yüzden girmemeye çalışıyorum battlelara gerçi en son girdiğimde top 5'de bitirmiştim biraz stratejik oynayarak. Sniper'ım bu arada, guild kurarsanız gelebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

Ranger kesinlikle hata değil arkadaşın yazdıklarının üzerine biraz araştırdım nasıl bu kadar kötü olabilir diye 1 haftadır tüm karakterleri deniyorum hemen hemen hepsi 15+ oldu ayrıca sürekli offical forumundan class discussions bölümünü takip ediyorum ranger a kısaca özet geçmek gerekirse forumdan yapacağım alıntıyla balance farmer fast quester imba pvper. Şuan hepsini denememe rağmen ve az çok ilerki leveller için okuduklarımla bende ranger devam ediyorum 19 levelim.Ama sana verebileceğim tavsiye tabi ki tüm karakterler için build önemli ama ranger için cidden çok ayrı. crtc build öneririm biraz araştırırsan bulabilirsin. Yaptığım buildle 15 levelde 1.2k crtc vuruyordum normal moblara ve 2 bilemeden 3 skille yanıma gelmeden moblar seri biçimde kasabiliyorum.Mini Bosslarıda en rahat kestiğim karakter diyebilirim debuff u sayesinde uplarıyla %50 e yakın damage azaltan skill i cidden op

Edit: Ufacık bi ekleme yapıyım 3 tane oylama var offical forumunda pvp için en iyi class hangisidir diye 3ünde de açık ara farkla crtc build ranger önde

Forumda yazılanları nasıl anladın acaba? Forum filipince kaynıyor. İngilizce kaynak başlık çok sınırlı.

• asassin buildini buldum yumulun...

Phantom slayer - max
    Shadow cut - max
    assassin plans -1 for pvp 0 for pve, hiding for more than 20 seconds is futile for whatever purpose
    raid - max for pvp
    exhaust talent - max for pvp to be able to burn the mana of your opponent and set their pots on cooldown allowing you to unleash the whole combo without them able to use their health potion
    Dash - 1 for pve, 3 for pvp to be able to chase down those nasty rangers and scouts
    cut tendon - max for its dmg and movement speed debuff or leave it at 1 and wait for instant slash
    line of death - 1 for pvp 0 for pve - only useful for the stun, very long cooldown
    explosion of murderous intent - 0 for pve, 1 for pvp, in most cases you don't really have time to cast this in pvp because you want to bring down the opponent as fast as possible, personally i go for a 0
    destroy senses - max for pvp and 0 for pve
    concentrated evasion - 1 only for pvp and pve, focus on damage dealing skills more than defensive ones
    blood eruption - its an ok skill i guess for mobbing but you specialize in 1 on 1 situations, personally i dont add anything, you can max it for mobbing purposes or for that extra damage. in pvp you can start off with this skill before unleashing your combo
    elemental endurance - 1 for pve and pvp, placing more points here will compromise your damage dealing skills. always cast only when someone is about to hit you with a strong elemental spell
    trickery - 0 for pve and pvp , you can replace this skill with good reinforced equipment for you to be able to take some punsihment during dungeon runs
    escape danger - 0 for pve and pvp, just use dash lvl 3 if you plan on running every now and then
    induce terror - lvl 1 for pvp , 0 for pve - combo after line of death for that perma stun
    shadow annhilation - 1 for pvp and pve - i love this skill, you can use raid and line of death in consecutive turns! thats uber damage ending with a stun
    wind cutter and instant slash - max max max this is what makes you one of the top dps in the game
    blood eruption and murderous and patience - max it!

for me its a 1, max, or 0 point on any skill,
    1 - just for its debuff or buff purposes
    max - to maximize its effects, since your a damage dealer, you want to max out your primary damage dealign skills
    0 - this skill won-t make a difference in the field wherre you specialize in

as for passives, max out your hp buff and your critical chance

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 13 Eylül 2011; 15:38:50 >

• Arkadaşlar bende şimdi yeni başlayacagım update yapıyor suanda hangi serverdasınız
  • Xeriondayız.

Arkadaşlar xerionda oynayanlar nicklerini yazabilir mi? TurkishPower isimli guild kuracağım.Guild ismini beğenmeyen içinde Turk lu birşeyler geçen fikrini belirtebilir.
    Şu saatte girebilirim diyemiyorum laptop evde değil büyük ihtimal akşam kurarım guildi.Herkesi guilde ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diffarensiyel -- 13 Eylül 2011; 17:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

Ranger kesinlikle hata değil arkadaşın yazdıklarının üzerine biraz araştırdım nasıl bu kadar kötü olabilir diye 1 haftadır tüm karakterleri deniyorum hemen hemen hepsi 15+ oldu ayrıca sürekli offical forumundan class discussions bölümünü takip ediyorum ranger a kısaca özet geçmek gerekirse forumdan yapacağım alıntıyla balance farmer fast quester imba pvper. Şuan hepsini denememe rağmen ve az çok ilerki leveller için okuduklarımla bende ranger devam ediyorum 19 levelim.Ama sana verebileceğim tavsiye tabi ki tüm karakterler için build önemli ama ranger için cidden çok ayrı. crtc build öneririm biraz araştırırsan bulabilirsin. Yaptığım buildle 15 levelde 1.2k crtc vuruyordum normal moblara ve 2 bilemeden 3 skille yanıma gelmeden moblar seri biçimde kasabiliyorum.Mini Bosslarıda en rahat kestiğim karakter diyebilirim debuff u sayesinde uplarıyla %50 e yakın damage azaltan skill i cidden op

Forumda yazılanları nasıl anladın acaba? Forum filipince kaynıyor. İngilizce kaynak başlık çok sınırlı.

Doğal olarak filipince bilmediğimden ingilizce yazılanlara bakındım ayrıca sadece başlık filipince diye girmemezlik yapma araştırmak istiyorsan o başlık altında da ingilizce yorumlar oluyor göz ardı etme onları bakınırken tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.