Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
187.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: santana007

quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: cofcof

Arkadaşlar Oled ekranda kanal logosu göstertme imkanı var mı ?

Newnegma picon ayarı, USB için

Normal skin üzerinde picon göstermek için media/usb/piconHD/piconHD klasörü oluşturup en sondaki piconHD klasörüne piconları atıyoruz..
    LCD ekranda picon göstermek için ise media/usb/piconHD/piconlcdSE klasörü oluşturup piconlcdSE klasörüne piconları atıyoruz..

teşekkürler arkadaşım ,peki bu piconları nereden bulabiliriz?

buyur kardeş incele istediğini indir:www.dreambox-tr.org/forum/forums/78-HD-3D-Picons

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 9 Ağustos 2011; 19:23:36 >

• newnigma2-snapshot-dm800se-08.05.2011-ramiMAHER new #ssl82 mi

NewNigma2 3.2.2 image for sim 2.10 DM800se mi

hangisini öneririrsiniz farkı nedir saygılar
  • Arkadaş bu imagede öncelikle newnigma2 Sorftwaremeneger den Add/remove picons eklemeye gir. Oradan herhangi bir dosyayı (hd-sat-others) olandan indir. indiriken 3 seçenek karşına -expert, -harddisk, -flaşh olarak seçenekler gelir ben harddisk'e yükledim. Yükleyince dremboxu kapatma düğmesinden kapat yeniden aç değilse dosya görüzükmüyor. daha sonra FlashFXP programı ile drembox'a gir. /media/hdd/piconHD dosyasının açldığnı göreceksin. Daha sonra bu dosyanın içine istediğin piconları atabilirsin.
    Ayrıca piconların Dreambox lcd ekrannda görünmesini istiyorsan yine newnigma2 Sorftwaremeneger den Add/remove picons eklemeye gir. Oradan bu kez (lcd-sw) olan bir dosya indir. bu kez /media/hdd/piconlcd dosyasının açıldığını göreceksin. Normalde renkli olarak picon lcd de görünmesi gerek ama sadece kanal ismi geliyor
  • arkadaslar merhaba
    benim bir sorunum var
    Şimdi bende 7 derece var ve komsumdan gelen turksat 42 derece var
    Malumunuz ters acı bende de 19,2 ile 13 dereceler cekmiyor.
    üstün kabul ettirme teknigim ile komsumu iknaettim ve ayarladık 19,2 ile 13 ü
    Şimdi komşumdan bana 3 tane sat geliyor bir disec taktım tek kablo ile evime getirdim bende de 7 derece var
    Cihazın arkasına bir disec daha bagladım ve benim 7 dereceyi 1.porta
    Komşumdan gelenide 2.porta taktım.
    Ama komşumdan gelen tek kabloda 3 sinyal var
    bu portları nasıl ayarlayabiliriz bizim dreamboxda
    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ölece kala kaldım
    ben bile su an yazarken kafam karıştı ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmnokia

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Az önce denedim sıkıntısız yüklendi ve çalşısıyor. Murat arkadaşımız vermişti r8 onu yükledim. hatta telnetten bile gerek kalmadi direk yükledim oldu.

Hocam r8'in link ini gönderme şansın varmı?
    Teşekkürler

@dmnokia, sizde çalıştı mı DTS ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 9 Ağustos 2011; 22:45:13 >
  • Arkadaşlar altyazı ile ilgili çalışan pluign var mı? Bir başka sorumda bu pluignlerin kayıt yeri değiştiriliyor mu? Sanırım flasha atıyor ve flash zatemn 60 mb. filan, sadece 8 mb. yer kaldı, nasıl değiştirebiliriz kayıt yerlerini?
  • barry allen 5.2.7 sürümünü kurabilen varmı?
  • Arkadaşlar. ben şimdi makinaya ilk sayfada verilen Newnigma 2 yi kurdum. 2 uydulu kanal listesinide attım. Açıldığında ekranda Newigma 2 yazıyor öylece duruyor. Hiç bir kanal seyredemiyorum. Ayrı bir ayar filan mı yapmam lazım. neden olmadı? Daha önce dreambox 500 s vardı onunla izleyebiliyordum.

uydu yapılandırma yapınca kanallar geldi. Tabii sorunlar bitmiyor. Kanallar arası nasıl geçiş yapılıyor acaba, birde buketlere kolayca erişebilmek ve gezinmek mümkün mü? teşekkürler bilgilerndirme için şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 10 Ağustos 2011; 22:42:22 >
  • Kumandadan yukari ve aşagı tuşuna basarsanız kanal listesi gelir. kanal listesi açıkken mavi tuşa basarsanız buketler gelir.
  • teşekkürler üstad ama ben 500 s de şöyle yapıyordum. sol da kanallar gelince sağ tarafta da buket isimleri geliyordu istediğim bukete geçip istediğimi kanalın üzerine gelebiliyordum. Birde dediğiniz gibi yaptım. kanal listesi ekrana sığmamış taşmış bu neden oldu acaba. TV den ayarım 4:3 tam seçili çünkü bu şekilde tam gösteriyor...
  • Selamlar,

Barry Allen'da imageleri kendi menüsünden siliyorum fakat boot menüsündeki kayıt kalıyor. Boot'dan nasıl bu kayıtları silerim?
    Şimdiden teşekkürler.

DM
  • merhaba arkadaşlar bende bugün bu ürünü aldım gittigidiyordan; DREAMBOX 800 HD PVR SİYAH (WLan USB) (HEDİYELİ) 385tl. (fiyat piyasaya göre normalmidir?)
    ürün de hakkında fazla bilgim yok boot 82 sim 3.0 yazıyor. burdan okuduğum kadarıyla sim 2.01 öneriliyor yanlışmı yaptım acaba içime karamsarlık çöktü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Az önce denedim sıkıntısız yüklendi ve çalşısıyor. Murat arkadaşımız vermişti r8 onu yükledim. hatta telnetten bile gerek kalmadi direk yükledim oldu.

Hocam r8'in link ini gönderme şansın varmı?
    Teşekkürler

@dmnokia, sizde çalıştı mı DTS ?

Sayın @Murat081 malesef deneyemedim.

DM
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyom2

merhaba arkadaşlar bende bugün bu ürünü aldım gittigidiyordan; DREAMBOX 800 HD PVR SİYAH (WLan USB) (HEDİYELİ) 385tl. (fiyat piyasaya göre normalmidir?)

Sizin aldığınızla bu başlıktaki cihaz donanım olarak farklı cihazlar.
    Sizin cihazla ilgilihttp://forum.donanimhaber.com/m_36503980/tm.htm 'da bir başlık var.

DM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmnokia -- 11 Ağustos 2011; 0:22:39 >
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar bende bugün bu ürünü aldım gittigidiyordan; DREAMBOX 800 HD PVR SİYAH (WLan USB) (HEDİYELİ) 385tl. (fiyat piyasaya göre normalmidir?)
    ürün de hakkında fazla bilgim yok boot 82 sim 3.0 yazıyor. burdan okuduğum kadarıyla sim 2.01 öneriliyor yanlışmı yaptım acaba içime karamsarlık çöktü..

Sizin cihazla ilgilihttp://forum.donanimhaber.com/m_36503980/tm.htm'da bir başlık var.

DM

ne gibi donanım farklılıkları var örneğin yotube izleyemezmiyim yada server olaylarını yapamazmıyım. kısaca farkları yazabilirmisiniz?

• quote:

quote:

quote:

Sizin cihazla ilgilihttp://forum.donanimhaber.com/m_36503980/tm.htm'da bir başlık var.

DM

ne gibi donanım farklılıkları var örneğin yotube izleyemezmiyim yada server olaylarını yapamazmıyım. kısaca farkları yazabilirmisiniz?

Merhaba,

1- Donanım farkı diyince, ana kartdan tutun, işlemci, tuner'a kadar farklı. O yüzden se için verilen image'ler sizinkinde büyük ihtimalle çalışmaz.
    2- Sorunuzda belirttiğiniz diğer şeyler image'lerdeki plugin (eklentler) dolayısıyla kendi image'inize bu eklentileri kurarsanız hepsi çalışır.

DM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmnokia -- 11 Ağustos 2011; 0:35:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

DM

Merhaba,

1- Donanım farkı diyince, ana kartdan tutun, işlemci, tuner'a kadar farklı. O yüzden se için verilen image'ler sizinkinde büyük ihtimalle çalışmaz.
    2- Sorunuzda belirttiğiniz diğer şeyler image'lerdeki plugin (eklentler) dolayısıyla kendi image'inize bu eklentileri kurarsanız hepsi çalışır.

DM

teşekkür ederim bilgi için, anladığım kadarıyla programların desteklemesi gibi birşey.

• Keşke 50 lira daha üzerine koyup bu cihazı alsaydınız normal dm800 için 385 tl hemde bu dönem ve piyasaya yeni ürün gelmişken bana göre çok pahali.
    yinede sizin adınıza hayırlı olsun.
  • mccarty arkadaşım bu cihazı en uygun en hızlı kimden alabiliriz bize bi yardımcı olabilirmisin ? ayrıca clarcke tech 9000 o kadar para vermeyecek kadar bizi idare edermi ? çünkü et 9000 alacaktım bu cihazı görünce hem uygun hem de ihtiyacı karşılar diye siz ustalara bir sorayım dedim...sağolun şimdiden...hayırlı ramazanlar herkese
  • Arkadaşlar . cihazım bu gün geldi ve yeni bir yazılım atmak istiyorum. elimde wireles dongle var fakat c,ihaz tanımadı. yazılım usb den nasıl atarız. yada usb den atılabiliyor mu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.