Şimdi Ara

Dreambox DM500s Kilitlenme sorunu. ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dm 500 üm var yeni aldım siyah kasa.. bende birde gri kasa var.. gri kasada 1 kere bile kilitlenme olmuyor ama siyah kasada akşamları 3-4 saat tv izliyorum ve bu süre zarfında en az 10 ile 20 arasında cihaz kilitleniyor.. her seferinde fiş sök tak yapıyorum.. geminiden olduğunu düşündüm ve bir kaç değişik gemini yükledim ama hiç düzelme olmadı.. aldığım yere götürdüm onlarda başka bir gemini yükledi yine olmadı.. serverlada alakası yok gri kasalı dm500 ümde sorunsuz izliyorum.. çıldırmak üzereyim.. lütfen yardım edin.. düzgün bir şekilde tv izlemek istiyorum sadece.. çözümü bilen varsa yardım lütfen.. şimdiden teşekkür ederim..

• cihazın yanında telsiz telefon varsa kaldırım. ve gri dm den daha fzla ısınıyormu diye kontrol edn.
  • sanırım ısınma daha fazla siyah kasada. evde telefon kullanmıyorum bu arada..
  • adaptörünüzü değiştirin düzelecektir
  • Önerebileceğiniz bir adaptör var mı acaba.. Aynı sorun maalesef bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgüge

dm 500 üm var yeni aldım siyah kasa.. bende birde gri kasa var.. gri kasada 1 kere bile kilitlenme olmuyor ama siyah kasada akşamları 3-4 saat tv izliyorum ve bu süre zarfında en az 10 ile 20 arasında cihaz kilitleniyor.. her seferinde fiş sök tak yapıyorum.. geminiden olduğunu düşündüm ve bir kaç değişik gemini yükledim ama hiç düzelme olmadı.. aldığım yere götürdüm onlarda başka bir gemini yükledi yine olmadı.. serverlada alakası yok gri kasalı dm500 ümde sorunsuz izliyorum.. çıldırmak üzereyim.. lütfen yardım edin.. düzgün bir şekilde tv izlemek istiyorum sadece.. çözümü bilen varsa yardım lütfen.. şimdiden teşekkür ederim..

RAM'i düşük olabilir !

Cihazın kapağını açıp, RAM'lerin üzerinde yazan numaraları kontrol edebilirmisiniz !?

Bu kodlar var ise, sorun kesinlikle RAM'lerin yetersizliğinden kaynaklanmaktadır;

h=hynix

h57v1262gtr-75c

h57v1262gtr-60c

ncp nf 33s816128k-f-7.5

samsung k4s2816321-uc75

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.