Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
187.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları

• Tamam hallettim kanal listesini DBedit programı ayarlarında enigma2'yi seçmeyi unutmuşum:) Şimdi bir sorunum daha var. HDMI ile LCD Tvye bağladım ancak ses sistemimden ses alamıyorum eski tip olduğu için. Normalde Tv'nin yayınlarının sesini veriyor ancak DM'nin sesini alamadım. Bunun için ne çözüm önerebilirsiniz ses sistemini değiştirmek dışında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

eee kimse Usb adaptör kullanmıyor mu? şöyle her image a uygun olan bitane adaptör alıcam. varsa böyle çalışan uygun adaptör tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bende bu sorunun cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Arkadaşlar hazır kanal listesi yükleyemiyorum DBEdit programı ile yüklemeye çalıştığımda hata veriyor nedeni nedir?

aynen bende de aynısı oluyor.Yedeklere aldığım kanal listesini. Yeniden yüklemek istiyorum hata veriyor. Veya başarı ile yüklendi diyor ama cihazı kapatıp açmama rağmen bir türlü olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

quote:

eee kimse Usb adaptör kullanmıyor mu? şöyle her image a uygun olan bitane adaptör alıcam. varsa böyle çalışan uygun adaptör tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bende bu sorunun cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.

Tp-Link TL-WN321G çalışiyor diyorlar. bunun üst versiyonunu almayi düşünüyorum. çalışmassa iade ederim.

Bu arada yeni image deneyeyim dedim cihazın içine ettim resmen bi türlü eski ayari getiremiyorum.
  • cevap için teşekkürler. Anlaşılan kimse wireless kullanmıyor.

Enigma 2 ile bir arkadaş çalıştıramamıştı 321 modelini.

artık neyse bende aynı markanın üst versiyonunu alıp denerim.
  • arkadaşlar selam. Evlenicem haftaya bi aksilik olmassa :)

Biraz yardımlarınıza ihtiyacım var. Henüz tv konusunda bir şey yapamadım. digiturk mu dsmart mı nedir durumlar pek hakim değilim konulara. çok para kaptırmak da istemiyorum bu capital arkadaşlara. istediğim yerli kanallar olsun hanım dizi izler bana da (hatta hanıma da) maç olsun yeter filimdir belgeseldir bu tip şeylere pek ihtiyacım yok. isteklerim bunlara ama yapmam gereken nedir?

İyi günler.
  • Hocam Türk kanallarini izlemek istiyorsan 50 liraya türk kanallarini gösteren uydu alicilari mevcut. 1 adet 90 lik çanak + 1 lnb ve yeterince kablo ile bu dediklerini izlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

cevap için teşekkürler. Anlaşılan kimse wireless kullanmıyor.

Enigma 2 ile bir arkadaş çalıştıramamıştı 321 modelini.

artık neyse bende aynı markanın üst versiyonunu alıp denerim.

ben şunu sipariş verdim.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wn722n-usb-150m-anten-kablosuz-adaptor/ProductDetails.aspx?productId=bd97008&categoryId=103939

anteni değiştirilebilir olması için cazip geldi.

• quote:

Hocam Türk kanallarini izlemek istiyorsan 50 liraya türk kanallarini gösteren uydu alicilari mevcut. 1 adet 90 lik çanak + 1 lnb ve yeterince kablo ile bu dediklerini izlersin.

peki ya ligtv? esas mesela bu benim için. ille digiturk mü almak gerek?
  • Şifreli Kanallari SErver Alarak İzlerim diyorsan : Dm500s veya Dm800HD veya Dm800HD se alabilrsin.
    Ben HD kanallari izlemem diyorsan: Dm500s işini görecektir.
    Ama diyorsan Hd kanallari izlerim , yayınlari kayıt ederim , Bu cihaz ile Harddiskimdeki filmleri media player gibi oynatip izlerim diyorsan Dm800HD SE modelini tavsiye ederim.

Dm800HD modelide var ama SE modeli geldikten sonra onun pek cazipliği kalmadi (bence) SE modelinin işlemcisi daha iyi.
    Dm800HD SE alicaksan bu linkteki konunun Son 4-5 sayfasını okumanı tavsiye ederim. bir çok kişi nasıl almış, kimden almiş, Alırken neler yaşamış hepsi detayli şekilde yazıyor.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=34275297&go=last

• quote:

Orijinalden alıntı: Duff MC ®

arkadaşlar selam. Evlenicem haftaya bi aksilik olmassa :)

Biraz yardımlarınıza ihtiyacım var. Henüz tv konusunda bir şey yapamadım. digiturk mu dsmart mı nedir durumlar pek hakim değilim konulara. çok para kaptırmak da istemiyorum bu capital arkadaşlara. istediğim yerli kanallar olsun hanım dizi izler bana da (hatta hanıma da) maç olsun yeter filimdir belgeseldir bu tip şeylere pek ihtiyacım yok. isteklerim bunlara ama yapmam gereken nedir?

İyi günler.

Dm500s al bitane paşa paşa kullan bence :) Beklentilerinizden anladığım kadarıyla sizin için en kolayı bu olur.

HD yayınlara da girmek istiyorsanız iş değişir tabi. Turksatta fazla yayın yok zaten coklu uydu sistemiyle DM800HD SE en güzeli olur HD yayınlar için ama sistemi kurması, aleti getirmesi sıkıntı, ayarlaması felan emek ister biraz.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duff MC ®

quote:

Hocam Türk kanallarini izlemek istiyorsan 50 liraya türk kanallarini gösteren uydu alicilari mevcut. 1 adet 90 lik çanak + 1 lnb ve yeterince kablo ile bu dediklerini izlersin.

peki ya ligtv? esas mesela bu benim için. ille digiturk mü almak gerek?

En ucuz ve sikintisiz yol dm500s ile cozulucektir. Gerek lig tv gerek belgesel akliniza hangi kanal geliyorsa dreamboxda birkac illegal yol ile aktif hale gelebilmekde.
  • merhabalar arkadaslar bende 800 hd cihaz var sim 3 bot 82 kurulu.sizin bahsettigınız image lari kursam cccam olayı iptal olurmu yani bu alanda sorun yasarmıyım.bide benim sim 3 iyi deilmi değistireyimmi..
  • Sakın kurma yoksa flashın yana bilir.Senin kurman gereken imageler estarın çıkardığı imajlar yada e-starın çıkardığı converter ile burdaki imageleri converter etmen gerekli ondan sonra atman gerekli aksi halde direk burdan alıp atarsan !!no ca found '' yazar yani flash yanar çok uğraştırır seni
  • Arkadaşlar newenigma2 imaj yüklemiştim içinde CCam 2.2.1 yüklü olarak geliyor ama bu CCam versiyonlarından hangisi en stabil ve kullanışlı?
  • Cevaplar için teşekkürler.

Şöyle bir durum var benim tv (sony ex402) sd kanallarda pek başarılı değil olsa bile tek tv keyfim maç izlemek olcağı için HD yayın olması çok iyi olur.

Sanırım 800hd se'den hd yayın alabilirim ( adı üzerinde zaten :)
  • anladım kardes peki sence benim imagem nasıl iimi bot 82 siim 3 yazıyo buna ek olarak neler yapabilirim bi yardımcı olursan sevinirim.tabiki cccam bozulmadan yapabileceklerim.
  • bide ben bu receverde internete girebilrmiyim.pcden tv izleyebilirmiyim yapanlar varmıs ben yapamadım yardımcı olurmusunuz.
  • arkadaşlar newenigma2 yükledim cihaza, hdd taktım. buraya kadar herşey normal. kayıtta yapıyorum ancak yaptığı kayıtları bir türlü oynatamıyorum. harici bir eklentimi yüklemem gerek acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.