Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: questosera

Selam nihat bey,
    dm800 cihazıma bir image yükledim ozoon du galiba.
    extrass ayarlarında kumanda ayarları diye bir bölüm vardı.
    Oradan en altta bulunanı seçtim ve artık kumanda çalışmıyor
    daha sonra başka imaj yükleyince açılır dedim yükledim bu kez orjinal yüklemişim ca hatası verdi
    rs232 kablosuyla zar zor onu da hallettim ama yine kumanda çalışmıyor.
    Kumandayı resetleyim dedim daha önce yazmışsınız 991 yaptım yemedi. Kumanda resetlenmedi
    Tuşlara basınca ışık yanıyor. Kumanda da mı sorun yoksa cihaz da mı? Yeni kumanda alsam düzelir mi?
    Teşekkürler

30 tl sıkışmış arasına
    bootunu değiştirdi tamirci

• bootu ile kumandasının ne alakası var anlayamadım ...

cihaz arızalandığı zman neden garantiye yollamıyorsunuz bunu hiç anlamıyorum..

+olarak sorunu geç okuduğum için üzüldüm.. kumanda pluginsi ile belki düzelebilirdi..

sağlık olsun.. iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 9 Ocak 2011; 20:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

bootu ile kumandasının ne alakası var anlayamadım ...

cihaz arızalandığı zman neden garantiye yollamıyorsunuz bunu hiç anlamıyorum..

+olarak sorunu geç okuduğum için üzüldüm.. kulanda pluginsi ile belki düzelebilirdi..

sağlık olsun.. iyi seyirler

nihat bey kardeşim banada yardımcı olursanız sevinirim merkezi sistem çanak var apartmanda mdu4 elembi ama dün kurdurduğum uydunun hd kanallrı ve diğer digıturk kanallrını açmıyor kanal geçiş hatası diyor sizin ilk sayfadaki ayarları yaptım ama gene olmadı kafamda karıştı... yardımınız için şimdiden teşekkürler...

• Diseq kanal geçiş problemi az da olsa vardı

Goldmaster RM8 taktıktan sonra çözüldü, diseq ayarı basit yapılandırma 4 uydu var geçişler şu anda 0 hata

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

arkadaşar; uydular arası geçişde diseq problemi yaşıyorum,

hangi marka ve model diseq'i önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukoktem
    nihat bey kardeşim banada yardımcı olursanız sevinirim merkezi sistem çanak var apartmanda mdu4 elembi ama dün kurdurduğum uydunun hd kanallrı ve diğer digıturk kanallrını açmıyor kanal geçiş hatası diyor sizin ilk sayfadaki ayarları yaptım ama gene olmadı kafamda karıştı... yardımınız için şimdiden teşekkürler...

digi çanağını kendinizmi kurdunuz anlayamadım ?

mdu4 sistem olarak merkeze bağlamış iseniz mdu4 frekanslarını elle taratarak kanlalrı bulmanız gerekir...
  • quote:

quote:

digi çanağını kendinizmi kurdunuz anlayamadım ?

mdu4 sistem olarak merkeze bağlamış iseniz mdu4 frekanslarını elle taratarak kanlalrı bulmanız gerekir...

Kardeş ilgin için şimdiden teşekkürler dıgi çanağını kendim kurmadim apartmanda merkezi sistem şeklinde,sordugumda mdu4 sistem olduğunu söylediler ama mdu4 frekanslarını girdiğimde 0 kanal bulundu diyor. Ayrıca ben dreambox un kurdulumunu bi dükkanda yaptırdım orada hd ve diğer yayınlar çalışır halde aldım ama eve gelince tv takınca digitürk bütün kanallarını göstermediğini gördüm kaç gündür araştırıyom işin içinden çıkamadım...

• bi şeyi söylemeyi unutmuşum kanallrrı değiştirirken ''kanal geçişi başarısız'' diyor...
  • quote:

bi şeyi söylemeyi unutmuşum kanallrrı değiştirirken ''kanal geçişi başarısız'' diyor...

hocam uydu sıralamanız doğrumu ?

kanal geçişi başarısız sorunu çok lanet bir sorundur....

merkezi sistemden gelen kabloyu direk dreama verin arada piriz miriz olmasın
  • quote:

quote:

bi şeyi söylemeyi unutmuşum kanallrrı değiştirirken ''kanal geçişi başarısız'' diyor...

hocam uydu sıralamanız doğrumu ?

kanal geçişi başarısız sorunu çok lanet bir sorundur....

merkezi sistemden gelen kabloyu direk dreama verin arada piriz miriz olmasın

kablo direk olarak bağlı yanlız uydu sıralamasını tam doğrumu onu bilmiyorum sadece daha önce ben kanalları simiştim ,kendim arama yaptırdım digiturk çanağındaki kanallrı buldu ama hd kanallar yoktu uyducudan hazır setting attırdım hd kanallr için genede göstermıyor digiturk deki kanallar yok...

• Merhaba; dm800 için 2,5" sata hdd aldım ve cihaza bağladım, fakat cihaz açılmıyor, yarıda donup kalıyor?
  • Buket listesine şifre konulabilirmi ?
  • buket şifresine dreamboxedit ile şifre koyuyordum diye hatırlıyorum
  • Merhaba forumdaşlar,
    bende Dreambox 800HD alım.Dreambox wireless ile internete bagladım.Yeni kullanıcı oldugumdan bundan sonra ne gerekli benimle paylaşırmısınız?
    Unutmadan üstünde Enigma var.versiyon kaç iuan bilemiyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loko -- 19 Ocak 2011; 4:40:06 >
  • Turksat Eutelsat w3a hotbird için güncel kanal ve buket listesi varmı acaba ? cihazı aldım 1 hafta oldu halen kurcalayamadım akşam dreamboxedit programını kurup kurcalayacağım hazır varsa paylaşırmısınız lütfen. ayrıca kanal geçiş başarısız uyarısı için diseqc imi değiştirmem gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

Turksat Eutelsat w3a hotbird için güncel kanal ve buket listesi varmı acaba ? cihazı aldım 1 hafta oldu halen kurcalayamadım akşam dreamboxedit programını kurup kurcalayacağım hazır varsa paylaşırmısınız lütfen. ayrıca kanal geçiş başarısız uyarısı için diseqc imi değiştirmem gerekiyor ?

bende varda hd var hocam ya
  • hd olsun kardes daha iyi.
  • mesajım bulunsun :9
  • arkadaşlar eutelsat taki hd leri açamıyorum normal kanallar açılıyor hotbird tekilerde açılmıyor eutelsat ın hd leri açılmıyor sdc ? düne kadar açılıyordu.
  • İrdeto gitti arkdaşım ondan açılmıyor HD ler.Eutelsattaki bi çok kanala gitti sadece HD ler değil....
  • Yeniden arama yaptım hepsi düzeldi, turksat 42, eutelsat w3 7 ve hotbird 13 için 3ü bir arada kanal güzel bi kanal listesi varmı arkadaşlar içinde hd lerinde olduğu ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.