Şimdi Ara

Dream alma Premium al, Premium alma Elegance al... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
37.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Civic alma accord al, accord alma crv al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamel

ben çok talep olduguna inanmıyorum valla sıkıntılı dönemde. ben ce araç az geliyor yada bakan var alan yok. yoksa neden fabrikası burda olan araç için 2 ay bekletiyorlar anlamıyorum. son kasa çıktığından beri takip ediyorum hep aynı muhabbet i yapıyorlar.

Merhaba,
    Neden 2ay bekletiyorlar diyorsunuz!
    Fabrika 2 vardiya çalışıyor (japonya saatine göre) tek vardiya'da ortama 106-108 civic çıkıyor ve 30un üstünde farklı varyasyonda civic üretimi yapılıyor.
    Talep fazlası ve daha önceki üretim adeti eksiklerini kapatmak için fabrika cumartesi çalışmadığı halde cumartesi günleride ekstradan tek vardiya üretime devam ediyor sonuçta fiili üretim kapasitesi max. kullanılıyor.Önümüzdeki ay tüm otomotiv üreticileri ve yan sanayii bakım periyoduna girecek ve daha fazla bekleme süresi olabilir..

• Konu başılığında (Dream alma Premium al, Premium alma Elegance al) demek kolay herkes neticede parasına göre hareket ediyor.
    En alt seviye civic alsanız bile çok kaliteli bir araç almış oluyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vogue

fabrikası burda da sanki bütün fabrika sadece Türk müşteriler için mi çalışıyor sizce ? burda yapılan üretimin sadece belli bir kısmı Türkiye için ayrılıyor.geri kalanı avrupaya ihraç ediliyor. dolayısıyla burdaki bayilere de renk ve sayı olarak belli miktarda Civic geliyor. yoksa varolan arabaları kenarda tutup satmamak için ne gibi bi nedenleri olabilir acaba ?

Çok doğru bir yorum.
  • biras önce ögrendigime göre honda fabrikası stok olayını bırakmış ve sparis üzerine araç geliyormuş. tüm bayiler aylık sparislerini belirleyip bildiriyormus. örnegin haziran ayının sparisleri temmuz un 1 ile 4 ü arası gelmiş. yani şimdi siparis verseniz hazır da yok ise agustos ortası teslim diyor bayi.
  • aşağıda ilk msjdan yaptığım alıntıları bir daha ve daha dikkatli okursanız sizin yazdığınız msjın ne kadar gereksiz ve agresif olduğunu anlarsınız..forumda yeni olmanıza ve beni tanımamanıza bağlıyorum bu hareketinizi ve üstünde daha fazla durmak istemiyorum..
    umarım ilerleyen günlerde siz de bu foruma içerik olarak katkıda bulunursunuz...

quote:

Orjinalden alıntı: cemates

Konu başılığında (Dream alma Premium al, Premium alma Elegance al) demek kolay herkes neticede parasına göre hareket ediyor.
    En alt seviye civic alsanız bile çok kaliteli bir araç almış oluyorsunuz.

quote:

bu konu ile Civic Sedan alacak arkadaşların kafalarında ki "Dream mi ,Premium mu, Elegance mı?" sorularına az da olsa yardımcı olmaya çalışalım..iş dönüp dolaşıp bütçe konusuna gelecektir tabi ama en azından eldeki parayla maksimum keyif, konfor ve güvenliği sunan aracı almak hepimizin amacı olduğu için karar aşamasında olan tüketicilere yardımcı olmayı umarım..
    burada yer alan yazılar tamamen kendi fikrim olduğu için farklı versiyonları kullanan arkadaşların katkıları da beni memnun edecektir...

Donanım seviyeleri arasındaki farkı pazarlıklar sonucunda daha da azaltabilirsiniz, bunun için de forumda yakın zamanda fiyat almış arkadaşlara mutlaka danışın. ayrıca 2-3 bin YTL gibi açığınız kalıyorsa da kısa vadeli bir tüketici yada taşıt kredisi ile de aradaki farkı ödeyebilirsiniz..tabi bunlar tamamen tavsiyedir :)

hepinize güvenli, keyifli ve konforlu sürüşler diliyorum :)

• Bilgilendirme için teşekkürler.

Konunun okunması için mesaj yazdım.
  • güzel açıklayıcı olmuş. Burda yönlendirme yok, paran ne kadarsa onu alırsın kardeşim, burada arkadaşımız gayet açık şekilde kendi mantalitesine göre ayrıntılamış.
  • Arkadaşlar bu otomatik dreamlerde vitesteki d1 d2 d3 olayının sıkıntısı olabilirmi acaba farkı bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.