Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bendede kanallar geç açılıyor bununla ilgili ne yapılabilir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Arkadaşlar bendede kanallar geç açılıyor bununla ilgili ne yapılabilir acaba ?

şifresiz kanallar da geç açılıyor ise tuner ayarlarından tüm uyduların diseq tekrarını sıfır yap ...
  • Bende derambox 800 var.İşyerim ve ev aynı ağ ile bağlı işyerimdeki bilgisayara dreamstream e2 kurdum.İşyerimden proğramı açıp kanalları değiştirdiğim zaman evdeki uydu alıcısındada kanallar değişiyor ve üzerindeki kırmızı ışık yanıp sönerek rec yazıyor.
    Ben bilgisayarımdan farklı kanalları uydudanda farklı kanalları aynı anda izleyemiyormuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat cümert

Bende derambox 800 var.İşyerim ve ev aynı ağ ile bağlı işyerimdeki bilgisayara dreamstream e2 kurdum.İşyerimden proğramı açıp kanalları değiştirdiğim zaman evdeki uydu alıcısındada kanallar değişiyor ve üzerindeki kırmızı ışık yanıp sönerek rec yazıyor.
    Ben bilgisayarımdan farklı kanalları uydudanda farklı kanalları aynı anda izleyemiyormuyum?

maalesef ayrı kanal izleyemezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: questosera

quote:

Bende derambox 800 var.İşyerim ve ev aynı ağ ile bağlı işyerimdeki bilgisayara dreamstream e2 kurdum.İşyerimden proğramı açıp kanalları değiştirdiğim zaman evdeki uydu alıcısındada kanallar değişiyor ve üzerindeki kırmızı ışık yanıp sönerek rec yazıyor.

Cevap için teşekkürler
    Peki yanıp sönen REC ve kırmızı ışık ne dir?
  • merhaba

az once ccam uzerinden data yukledim kanal ayarlarım karıstı bunu geri almanın bir yontemi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altankarakaya

merhaba

az once ccam uzerinden data yukledim kanal ayarlarım karıstı bunu geri almanın bir yontemi varmı?

yedek almamışsan yok
  • dm800 e harici hoparlor bağlıyken, fişini çekersek hoparlörler bağırıyormu. coooykkk diye.

acil arkadaşlar biriniz fişini çeksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Arkadaşlar bendede kanallar geç açılıyor bununla ilgili ne yapılabilir acaba ?

şifresiz kanallar da geç açılıyor ise tuner ayarlarından tüm uyduların diseq tekrarını sıfır yap ...

uydu yapılanması basıtte ve dısec ayarı a/b/c/d şeklinde. normal kanallar düzcün fakat hd ler info almasına ramen baya geç açılıyor. Yeni kanal listesi yüklettim. Yükletmeden önce daha hızlı açılıyordu... Birde modemin meşgul olması kanal gelmesini etkiler mi ?
  • modemle ilişkisi olduğu sanmıyorum açmaya çalıştıınız kanllar serverdan açılıyor ise server sahibinizden prio dosyası isteyin ve o dosyayı var/etc içine atın sonrasında .cfg nize serverin altına şu satırı ekleyin

CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
  • deneyecegim teşekkürler
  • Nihat hocam ortamı domine etmişsin, yardimlarin icin tesekkurler. Ben de DM800 HD aldim, insallah gelecek. Acaba bu kutuda optik cikis var mi? Bir de HD yayinlarin audiosu normal stereo mu DTS mi?

Sizler dreambox'i hoparlorlere stereo olarak mi bagliyorsunuz?
  • Arkadaşlar orjınal dm800 var fakat imaj yüklemek için forumda anlatılanları yapıp ıp numarasını explorer a yazınca ilk sayfadaki upgrade ekranı çıkmıyor, bende aşağıda fotoğrafını koyduğum ekran çıkıyor.İmage yükleme ekranını ıp yazarak nasıl explorer ile açarım?
    http://img249.imageshack.us/img249/9387/fotoraf0290.jpg
  • quote:

Arkadaşlar orjınal dm800 var fakat imaj yüklemek için forumda anlatılanları yapıp ıp numarasını explorer a yazınca ilk sayfadaki upgrade ekranı çıkmıyor, bende aşağıda fotoğrafını koyduğum ekran çıkıyor.İmage yükleme ekranını ıp yazarak nasıl explorer ile açarım?

Sanırım ilk acarken stdby tusuna basilmamis. En azından okuduklarımdan yorumum bu. Kutusu olan bir arkadas daha iyi yardimci olacaktir.

• quote:

Arkadaşlar orjınal dm800 var fakat imaj yüklemek için forumda anlatılanları yapıp ıp numarasını explorer a yazınca ilk sayfadaki upgrade ekranı çıkmıyor, bende aşağıda fotoğrafını koyduğum ekran çıkıyor.İmage yükleme ekranını ıp yazarak nasıl explorer ile açarım?

DOSTUM :))) sen web arayuzunu açmışsın 1.sayfayı iyi oku

dreamın üzerindeki tuşa basık tutman gerekiyor... ip dreamın ekranında yazacak daha sonra explorerdan bağlanacaksın ..

yekho optik çıkış var evet ben dvi to hdmi den sesi alıyorum

• Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar upgrade ekranını sayenizde açtım.
    Dream'in üzerindeki tuşa fişi çıkartıp takar takmaz hemen basmak gerekiyormuş ben bir kaç saniye geç kalıpta girince veb arayüzü çıkıyordu, ama neyseki çözdüm.
    Yardımcı olan herkeze teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat cümert -- 25 Kasım 2010; 8:51:33 >
  • Sevgili dostlar;öncelikle nihat kardeşime emeğinden ve desteğinden dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum.

Küçük ama yararlı bir dipnot düşmek istiyorum izninizle...

Dreambox DM800 cihazlarınız açılamaz duruma geldiğinde(Display ekranında errror1 yazar) Dreamup ile imaj veya bootloader yüklemeye kalktıgınızda ''CA'' hatası alırsanız eğer aşağıda söylediklerimi sırasıyla gerçekleştirdiğinizde cihazınızı eskisi gibi kullanabileceksiniz.

Aşağıda linkini vereceğim Dreamup programını indiriyoruz.

http://s2.dosya.tc/file/X0MmKe/estar-DreamUP_1_3_3_4.exe.html

Herkese iyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: questosera

quote:

Peki yokmu çözümü bunun?
  • arkadaşar; uydular arası geçişde diseq problemi yaşıyorum,

hangi marka ve model diseq'i önerirsiniz?
  • odyomex ÇİFT TUNERLİ CİHAZ ALMAN LAZIM DM8000 GİBİ...

kEF14 hocam goldmaster rm8 kullanlar memnunlar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.