Şimdi Ara

Dream alma Premium al, Premium alma Elegance al... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
37.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatlar okadar degisken ki anlatamam. bir bayinin fiyatı digerini tutmuyor. 43100 liste fiyatı var olan aracı 41 e alanlar var 43 e alanlar var. bende arastırıyorum bakalım kim nekadar ucuza almış. bilen varsa yazsın
  • kesinlikle haklısınz..biz 1,5-2 ay önce liste fiyatı 40.900 olan Civic Elegance düz vitesi aklınıza ne gelirse dahil olarak 38.800'e aldık..
    bugün de City siparişi verdik. liste fiyatı 30.080 YTL, (otomatik vites),biz 27.500 ytlye anlaştık..
    tabiri caiz ise kim ne koparırsa öyle alıyor :)
  • bana dream için 34000 fiyat vrdiler sanırım premium almak istiyorum bakalım nasıl olacak en uygun nerden kaça alabilirsem
  • siyahla durumdan haberdar et bizi. nekadar nereden fiyat aldığını. bende premium düsünüyorum
  • dream baz model.
    daha sonra pişman olmak istemiyorsan aksesuar anlamında.
    dream den uzak dur.
  • diger konudada yazmıstım premium ile dream arasında farkları yazıyorum

1- perde hava yastıkları
    2- 6 lı cd calar
    3- 2 adet eksik hoparlör
    4- hız sabitleyici
    5- kapı eşigi aydırlatması
    6- deri kaplı direksiyon simidi
    7- jant

simdi sadece bu farklar için 3000 ytl fazla para istiyorlar. bunlar bana lazım diil diyenler için dream alınabilir bence. örnegin dream alıp 1500 ytl ye güzel bir jant takıp binebilirsin görünüste premiumdan daha da güzel görünebilir 1500 de az para vermis olursun. ama buna ragmen ben premium düsünüyorum.
    simdi tek bilmek istedigim ocakta ki degisiklikler ne olacak
  • muhtemelen vsa ( bir arkadaş belirtmişti tahminini ) tüm araçlarda standart olacaktı.
    ilave olarak belki far sensörü veya yağmur sensörü beraberinde aksesuar olarak ilave edilebilir.

belki
  • ocak gelmeden değişikliklerin ne olacağını kimsenin net bir biçimde bilebileceğini sanmıyorum ben.
  • Bu konu başlığı da her gördüğümde bana Sezen AKSU'nun bir şarkısındaki:"banane, banane, banane, beni al, beni al, onu alma" dizelerini hatırlatıyor.
  • sm=guitar.gif]sm=guitar.gif]sm=guitar.gif]sm=guitar.gif]sm=guitar.gif]
  • ellegans otomatık almayı duşunuyorum ankaradayım efe ve bora dıye 2 ayrı bayı var borayla geçen hafta ayak ustu konuştuk 41750 otamatık dedı efeye bu pazar gıdeceğim yakın zamanda elegans otamatık alanlar kaça ve hangı aksesuarları alabıldığını soyleyebılırse çok yardımcı olurlar teşekkurler ...................................bu arada forumunuza yenı uye oldum herkese ıyı gunler dılerım
  • sadece ankaradaki iki bayiyle sınırlı kalmayın bence..ankaranın çevresindeki bayileri de tek tek telefonla arayarak fiyat isteyin.. hatta ankaradan aldığınızdan biraz daha aşağı fiyat söyleyin ki onlar da ona göre fiyat çıkarsınlar..
  • ayrıca bayiden isteyebilecekleriniz için bir liste de aşağıda açtığım konuda mevcut ;)

http://forum.donanimhaber.com/m_23898237/mpage_1/key_//tm.htm#24713531
  • ankara dışından aldığımız zaman plaka işlemleri nasıl olur bu benım ılk arabam olacak kısmetse mesela eskışehır dıyelım teşekkurler
  • farketmez bulundugun ilçeden plaka çıkartıyorlar. şu trafik isleriyle ugraşan yerler var bayi seni bitanesine yönlendiriyor vekalet veriyosun plakan çıkıyo iste. neyapman gerektigi sana söyleniyor zaten. ben istanbuldayım mersindan araç aldık mesala.
  • keza biz de salı günü teslim alacağımız City'i İzmit Honda'dan sipariş ettik. plaka işlemleriyle onlar ilgileniyorlar ve bulunduğunuz ilin plakasını çıkartıyorlar.
  • elegans otomatık fıatını soran varmı(pazarlık yapan) yakın zamanda çunku yuz yuze goruşme ıle telofan arasında fark oluyor hadı arkadaşlar destek
  • 42000 ytl + park sensörü + döşeme koruma : Civic Elegance otomatik...
    bu aralar Civic ve Jazz inanılmaz talep gördüğü için fiyatlarda eskisi kadar esneme yapmıyorlar...hediyeler ise sizin pazarlık gücünüzle alakalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 12 Temmuz 2008; 15:29:06 >
  • ben çok talep olduguna inanmıyorum valla sıkıntılı dönemde. ben ce araç az geliyor yada bakan var alan yok. yoksa neden fabrikası burda olan araç için 2 ay bekletiyorlar anlamıyorum. son kasa çıktığından beri takip ediyorum hep aynı muhabbet i yapıyorlar.
  • fabrikası burda da sanki bütün fabrika sadece Türk müşteriler için mi çalışıyor sizce ? burda yapılan üretimin sadece belli bir kısmı Türkiye için ayrılıyor.geri kalanı avrupaya ihraç ediliyor. dolayısıyla burdaki bayilere de renk ve sayı olarak belli miktarda Civic geliyor. yoksa varolan arabaları kenarda tutup satmamak için ne gibi bi nedenleri olabilir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.