Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir haftadır kanal arama, lnb ayarları, uydu ayarları, server sorunları merkezi sistem vs derken sonuçta uyducu çıkmazsam iyidir :)
    ccam nedir enigma nedir benim dm 800de ne var ne yok baka baka ara ara cihazın bilimum yerlerine gire çıka bir şeyler öğrendim gibi ama şimdi hala sanki hiçbir şey bilmiyor gibiyim.
  • Neden utelsat ı izler iken türksat trt hd yi tuşladığım da neden kanal geçiş başarız
    der ki....

Saygılar;
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal1907

Neden utelsat ı izler iken türksat trt hd yi tuşladığım da neden kanal geçiş başarız
    der ki....

Saygılar;

sinyal sorununuz var.... mekezis sitem kullanıyor iseniz duvar pirizi kullanmayın direk bağlayın

diseq ayarlarınızı 1.sayfada anlatılan şekilde yapın

yine düzelmez ise tuneriniz zayıf yada lnb kaliteniz düşük olabilir

karelenme oluyor ise

uydu lardaki lnb ayarina gir oradaki 11700 ayarinii 11540 cek o zaman kalkiyor karelenme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 25 Mart 2011; 10:56:36 >
  • olabilecek olası arızalara karşı garanti veriliyor ise alabiliisnf
  • nihat yardımların için teşekküler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANATİK_25 -- 4 Nisan 2011; 11:52:26 >
  • merhabalar,
    geçen gün klon dm 800'üme dream elite imaj attım, fakat yeni imajda internet bağlantı testinde sorun görünmemesine rağmen alet internete bağlanmıyor.
    dhcp'yi kapadım, dns'leri değiştirdim, hiç biri kar etmedi. çözmenin bir yolu var mı, yoksa gemini yolu mu göründü bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykos

merhabalar,
    geçen gün klon dm 800'üme dream elite imaj attım, fakat yeni imajda internet bağlantı testinde sorun görünmemesine rağmen alet internete bağlanmıyor.
    dhcp'yi kapadım, dns'leri değiştirdim, hiç biri kar etmedi. çözmenin bir yolu var mı, yoksa gemini yolu mu göründü bana?

cihaza erişim olup nete çıkmıyor ise varsayılan ağ geçidi yanlış olabilir onu kontrol edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykos

merhabalar,

Resmi incelersen modeminin ipsi ile ağ geçidindeki ip aynı olmalı

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz.

• teşekkürler, ama gateway de, dns de doğru.
    bir de meoboot'a gemini 5.10 kurup onunla deneyeyim bakalım.
  • Nihat Hoacm birşey sormak istiyorum . Bende dm800 kullanıcısıyım ev sinema sistemi almak istiyorum fakat dreambox da sadece optical çıkış olduğu için kararsız kaldı çoğu ses sisteminde optical giriş yok o yüzden önerebileceğini bir 5+1 ev sinema sistemi varmı ? Fiyat konusunda fzla phal olmayann
  • Arkadaşlar merhaba,
    2 arkadaşıma dreambox hd 800 aldım ve kurdum herşey sorunsuz fakat bu yeni makinaların kumandaları siyah ve subtitle tuşu yok onun yerine help tuşunu koymuşlar şimdi moviemaxlerde falan alt yazı eklemek istediğimde hiç bir menüde bulamadım alt yazı. Makinaların imajları jack daniels diye bir şey menü tuşuna bastığımda normalde gri kumandalarda en üstte alt yazı seçeneği çıkardı bunda onda çıkmıyor deli oldum alt yazıyı ve dil seçeneklerini nereden çıkartabileceğimi bilen varmı? Rezil oldum arkadaşlarıma :))))) Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subcab

Arkadaşlar merhaba,
    2 arkadaşıma dreambox hd 800 aldım ve kurdum herşey sorunsuz fakat bu yeni makinaların kumandaları siyah ve subtitle tuşu yok onun yerine help tuşunu koymuşlar şimdi moviemaxlerde falan alt yazı eklemek istediğimde hiç bir menüde bulamadım alt yazı. Makinaların imajları jack daniels diye bir şey menü tuşuna bastığımda normalde gri kumandalarda en üstte alt yazı seçeneği çıkardı bunda onda çıkmıyor deli oldum alt yazıyı ve dil seçeneklerini nereden çıkartabileceğimi bilen varmı? Rezil oldum arkadaşlarıma :))))) Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İlk başta ben de bulamamıştım, türkçe yazılımda menü tercümeleri iyi yapılmamış onun için ilk anda bulunamıyor

Audio tuşuna basıldığında çıkan menuden altyazı seçebiliyorsunuz sarı tuştu sanıyorum

Yani şu tuş sırası: Audio>sarı>ok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 4 Nisan 2011; 10:21:03 >

• Tamam ama kumandada audio tuşu yok sorun orada :)))))
  • quote:

Tamam ama kumandada audio tuşu yok sorun orada :)))))

blackhole da kanal açıkken menuye basınca altyazı seçeneği görünüyor orda da yokmu ?

quote:

Orijinalden alıntı: delibey117

Nihat Hoacm birşey sormak istiyorum . Bende dm800 kullanıcısıyım ev sinema sistemi almak istiyorum fakat dreambox da sadece optical çıkış olduğu için kararsız kaldı çoğu ses sisteminde optical giriş yok o yüzden önerebileceğini bir 5+1 ev sinema sistemi varmı ? Fiyat konusunda fzla phal olmayann

scartı 3 lü çıkışa çeviren aparatlar var o şekilde ses çıkışı alabilirisn... ben direk dm800ün dvi sinden görüntüyü alınca sesi ordan alıyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 4 Nisan 2011; 10:43:03 >

• Nihat hocam enteresan olanda o menü tuşuna basınca çıkan menüde alt yazı seçeneği yok ilk defa rastladım şoke oldum ne diyecepğimi bilemedim çocuklara. Audio tuşu olması gereken yerdede help tuşu konmuş kumandaya.
  • quote:

Tamam ama kumandada audio tuşu yok sorun orada :)))))

Nasıl olmaz? resimdekinin siyahı değil mi?

İşaretli olan tuş Audio:

• Değil işte ilk defa rastladım bende o tuş help tuşu olmuş audio diye tuş yok resimde gösterdiğin tuşu help yapmışlar
  • şunu dene...

dm800hd kumandasını dm500s gibi kullanmak :

download: http://rapidshare.com/files/371023048/dm800_kumandasae__dm500_gibi___alae___tae_rmak.rar

DM800 icin kumandanizi dm500 gibi yada 600 gibi kullanmak icin gerekli dosyayı linkten indirin.
    dosyayı rardan cikartip cihazın içinedeki /tmp klasörüne atiyoruz.
    cihaz menusunde , blue panel - file manager - tmp in içine gelip dosyayı install ediyoruz.
    Sonra yeşil tuş ile eklentilere gelip (Paulino) eklentide göreceksiniz
    ok e basıp Change keymap kumandamızdan sarı tuşa basınca kumandamız aynı Dm 500 gibi işlem yapmaya başlıycaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 4 Nisan 2011; 13:01:27 >
  • Akşam deneyeyim valla benim aklıma ilk gelende yazılımı değiştirmek olmuştu menü tuşunda nasıl alt yazı seçeneği olmaz çok saçma.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.