Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
187.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m_temur

mccarty arkadaşım bu cihazı en uygun en hızlı kimden alabiliriz bize bi yardımcı olabilirmisin ? ayrıca clarcke tech 9000 o kadar para vermeyecek kadar bizi idare edermi ? çünkü et 9000 alacaktım bu cihazı görünce hem uygun hem de ihtiyacı karşılar diye siz ustalara bir sorayım dedim...sağolun şimdiden...hayırlı ramazanlar herkese

http://forum.donanimhaber.com/m_34275297/mpage_52//tm.htm#51572008

Şu konuyu incelersen son sayfalarını, herkes bir cok farklı kişiden sipariş verdi. ben Peter zhou 'dan aldım.
    http://www.aliexpress.com/store/101616/210982177-469151578/wholesale-2011-latest-version-dm-800se-dvb-800se-800hd-se-free-shipping.html

• Everest wlco123 marka kablosuz adaptör kullanarak newenigma da yaptığım tüm denemeler başarısız oldu. Peter Pan da takar takmaz gördü. Ne yazık ki Peter Pan da görüntü kalitesi newenigma kadar iyi değil. Newenigmayı kalite ve arayüz olarak özleyecm galiba. Şuan kablo derdi olmadan hd yayınların keyfini sürüyorum. Newenigma ve trt hd yi göremiyor oluşum tek derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomania

Everest wlco123 marka kablosuz adaptör kullanarak newenigma da yaptığım tüm denemeler başarısız oldu. Peter Pan da takar takmaz gördü. Ne yazık ki Peter Pan da görüntü kalitesi newenigma kadar iyi değil. Newenigmayı kalite ve arayüz olarak özleyecm galiba. Şuan kablo derdi olmadan hd yayınların keyfini sürüyorum. Newenigma ve trt hd yi göremiyor oluşum tek derdim.

hocam oozon u denedin mi. benim çok hoşuma gitti.
  • bende oozon da bir trlü dts olayını çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

bende oozon da bir trlü dts olayını çözemedim.

Zaten farkındaysanız, dreamdts plugin'in çalışması için Genuine plugin'i bir kez çalıştırmak gerekiyormuş. Cihazımız klon olduğu için çalışacağını zannetmiyorum. En azından ben çalıştıramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

quote:

Zaten farkındaysanız, dreamdts plugin'in çalışması için Genuine plugin'i bir kez çalıştırmak gerekiyormuş. Cihazımız klon olduğu için çalışacağını zannetmiyorum. En azından ben çalıştıramadım.

hocam
    McCarty arkadaşın daha önce yazdıklarına göre kendisi çalıştırmış. Acaba diyorum biz mi yanlış birşey yapıyoruz. bu arada bendeki dts plugin r8 versiyonu crc checksum hatası vermeye başladı. artık hiç kuramıyorum. gerçi kursam da birşey farketmiyor.

İmaj olarak Oozon imajı kullanıyorum. Son derece hızlı ve kullanışlı. Benim çok hoşuma gitti.

• dts plugin i hiçbir imajda calısmıyor mu arkadaşlar ? yoksa oozonda ve bazı imajlarda mı calısmıyor? çalıştırabilen oldu mu dts plugin i herhangi bir imajda ? çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

hocam
    McCarty arkadaşın daha önce yazdıklarına göre kendisi çalıştırmış. Acaba diyorum biz mi yanlış birşey yapıyoruz. bu arada bendeki dts plugin r8 versiyonu crc checksum hatası vermeye başladı. artık hiç kuramıyorum. gerçi kursam da birşey farketmiyor.

İmaj olarak Oozon imajı kullanıyorum. Son derece hızlı ve kullanışlı. Benim çok hoşuma gitti.

O hatayı eskisini kaldırmadığınız için veriyor. Yabancı forumlarda da okuduğum kadarıyla çalışmıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam

O hatayı eskisini kaldırmadığınız için veriyor. Yabancı forumlarda da okuduğum kadarıyla çalışmıyor.

Bekleyeceğiz desenize :(

• dts plugin 'i hiçbir imajda calısmıyor mu yani ?
  • Araştırdığm kadarı ile dreamelite ve new enigma nın eski versiyonunda çalışıyormuş. ama ben ozon kullanıyorum ve bunda çalışmıyor. bu arada eski kurduğumuz u nasıl silecez arkadaşlar.
  • Arkadaslar bu dreamdts downmix hangi imaja nasıl yuklenir?Yani dts filmlerde ses almak icin ne yapmalı bir klavuz olusturabilecek arkadasımız var mı?
    Bu arada kumandanızın ok tusuna bastıgınızda kanal listesi gelsin,sag bastıgınızda ses artsın gibi klasik bir kumanda işlevi kazandırmak icin pauli eklentisini addon menusunden yukleyin,sonra eklentilerden bunu calıstırın ve sarı tusa basarak klasik neutrino ya cevirin.Bu kadar..Umarım faydalanan olur.
    Saygılar..
  • quote:

Araştırdığm kadarı ile dreamelite ve new enigma nın eski versiyonunda çalışıyormuş. ama ben ozon kullanıyorum ve bunda çalışmıyor. bu arada eski kurduğumuz u nasıl silecez arkadaşlar.

/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/

bu yolu izle ilgili klosörü sil..makinayı reboot yap tmmdır.
  • Newnigma2'de de yapmayı başaramadım arkadaşlar..Aşağıdaki açıklamaya göre piconları yukledim.Ancak newenigma osd setting kısmında skin location da expert (/picons/) var.yani expert(/media/usb/piconHD)" yolu yok?
    Piconları nasıl gosteririz bir acıklama lutfen..

Normal skin üzerinde picon göstermek için media/usb/piconHD/piconHD klasörü
    oluşturup en sondaki piconHD klasörüne piconları atıyoruz..
    LCD ekranda picon göstermek için ise media/usb/piconHD/piconlcdSE klasörü
    oluşturup piconlcdSE klasörüne piconları atıyoruz..

Mavi tuş, newnegma2 services, osd settings'e girip "skin picon location"
    seçimini "expert(/media/usb/piconHD)" seçiyoruz....
    LCD picon location da aynı yolu seçiyoruz..
    LCD display type seçiminide "picon only" yapıp save ve restart ediyoruz.
  • quote:

Araştırdığm kadarı ile dreamelite ve new enigma nın eski versiyonunda çalışıyormuş. ama ben ozon kullanıyorum ve bunda çalışmıyor. bu arada eski kurduğumuz u nasıl silecez arkadaşlar.

Evet newenigma2 eski versiyonda kurulu eklenti olarak çalışıyor. Plugin'i güncellediğiniz anda yine çalışmamaya başlıyor. Hiç güncelleme yapmadan kullansanız bile image sorunlu, dvd player ve birçok eklenti çalışmıyor.
  • bu cihaz orj olanı ile birebir kopyası mı yoksa işlemcisi olsun görüntü kalitesi olsun diğer özellikleri olsun kopya olduğu kendini belli ediyor mu,yoksa hakkaten alınabilecek ,bu riske değebilecek bir makinemdir...işlemcisi orj.7405 bunda sim mi oluyor..pek anlamadığım için soruyorum..yani görüntü kalitesi birşey kaybettiriyor mu? o riske değer mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottomania

Everest wlco123 marka kablosuz adaptör kullanarak newenigma da yaptığım tüm denemeler başarısız oldu. Peter Pan da takar takmaz gördü. Ne yazık ki Peter Pan da görüntü kalitesi newenigma kadar iyi değil. Newenigmayı kalite ve arayüz olarak özleyecm galiba. Şuan kablo derdi olmadan hd yayınların keyfini sürüyorum. Newenigma ve trt hd yi göremiyor oluşum tek derdim.

hocam oozon u denedin mi. benim çok hoşuma gitti.

Oozon benimde hoşuma gitti kablosuz ağ ayarlarını yaparken çöktü. Ondan deneyemedim. Arayüz olarak çok güzel.

Peter Pan da my tube eklentisi çalışmıyor. Newenigma çok iyiydi. Stabildi, görüntü kalitesi güzeldi. Ahhh kablosuz ahhh

Kablosuzda cam için gerekli olan internet bağlantısını kuruyor. Ama benim kablosuz ağ üzerinden imaj atmama müsade etmiyor.

Birde her yeni imajda ben sadece firm update diyip yazıyorum flaşa. Acaba önceki imajı silme gibi bir prosedürü mü var?

Trt Hd hakkında kimse bişey demedi ama ben forumlarda baktığım kadarıyla 90 lık çanaklar odaklanamıyormuş. 120 gerekliymiş en az. Hemen Trt ye e-posta attım. Eğer böyle bir durum söz konusu iser frekanslarınızı kuvvetlendirir misiniz diye?

• TRT HD bende 90cm çanak ile sorunsuz. Yalnız lnb' yi biraz çeviriyorum, gövdesi sinyali azaltıyor.
  • quote:

bu cihaz orj olanı ile birebir kopyası mı yoksa işlemcisi olsun görüntü kalitesi olsun diğer özellikleri olsun kopya olduğu kendini belli ediyor mu,yoksa hakkaten alınabilecek ,bu riske değebilecek bir makinemdir...işlemcisi orj.7405 bunda sim mi oluyor..pek anlamadığım için soruyorum..yani görüntü kalitesi birşey kaybettiriyor mu? o riske değer mi?

Arkadaşım kafandaki şüpheleri ben çok iyi anlıyorum. Ama sorduğun soru biraz anlamsız olmuş. riske değermi diyorsun, değmese idi bu kadar kişi çinden sipariş verirmiydi sence. Sonuçta gümrükte takılsa bir sürü masraf bir sürü iş kimse değmese idi getirmeyi düşünmezdi, gidip gigablue solo alıp geçerdi diye düşünüyorum. Bence sen bunu getirt sapa sağlam eline geçerse kullanırsın, eğer beğenmez isen satış ilanı ver elinden aldığın fiyata alıcak en az 10 kişi çıkar. Çünkü herkes çinden getirme riskine girmek istemiyor direkt burda aynı fiyata satan olsa dediğim gibi bir sürü kişi alır.

• quote:

bu cihaz orj olanı ile birebir kopyası mı yoksa işlemcisi olsun görüntü kalitesi olsun diğer özellikleri olsun kopya olduğu kendini belli ediyor mu,yoksa hakkaten alınabilecek ,bu riske değebilecek bir makinemdir...işlemcisi orj.7405 bunda sim mi oluyor..pek anlamadığım için soruyorum..yani görüntü kalitesi birşey kaybettiriyor mu? o riske değer mi?

dm800se orjinal mükemmel bi görüntü sağlayip , klonu çamur gibi görüntü vermiyor sonucta o konuda kafanda bi soru işareti varsa bence onu unut.
    yayın bakımından görüntü kalitesi 10 üzerinden 10 diyorum klon için bahsediyorum. cihazın görüntü için ince ayari mevcut daha ne olsun

bu cihaz için riske girmeye deger mi ? bence kesinlikle evet bu fiyata bu özellikler bence sonuna kadar riske girmeye deger.
    hem uydu alici , hem media player , tv'de yayınlari kayıt ediyorsunuz , cccam destegi ile şifreli yayınlari izleyebiliyorsunuz , Hd kanallari 3D yayınlari donmadan takılmadan gösteriyor ,
    bilgisayariniza baglanıp dosyalarinizi oynatmanızı sağlıyor , Alakasız bir kanaldaki yabancı filme alt yazı indirip anında izleyebiliyorsunuz , evde yoksunuz zamanı ayarlayip tvde yayını kayıt edebiliyorsunuz.
    internet üzerinden webradyo ve youtube destegi
    ve daha sayamadigim onlarca özellik mevcut...

eee daha ne olucak Sorarim size

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.