Şimdi Ara

Dream alma Premium al, Premium alma Elegance al... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
3
Favori
37.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xenonu ve otomatik katlanır yan aynaları koysalar hiç fena olmaz :)

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

o zaman elegance modelinede bir şey eklemeleri gerek, ne koyacaklar acaba
  • bence premium modeline ayarlanabilir silecek ve katlanabilir dikiz aynası ilave edilse fena olmaz dimi?????
  • bence sunroof çok önemli, tabi sunroof malzemesi hakkında şikayetler var umarım başımıza gelmez.

bazen klima rahatsız ediyor, ( özellikle bebekleri)
    birde ara mevsimlerde, kısa mesafede tam açıyorsun sunroof'u, bide havanlırmayı klimasız açıyorsun oh mis gibi temiz hava,
    uzun mesafede de, yukarı kaldırıyorsun 1 santim, oh.

camları açınca çarpıyor, sunroofta bu tehlike yok.

bence sunroofa verilen her kuruşa değer.
  • sanrufun ilginç bi özelliği daha var, yağmurdada açabiliyorsun, Arkayı kaldırınca içeri su girmiyor, hiç kimseye içmeyi tavsiye etmiyorum ama sigara içenler içinde faydası var, dumanı çok iyi çekiyor dışarıya, ama siz sigara içmeyin, arabanın içini mahvediyor, helede açık renk döşemesi olanlara, çok yazık oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

sanrufun ilginç bi özelliği daha var, yağmurdada açabiliyorsun, Arkayı kaldırınca içeri su girmiyor, hiç kimseye içmeyi tavsiye etmiyorum ama sigara içenler içinde faydası var, dumanı çok iyi çekiyor dışarıya, ama siz sigara içmeyin, arabanın içini mahvediyor, helede açık renk döşemesi olanlara, çok yazık oluyor

öğrendiğim iyi oldu,yukarıda da dediğim gibi malzeme kalitesi hakkında şikayetler var,
    o yüzden titiz davranıyorum. plastiği nemlenir çürür yırtılır neme lazım.
    hoş sakınan göze çöp batar ama.
  • bu aralar kimse dream-premium-elegance kararsızlığını yaşamadığına göre ekonomi piyasaları gerçekten çok kötü
  • @vogue, mantıklı bir bakış
  • ben kaç zamandır bu kadar durgun bir ekonomi görmemiştim..kime dokunsam bin ah işitiyorum..böyle bir durumun sonu nereye varacak çok merak ediyorum...hakkımızda hayırlısı..
  • Walla bende Premium arıyodum 33 bine hemen hemen 1.5-2 ay araştırdım.Sora temiz bi elegance buldum pazarlık falan filan derken Elegance aldım.Kısmet buymuş ama sıfır alsamda elegance alırdım.
  • güzel tercih .

aracınızı güle güle kullanın ...

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Walla bende Premium arıyodum 33 bine hemen hemen 1.5-2 ay araştırdım.Sora temiz bi elegance buldum pazarlık falan filan derken Elegance aldım.Kısmet buymuş ama sıfır alsamda elegance alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

güzel tercih .

aracınızı güle güle kullanın ...

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Walla bende Premium arıyodum 33 bine hemen hemen 1.5-2 ay araştırdım.Sora temiz bi elegance buldum pazarlık falan filan derken Elegance aldım.Kısmet buymuş ama sıfır alsamda elegance alırdım.

Çok teşekkür ederim üstadım allah herkse daha iyisini nasip etsin
  • bu konu fazla arkalarda kalmasın ki araç almaya niyetlenenlere bir yardımı dokunsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vogue

bu konu fazla arkalarda kalmasın ki araç almaya niyetlenenlere bir yardımı dokunsun :)

birisi de benim neden mesajlarımın silindiğini açıklarsa sevinirim . içinde hakaret yok birşey yok neden siliniyor anlamıyorum . valla mesaj yazmak içimden gelmiyo
  • nerdeyse üst başlık olacak bir konu hazırladım ya belki içinde sadece konuyla ilgili msjlar bulunsun diye silmişlerdir gibi bir tahminde bulunayım :)
    sen yine de takma dostum ya içinden geldiği gibi yaz çiz :)
  • arabamı 40 bin kere düşündükten,okuduktan,inceledikten sonra aldım.. elegance otomatik.. 1 sene oldu.. bugün olsa yine aynısını alırım hiç şüphem yok..
    parasını ödediğiniz aksesuarların herkuruşuna değiyor. özellikle sunroof.. daha önce kullanmadığım için gereksiz gibi geliyordu ama aldıktan sonra çok işe yaradığına kanaat getirdim..
    alacak arkadaşlara tavsiyem şudur; ist daki bayiler çok tok satıcı.. hepsi belli bir fiyata anlaşmışlar ve onun altına bi kuruş inmiyorlar.. en azından ben alırken yani tam 1 sene önce öyle idi.. bende param peşin ve hazır olduğu için öncelikle yakın illerden başlayarak tüm honda ları aradım ve en uygun koşulları buldum.. ankaradan toplamda 2000 tl indirimle aldım.. bence biraz zahmet çekmeye değecek bir rakam..
    elegange aracıma almış olduğum ilave aksesuralardan (xenon+bluetooth+kararan dikiz ayna+park sensörü) sadece bluetooth biraz gereksizmiş gibime geliyor o kadar..
    son sözüm eğer alabiliyorsanız iyisini alın.. pişman olmazsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pashiba -- 9 Temmuz 2008; 14:39:52 >

• her şey iyi güzelde.yeni alan arkadaşlar fiyat bilgileri verebilirmisiniz. son günlerde premium düz vites alan yokmu.
  • Evet, güncel ve pazarlıklı fiyat bilgileri çok faydalı olacaktır dream, premium, elegance için...
  • alan soran görüsen yokmu yaw
  • OTOMOTİV SEKTÖRÜ KAÇ GÜNDÜR SATIŞ YAPAMADAN KEPENK KAPATTIKLARINI SÖYLÜYOR
    (BİRKAÇ FİRMA BU CÜMLEYE DAHİL)

SANIRIM YAKIN ZAMANDA ALAN SATAN YOK.
  • ÖTV ile ilgili düzenlemeden dolayı son 4-5 gündür resmi satış yapılamadı ama fiyat almak için bayiye gidenler mutlaka vardır. ama onlar da niye burda fikir beyan etmiyorlar bilemiyorum :) ben 15 gündür City için fiyat araştırdım, bilseydim Civic'i de sorardım sizin için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.