Şimdi Ara

DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
8.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takipteyim halen. Şu bitmiş son halini görmek istiyorum. :)
  • pompanın pasif halde su alması gerektiği gerçeğini çok sonra öğrendim. bu çok önemli bir bilgi. pc sıvı soğutmaları için üretilen pompalar sıvıyı çekmez sadece iterler. Bu yüzden pompa çalışır durumda olmasa bile sıvıyı içine giriyor olması gerek. Bu yüzden pompalar rezervuarın altında yer almalılar.

biz de hatamızı düzeltip pompayı aşağı aldık.
     DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 30 Mart 2015; 10:58:52 >

• sakat işmiş gerçekten. delid yaparak cpu üzerindeki metali takmadan h80i yapıştıracaktın geçecektin.
    gpuyu zaten hallettmişşiniz.

4 cekirdekli işlemcilere bu tip ekstrem işlere bence gerek yok x99 chipset veya dual cpulu c606 chipset vs olacak ki değsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 30 Mart 2015; 17:51:33 >
  • nysarac kullanıcısına yanıt
    4770k nın delid den sonra tam bir EVRİM geçirdiği ile haberleri duymamışsınız. bir araştırın. Delid e en uygun ve delid ten sonra canavarlaşan bir işlemci 4770k
  • takipdeyim süper gibi
  • Konuyu tekrar düzenlemenizi tavsiye ederim yapım aşamalarının yorumda olması fazla güzel olmamış hepsini tek tek konuya eklerseniz daha aydınlatıcı olabilir
    NOT: Güzel olmuş exptouch bunu begendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exptouch kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. hepsi bitince artık :)
  • sızdırmazlık testiyle birlikte sistemimizi tamamen dolduruyoruz
     DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER)

• evet led dimmer, fan dimmerımızı da monte ettik. sıvı soğutma hortumlarını daha estetik olması için düzenledik.

sistemimiz hazır. artık vitrine geçme zamanı geldi.

• chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    iç organlar

• son fotolarımızı da atalım. en son bir de video paylaşacağım
     DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER) DREAM MAX OVERCLOCK(WATER)

• Hayırlı olsun hocam. Gerçekten göze çok hoş geliyor sisteminiz. Bir arkadaşın dediği gibi şu borular tam dik veya hilal gibi yassı olsa daha da güzel olurdu ama dediğinize göre elinizde olan bir durum değil. Umarım içinize sinmiştir. İyi günlerde kullanın. Birde merak ettiğim bir konu var. Sistemi tüm bileşenler, modifikasyon ürünleri, yaptırdığınız değişimler toplam kaç bin TL tuttu ?
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. bi kaç iyilestirme yaptım da yeni foto koyamadım

sadece kasayı düşünürsek. donanımı yazmıştım. ekstra sıvı soğutma maliyeti 3000 küsür lira tutmuştu. modifiyeler slaveler kaplamalar yapıştırıcılar led ve dimmer sistemi. yaklaşık 4000 lira da kasa içindeki donanımların değeriydi. 2500 lira da monitör gamepad seti, steelseries klavyeve razer mouse, sol el için ayrıca tuş takımı. 300 lira cam masa ve 200 lira deri koltuk. (not deri koltuk hiç tavsiye etmiyorum. bu yüzden araba alırken terletmeyen kumaş seçimi yaptım)
  • hızlı ve öfkeli, birde nitro eklemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDK -- 4 Ağustos 2015; 11:59:39 >
  • sistemi komple satmaya karar vermiştim ancak boyle bir emeğin değeri olmadığına karar verip. parça değişikliğiyle sistemi daha yukarılara taşımaya çalıştım.

yakında yeni fotolarla birlikte olacagız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Oda sıcaklığında su soğutma kullanılmaz hiçbir anlamı yoktur sadece lüxe kaçar hemde bu kadar masraf etmenin gereği de yoktur israftır sadece
    Kaliteli hava soğutmalar ile en fazla arada 3-5 derece oynuyor :D
    Sisteme gelecek su oda dışında başka bir şekilde soğutulup gelirse o zaman anlamı olur

zaten buzdolaplarındaki radyatorler yazın soğutmuyor dolapları mantık hatası vol 1
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Sistem çok güzel olmuş, eline sağlık hocam Bende kendi yeni kurduğum sistemi yüklemeyi düşünüyorum.
  • mithatozin kullanıcısına yanıt
    tesekkürler hocam. sistemde görünür ve gorünmeyen yerlerde sistem kararlaştırılması amaçlı düzeltmeler yaıyorum. beklediğim bi kaç parça gelince tekrar mante edip yeni foto ve video paylasacagım.
  • sistemin sıvı sogutma ünitesi satılıktır arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.