Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihat1551

bendede olmuyor..

selcukyen23 belirttiğin platformla alakalı değil de genel düşünürsek

cihaz sürekli açk kalsa ve sürekli şifre çözse ortalama atıyorum 1gb harcasın diyelim

cihazın gunde 18 saat çalıştığını varsayarsak ayda ortalama 750 mb diyelim

bu izlenen 18 sattin 9 saati şifresiz kanal izlense 750/2 : 325 mb

sen ortalama ayda 500 mb diye düşünürsen yanlış olmaz

usta acaba diyorum kullandığım keymap.xml dosyası yüzünden mi oluyordur?

Sizdeki dosyayı deneyebilirmiyim?

• keymap.xml

http://s2.dosya.tc/download/TEQSuS/keymap.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Şubat 2011; 21:58:28 >
  • benim bir sorum daha var nihat.bu işin sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için uyduya bağlı olan internetin min. kaç mbit hızında olması gerek? hız önemli değilse tarifelerde limitsiz olanlara yöneleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukyen23

benim bir sorum daha var nihat.bu işin sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için uyduya bağlı olan internetin min. kaç mbit hızında olması gerek? hız önemli değilse tarifelerde limitsiz olanlara yöneleceğim.

HIZ ÖNEMLİ DEĞİL .. HATTA KOPMA OLMADIKÇA SORUN ÇIKMAZ..

bundan 6 7 sene önce millet 52k larla bağlanıyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 18 Şubat 2011; 11:43:09 >
  • quote:

keymap.xml

http://s2.dosya.tc/download/TEQSuS/keymap.rar.html

Teşekkürler motor diseqc sorunu giderdiğimde denicem
  • teşekkürler paylaşımın baya bir işime yaradı özellikle diseqc resimli uygulaman ve anlatınım çalışmalarının devamını dilerim
  • quote:

cihazında var keys içine constant.cw dosyasını at

http://www.dosya.tc/downloads/bTCfQq/constant.rar.html

cccam.cfg dosyasında c satırın altına şu kodu ekle

STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw

önce dhafeed kanalını aç ardından ntv spor kanalını aç açılır

Bu dediklerinizin aynısını yapıyorum ama bir türlü açılmıyor kanallar dhafeed açıyorum kanal şifresi geliyor ama kanal lar açılmıyor.. bir de bişey farkettim ben var/keys içine giriyorum ama kendiliğinden usr/keys e yönlendiriyor sizce neden ? bununla ilgili bi sorun mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: delibey117

quote:

Bu dediklerinizin aynısını yapıyorum ama bir türlü açılmıyor kanallar dhafeed açıyorum kanal şifresi geliyor ama kanal lar açılmıyor.. bir de bişey farkettim ben var/keys içine giriyorum ama kendiliğinden usr/keys e yönlendiriyor sizce neden ? bununla ilgili bi sorun mu acaba

STATIC CW FILE : /usr/keys/constant.cw

cccam cfg altına yazılacak satırı yukarıdaki gibi değiştirerek denermisin

• quote:

quote:

quote:

STATIC CW FILE : /usr/keys/constant.cw

cccam cfg altına yazılacak satırı yukarıdaki gibi değiştirerek denermisin

Nihat usta eksik bir bilgi var ntvsporun açması için önce DHA haber kanalının üstünde bir süre bekleyip şifrenin aktif olması gerek daha sonra ntvspor açılır;)

Hayırlı cumalar kolay gelsin

• tşk sanırım gözünden kaçtı orda zaten yazdım ben. dha feed kanalını açması gerketiğini

alıntıda da yazıyor...

açılmıyor demiş arkadaş çözüm üretiyorum :)

hayırlı cumalar sizlerede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 25 Şubat 2011; 15:54:37 >
  • yok hocam denedim öle de olmuyor dhafeed açıyorum şifre bilgileri geliyor ekrana ama kanal lar açılmıyor ?
  • quote:

tşk sanırım gözünden kaçtı orda zaten yazdım ben. dha feed kanalını açması gerketiğini

alıntıda da yazıyor...

açılmıyor demiş arkadaş çözüm üretiyorum :)

hayırlı cumalar sizlerede.

Evet şimdi alıcı gözle bakınca farkettim;)

ama dha kanalı üzerine gelip şifreyi aktif edince ntvpsorun açılması gerekti çok ilginç bir durum
  • quote:

yok hocam denedim öle de olmuyor dhafeed açıyorum şifre bilgileri geliyor ekrana ama kanal lar açılmıyor ?

ilginç bir durum ekrana hangi şifre bilgileri geliyor ki ?

cccam kullandığına eminsin değilmi:) başka çözümü yok çünki

ya cccam ile constant kullancaksın

ya da mgcamd ile bisskey dosyası kullancaksın ikisinden biri
  • Tabiki eminim 2 senedir kullanıyorum önce 500s vardı onda hiç bir sorun yaşamamıştım 800hd ye geçtim bir türlü açamadım kanalları...kanala gelince görüntü gelmiyor bilgi barının olduğu (srver bilgilerinde çıkan gibi)Local fln bişiler yazıyor işte ama görüntü yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibey117 -- 26 Şubat 2011; 11:59:14 >
  • constant.cw dosyasını atarken var/keys dosyasına ftp den gir kendin adres satırına var/keys yazarak girip at dosyayı

senin dosya yanlış yere gidiyor gibi geliyor...

windows gezgininde adres satırına ftp://192.168.x.x/var/keys yazarak gir ve oraya at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 26 Şubat 2011; 13:57:48 >
  • ARKADASLAR HERKESE SELAM... Samsung 40c6000 ve dreambox 800 hd orjin ikiliyi almış bulunmaktayım. internetide baglattım. burda ıkı tane yer var server işi ile ilgileniyor, biri 4 server(toplam 230 kadar kart var dıyor) 230 istiyor bırı tek server 125 istiyor, 230 ısteyen tanıdık sayılır, önce bır cıhazı yakından tanı soorada halledebılırız o işleri dedi... ve bismillah sizlerden yeni bir 800hd kullanıcısı olarak fikirlerinizi öğrenmek ısteyecegım konular var,,,

birincisi Wirelesslı tek portlu airties bir modeme sahıbım, Wireless adaptör alıp,adaptoru uyduya etherneti pc ye yoksa tam tersınimi, her adaptorun uyduya uymacagı gıbı sıkıntılar okudum bır kac yerde, swicth olayınıda gerceklectırebılırım hemn hemen aynı malıyet ama malum evın ıcınde kablo sıkıntısı buyuyor, tabı yok arkadas her ıkısıde kablo olsun obur turlu donanımsal hız"sal olaylarda sorun yasarsın dersenız switch olayıda olur tabı...
    ikincisi başlangıç sevıyesı ıcın cihazı tanıyabılecegım, neyın neye yaradıgını ıfade eden, ılk basta cıhazdan ufak tefekte olsa keyf alabılecegım bazı özellıkler için bır lınk,dosya vs, veya hemen burdan aydınlatabılecegınız bır takım hususlar var ise cok sevınırım...ınsan yıllardır takıldıgı forum varken başka forumlarla elbette ugrasmak ıstemıyor, ilgilerinize sımdıden tesekkurler.

• mavishow

bana kalırsa acces point kullan...

d link dwl2100 model sahibinden.com da 60 tl civarında..

başlangıç sevıyesı ıcın anlatım ve dokumanları bu konunun 1.sayfasından bulabilirisn
  • 800 hd yi internet üzerinden nasıl kontrol edebilirim
    özel bir programı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

800 hd yi internet üzerinden nasıl kontrol edebilirim
    özel bir programı mı var?

aynı ağ üzerinde isen ; bilgiyayardan internet satırına dreamın ipsini yazman yeterli

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 28 Şubat 2011; 19:01:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.