Şimdi Ara

DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
8.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konularda sözüne itibar edeceğim sayılı kişilerdensin hocam. sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 13 Şubat 2015; 23:32:08 >
  • arg-ist kullanıcısına yanıt
    file:///C:/Users/chriss/Desktop/GAME/overclock/Unigine_Heaven_Benchmark_4.0_20150213_2342.html

hocam çok zorlamadım ama şu an bu değerlerdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

file:///C:/Users/chriss/Desktop/GAME/overclock/Unigine_Heaven_Benchmark_4.0_20150213_2342.html

hocam çok zorlamadım ama şu an bu değerlerdeyim.

linki açamadım ama değerlerin kötü olacağını sanmam.
    kullandığın universal blok piyasadaki en iyi 2 bloktan biri. heatsinkte maşallah....

sözümü ukalalık olarak düşünme ama bir yere takıldım, benim saplantımdır bu ..

çizgiler ya doğru olmalıdır..(cetvel gibi..)
    ya da iyice kavisli olmalıdır....(koç boynuzu gibi..)

bu nedenle hortumla doğru gitmek hiç istemem , çünkü olmaz eğrilir ve göze batar..
    işaretlediğim hortumlar gibi..

DREAM MAX OVERCLOCK(WATER)

akrilik yapman abes olur, ama o hortumların içine 12mm dış çaplı akrilik boru girerse, sana bir parça akrilik boru göndereyim i o hortumların içine akrilik boru sal.. böyle bükülmez o zaman..
    bunun dışında söyliyebileceğim eline sağlık

Borular hep sarılarak Satıldığı icin duzlestirmek imkansız. Biraz düzeltiyorum geri geriliyor bir miktar. Akrilik boruyla uğraşmak da istemedim.
    Dediğiniz gibi olabilir aslında ama ben ekran kartına daha volumlu akış olsun diye daha kalın hortum sectim. Hem de görsel olarak iyi olsun diye. Acaba ic çapını daraltmadan bu boruları duz yapabilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Borular hep sarılarak Satıldığı icin duzlestirmek imkansız. Biraz düzeltiyorum geri geriliyor bir miktar. Akrilik boruyla uğraşmak da istemedim.
    Dediğiniz gibi olabilir aslında ama ben ekran kartına daha volumlu akış olsun diye daha kalın hortum sectim. Hem de görsel olarak iyi olsun diye. Acaba ic çapını daraltmadan bu boruları duz yapabilir miyiz

mümkün değil tam düz tutmak..
    akrilik boruyu ben daha evvel denemiştim sorun yaratmadı zaten iç çapı senin rakorun iç çapı ile aynı aşağı yukarı. sıkmatik rakorunun iç çapına bir bak.. 10/12mm akrilik rahat olur.
    boru bu hocam Thermochill 1/2" ID - 3/4" OD(13/19 mm.)
  • quote:

boru bu hocam Thermochill 1/2" ID - 3/4" OD(13/19 mm.)

12mm dış çaplı akrilik gayet güzel oturur içine.biraz kısa kesersin boyunu iki rakor ucu arasındaki mesafe kadar..
    ben yaptım sorun yaratmadı daha evvel.. bende 8/12 boru var istersen yollarım . veya 10 /12 mm boru bulursan o da olur istediğin zaman yollarım. 8/12.
    8mm iç dar ggibi geldi usta. 10mm daha verimli olur sanırsam. ben de bi araştırayım
  • quote:

8mm iç dar ggibi geldi usta. 10mm daha verimli olur sanırsam. ben de bi araştırayım

• radyatörlerimizi monte edelim ve anakartımızı deneyelim

DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 16 Şubat 2015; 11:26:27 >

• montaja devam ediyoruz
     DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER)

• sen nerelisin ya sofra bezim izi açmışsın oraya😀😀😀

• suat6027 kullanıcısına yanıt
    ne sereyim evin oratsına kardeş. eskiden kalma ne bulduysak onu değerlendirdik :)
  • quote:

ne sereyim evin oratsına kardeş. eskiden kalma ne bulduysak onu değerlendirdik :)

kardes sofra bezı tokatımızın da ondan sordum.. tokatlıyım ben:D o yuzden :D
  • parçalarımızı tanıtalım devam edelim
     DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER)

• başarılı bi proje

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık çok çok mek verilmiş bir proje.Güle güle kullanın :)

• yorumlar için teşekkürler. yorum geldikçe paylaşım yapıyorum. devam edeceğim :) sağolun
  • hiçmi acımadın aır 540 a :D fan yuvalarını kestın galıba.
    fanlar üstten veya alttan yuvalara takınca plexi kotumu oluyordu ?

emeğine sağlık performans acısından ıyı güzel olmuş ancak bence aır ın o sade kıbar duruşu cok daha tatlı
    emeğinize sağlık saygılar
  • amdgamıng A kullanıcısına yanıt
    air 540 ın üst kısmına 120 lik fanlardan 3 tane sığmıyor. simetri için modifiye etmek şart. kasa şuan eski halinden daha kibar ve şık durmakta :) beğenmeyen bi sen varsın heralde :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.