Arkadaşlar mkv lerde srt uzantılı yada gömülü olmayan altyazıları bir tütlü görmedi benim oozon. sizde sorun var mı
@akyildizemre Bir önceki sayfada anlattim altyazı olayini. direk srt'yi görmüyor. gömülü olanları görmesi lazım , Sarı tuş ve tekrar sarı tuşa basarsanız altyazılar gelmesi lazım.
Bu arada dts plugin bi bende mi çalişiyor nedir
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
@akyildizemre Bir önceki sayfada anlattim altyazı olayini. direk srt'yi görmüyor. gömülü olanları görmesi lazım , Sarı tuş ve tekrar sarı tuşa basarsanız altyazılar gelmesi lazım.
Bu arada dts plugin bi bende mi çalişiyor nedir
hocam dts için ne yaptıysam olmadı. srt ler için sadece gömülüleri görüyorsa işimiz var demektir. cihazla işin açıkçası çok sorun yaşamaya başladım. ccam bile aktif edemedim. ya bende sorun var :D yada cihazda sorun var
sadece gömülüleri değil , normalinide görüyor ama formati farklı bir önceki sayfada dedigiim gibi anlattim. aynı isim ve aynı yerde olması yeterli altyazı ve film. cccam 'ı addonstan indir , cccam.cfg dosyanıda etc klasörünün içine at. aktif etmene gerek yok otomatik aktifleşiyor.
quote:
sadece gömülüleri değil , normalinide görüyor ama formati farklı bir önceki sayfada dedigiim gibi anlattim. aynı isim ve aynı yerde olması yeterli altyazı ve film. cccam 'ı addonstan indir , cccam.cfg dosyanıda etc klasörünün içine at. aktif etmene gerek yok otomatik aktifleşiyor.
hocam öncelikle ilgin için teşekkürler. nedense ben,m cihaz cccam.cfg dosyasını görmüyor. acaba sistemde bir tane hdd var. onu mu görüyor. anlamadım. yapmadığım şey kalmadı. cccam info plugin ini kurdum. server vs hiçbirşey gözükmüyor.
Cccam için birde şunu dene. Menü'den Eklentilere girdikten sonra TS Panel >>> Addons >>> TunisiaSat Vuplus Addons >>> Vıx Cams >>> Cccam_2.2.1 Sonra Etc klasörüne Cccam.cfg dosyanı gönder. tabii bu düzenlenmiş ve içinde server bilgileri olsun. Yani büyük ihtimal çalışması gerekiyor.
Bu Söylediklerim Oozon İmage İçin Geçerlidir.
Plugins Vs için yüklemek için ise; Önce Ftp'den Cihazın /tmp klasörüne yüklemek istedigimiz *.ipk uzantili dosyayi atıyoruz. Sonra cihaz üzerinden; Menü >>> Eklentiler >>>User Scripts >>>install ipks from /tmp for Media/hdd (/tmp klasöründeki dosya ismi gözükecektir ve kurulum için sizden onay isteyecektir.)
quote:
Cccam için birde şunu dene. Menü'den Eklentilere girdikten sonra TS Panel >>> Addons >>> TunisiaSat Vuplus Addons >>> Vıx Cams >>> Cccam_2.2.1 Sonra Etc klasörüne Cccam.cfg dosyanı gönder. tabii bu düzenlenmiş ve içinde server bilgileri olsun. Yani büyük ihtimal çalışması gerekiyor.
Bu Söylediklerim Oozon İmage İçin Geçerlidir.
Plugins Vs için yüklemek için ise; Önce Ftp'den Cihazın /tmp klasörüne yüklemek istedigimiz *.ipk uzantili dosyayi atıyoruz. Sonra cihaz üzerinden; Menü >>> Eklentiler >>>User Scripts >>>install ipks from /tmp for Media/hdd (/tmp klasöründeki dosya ismi gözükecektir ve kurulum için sizden onay isteyecektir.)
hocam new enigma vardı şimdi oozon kurdum. öncekiler silinmiştir herhalde. dediğin şekilde kurdum. makinaya reset attım. ccam dosyasını ekledim ama nafile olmuyor olmuyor olmuyor.
cccam infoyu kurdun mu ?
Kurdum hocam . Kurmadğım şey kalmadı ama bir türlü olmuyor. bir de acaba bu CCam.cfg dosyası kodlaması ne ondan dolayı okuaymıyor olabilir mi
hocam cccam info da general, server vs girdiğimde error reading web page diyor. acaba dahili hdd yi çıkarsam mı.
addonstan cccamı çalıştır
yani ondan olabilir mi bilmiyorum. etc klasörü içindeki cccam.cfg dosyasını tekrar kontrol et. server bilgileri dogruysa çalışması gerek çünki aynı anlattıklarımı ben yaptim ve çalışıyor. Cccamdaki server'dan izliyorsun dimi newenigma'dan ?
quote:
yani ondan olabilir mi bilmiyorum. etc klasörü içindeki cccam.cfg dosyasını tekrar kontrol et. server bilgileri dogruysa çalışması gerek çünki aynı anlattıklarımı ben yaptim ve çalışıyor. Cccamdaki server'dan izliyorsun dimi newenigma'dan ?
hocam denemediğim imaj kalmadı. hiçbirinde çalışmıyor. ne yaptıysam nafile. acaba makineyi tamamen sıfırlasam nasıl olur.
hocam web arayüzünden girdiğimde server bilgilerine
Server connections: 1 +-----------------------------+------------+---------+--------+----------------+-------+-------------------------------+ | Host | Connected | Type | Version| NodeID | Cards | CAID/Idents | +-----------------------------+------------+---------+--------+----------------+-------+-------------------------------+ |sunucu adresi burada yazıyor| |CCcam-s2s| | | 0 | | +-----------------------------+------------+---------+--------+----------------+-------+-------------------------------+
şeklinde çkıyor. sanırım karşı tarafın sunucusunda sıkıtnı var. benden kaynaklanmıyor herhalde
birde şöyle dene istersen . imajı kurduktan sonra flashxp ile bağlandıktan sonra cccam.cfg üzerinde sağ tıkla edit de server bilgilerini öyle yaz. sonra update gelecek tamam diyince yazdıkların kayıt olur.
Yani bilgisayarındaki cccam.cfg yi gönder diyerek yapma. Bunu bir yerde okumuştum... kendim zaten edit diyerek giriyorum bilgileri....
hmm. o zaman öyle deneyeyim. saaolasın hocam
quote:
Orijinalden alıntı: fagala
birde şöyle dene istersen . imajı kurduktan sonra flashxp ile bağlandıktan sonra cccam.cfg üzerinde sağ tıkla edit de server bilgilerini öyle yaz. sonra update gelecek tamam diyince yazdıkların kayıt olur.
Yani bilgisayarındaki cccam.cfg yi gönder diyerek yapma. Bunu bir yerde okumuştum... kendim zaten edit diyerek giriyorum bilgileri....
hocam sen hangi imajı kullanıyorsun
Arkadaslar piconları gösterir sekilde ayarlanmıs olan bir image yok mu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: fagala
hocam dediğin gibi yaptım oldu. Çok saolasın. demekki bir incelği var.
Arkadaslar zaman bükme olayı nasıl oluyor? HDd ye kayıt basliyor ama o anda film durdurma ve devam etme nasıl oluyor ne yapsam olmuyor? Birde kayıt edilen .ts dosyaları nasıl oynatiliyor?