Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihat1551

odyomex ÇİFT TUNERLİ CİHAZ ALMAN LAZIM DM8000 GİBİ...

kEF14 hocam goldmaster rm8 kullanlar memnunlar

zaten şuan kullandığım rm8, onda sorun yaşıyorum, bazen geçiyor, bazen geçmiyor...
  • Ya en azından iki tarafta da görüntü olsa tek tarafın kontrol edebileceği bir durumada razıyım...
  • cihazın güncellediği kanallar listeye ekleniyor yalnız cihazı kapatıp açtığımızda güncellenen kanallar listede görünmüyor örneğin trt hd bir var bir yok listede bir bilgisi olan varmı bu konuda...
  • dm800 de açılış servisi olarak istediğim bir kanalı nasıl ayarlayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

dm800 de açılış servisi olarak istediğim bir kanalı nasıl ayarlayabilirim?

Açılış kanalı yapmak istediğin kanalı aç. Sonra restart yap, artık o kanal açılış kanalın olur.
    500 modelinde bu kanalı açılış kanalı yap diye seçenek vardı ama malesef 800 yok.
    800 modellerinin açılış sürelerini düşünürsen, biraz uzun bir süreç ama malesef tek yöntem bu!...
  • DM 800 Clon BL 72 li alınabilirmi? 175 $ buldum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

cihazın güncellediği kanallar listeye ekleniyor yalnız cihazı kapatıp açtığımızda güncellenen kanallar listede görünmüyor örneğin trt hd bir var bir yok listede bir bilgisi olan varmı bu konuda...

odyomex kanalı kendi buketlerine taşı..

kef14 bunun belli bir çözümü yok hangi kanblada açılmasını istersen o kanalda kapatman gerekiyor :))

@kendimce 175$ alınır dikkat et sorunlu makina olmasın...
    cihazda 1.sayfada verilen yazılımı sorunsuz kullanabilirisn..
  • mesajım bulunsun
  • yurtdışı server da sıkıntı varmı
  • güzel çalışma. mesajım bulunsun
  • Arkadaşlar bu cihazda orijinal dil yanında alt yazı seçeneği veren kanallardaki altyazı nasıl aktif ediliyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

Arkadaşlar bu cihazda orijinal dil yanında alt yazı seçeneği veren kanallardaki altyazı nasıl aktif ediliyor???

dm500s de audio tuşuna basınca altyazı var ise ..açılan ekranda en altda çıkıyordu... dm800dede o şekilde olması gerek şu anda bakamıyorum :)
  • arkadaşlar dm800hd aldım bir kaç gün oldu cihazın özellikleri konusunda tam olarak bilgim yok kullandıkça öğrenirim ve siz arkadaşların bilgisiyle tabiki. İçinden çıkamadıgım sorunlar var yardımcı olursanız sevınırım merkezi sistemde çanak var ama dijiturk hd kanallarını izleyemiyorum sorun ne olabilir birde bu cihazın en iyi ve de en ıyı begendıgınız özelliği yazarsanız sevirim
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu cihazda orijinal dil yanında alt yazı seçeneği veren kanallardaki altyazı nasıl aktif ediliyor???

dm500s de audio tuşuna basınca altyazı var ise ..açılan ekranda en altda çıkıyordu... dm800dede o şekilde olması gerek şu anda bakamıyorum :)

OK teşekkürler altyazı için bunu denerim,

800HD Doğru saat ayarı için bir ekleme : TRT 1-2 kanallarında reset edin saati otomatik alır denmiş ama 2 defa denedim olmadı hep yanlış saat ayarı aldı.

Çözüm olarak BBC World kanalında yeniden başlattım saat düzeldi aklınızda olsun TRT lerde standart dışı bişey var.

• quote:

quote:

Halledilmiştir,

Audio tuşu ile girdikten sonra sarı tuşa basınca altyazı menusü çıkıyormuş ordan altyazı seçiyorsun

fakat sarı tuş menüde ses izi diye yazılmış alt yazı olduğu anlaşılmıyor

teşekkürler

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 31 Aralık 2010; 9:28:51 >
  • dreambox hd de pc den vlc ile kopmadan program seyreden varmi arkadaslar? varsa vlc surumu nedir yada bir ayar gereklimidir??? ben onceden 500 s ile kopmadan seyredebiliyordum pc uzerinden kanal dedigtirdigimde hemen kanal geliyordu simdi ise yeniden baslatmam gerekiyor vlc yi kanal gecislerinde ve cok kopmalar oluyor bilen bir arkadas yanitlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi da_ral_dim -- 1 Ocak 2011; 20:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukoktem

arkadaşlar dm800hd aldım bir kaç gün oldu cihazın özellikleri konusunda tam olarak bilgim yok kullandıkça öğrenirim ve siz arkadaşların bilgisiyle tabiki. İçinden çıkamadıgım sorunlar var yardımcı olursanız sevınırım merkezi sistemde çanak var ama dijiturk hd kanallarını izleyemiyorum sorun ne olabilir birde bu cihazın en iyi ve de en ıyı begendıgınız özelliği yazarsanız sevirim

Merkezi sistemlerde HD kanallarda sorun oluyor. Sebebi çatıdaki LNB lerin MDU (Merkezi Dağıtım Üniteli) olmasından kaynaklı. Otomatik değil manuel olarak tarama yapmanız gerekiyor. Liste aşağıdadır:

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz.

• arkadaşlar dreambox 800 var ama hd kanallarını bulamıyorum evde merkezi sistem anten kullanılmakta aynı zamanda elenbi MDU4 ne yaptıysam olmadı
    digiturk ün diğer kanallrını gösteriyor hd yok bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

Orijinalden alıntı: farukoktem

arkadaşlar dm800hd aldım bir kaç gün oldu cihazın özellikleri konusunda tam olarak bilgim yok kullandıkça öğrenirim ve siz arkadaşların bilgisiyle tabiki. İçinden çıkamadıgım sorunlar var yardımcı olursanız sevınırım merkezi sistemde çanak var ama dijiturk hd kanallarını izleyemiyorum sorun ne olabilir birde bu cihazın en iyi ve de en ıyı begendıgınız özelliği yazarsanız sevirim

Merkezi sistemlerde HD kanallarda sorun oluyor. Sebebi çatıdaki LNB lerin MDU (Merkezi Dağıtım Üniteli) olmasından kaynaklı. Otomatik değil manuel olarak tarama yapmanız gerekiyor. Liste aşağıdadır:

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz.

evet sorun oluyor ama bii çözümü vardır bilen arkadaşlar cavap verirse sevinirimmm

• Selam nihat bey,
    dm800 cihazıma bir image yükledim ozoon du galiba.
    extrass ayarlarında kumanda ayarları diye bir bölüm vardı.
    Oradan en altta bulunanı seçtim ve artık kumanda çalışmıyor
    daha sonra başka imaj yükleyince açılır dedim yükledim bu kez orjinal yüklemişim ca hatası verdi
    rs232 kablosuyla zar zor onu da hallettim ama yine kumanda çalışmıyor.
    Kumandayı resetleyim dedim daha önce yazmışsınız 991 yaptım yemedi. Kumanda resetlenmedi
    Tuşlara basınca ışık yanıyor. Kumanda da mı sorun yoksa cihaz da mı? Yeni kumanda alsam düzelir mi?
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.