Şimdi Ara

DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
8.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaptığın bu işe söylenebilecek tek söz var. Tebrik ederiz, emeklerine sağlık. Gerçekten güzel makine olmuş.

Yalnız bir de kasanın görünen boş kenarına mavi NOS kaplı küçük tüplerden koyup üstünden hortum çekersen her şey tamam olur.

aa satılıkmış.. ihtiyacım olsa anında alırdım..
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    çok kalabalık olmasın göz yormasın demiştim :)

evet. sıvı soğutma sistem şuan takılı çalışıyor ama başka ugraslarım oldugu için satılık
  • cok iyi iycilik cikarmissiniz hocam Massallah kazasiz belasiz
  • Sistem güzel olmuş. Tebrikler. Kasayı ekran ile aynı seviyede koyarsan daha şık durur.Mid Tower kasa mıdır ?
  • Görsel güzel, sistem de güzel. Ellerinize sağlık hocam, umarım biz de bu tür girişimlere cesaret edebiliriz. Elimde kalmasından korkmasam hemen söker keserim de işte
  • AssassinOrhan kullanıcısına yanıt
    masa yetmiyor ya :D L ŞEKLİNDE MASA veya çok uzun masa lazım yer yok. ekran 27 inc ve hoparlorler yer kaplıyor
  • hocam elimde bu görseller kalmış sadece
    Bu mesaja eklenen görseller:

DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER)

• Bunlar bile yetee hocam montaj mantigini anlamam yeterliydi tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir sisteme başladım. takip edenler için link paylaşacagım :)
  • sistem komple değişti. yeni sistemimi de görün arkadaşlar

https://forum.donanimhaber.com/m_115921896//tm.htm#120287733

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 18 Eylül 2016; 12:55:52 >
  • Abi custom sıvı soğutma sistemini birine yapıp satarmısın mesela ben sana sistemi göndersm sen kursan custom sıvı soğutma kassa modelini kendine göre seçersn filan yani yaparmsın
  • Berkay Sevrin B kullanıcısına yanıt
    malesef zamanım yok. yorucu bir iş
  • Ellerinize sağlık hocam gercekten guzel olmus tebrik ederim . Marka logolari stickers mi boyami? Bende oyle bisiler yapmayi planliyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lbyibo kullanıcısına yanıt
    yapıştırma hocam.

son işim:

https://forum.donanimhaber.com/m_115921896//tm.htm#120287733
  • Cok iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.