Şimdi Ara

dreambox hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dreambox konusunda sormak istediğim bazı şeyler var, konu hakkında gerekli bilgim var gerçi.

İlk olarak, dreambox sürekli nete bağlı kalmak zorunda, evdeki mevcut telefon sistemine göre, hat 2 ye ayrılıyor, bu hatlardan biri telefona gidiyor, öbürü de benim odama geliyor ve bu hatta modem bağlı. Odam ile cihazın konacağı yer farklı odalar, ve kablo çekmek istersem pek de hoş durmayacak. Telefonun bağlı olduğu ilk hatta bir modem daha bağlama şansım var mı? Böylece 2 hatta da 2 modem olur, ama bu hatlar birbirinin paraleli. Kulağa pek mantıklı gelmiyor ama yine de sorayım dedim. Odamdaki modem wireless routerlı modem, herhangi bir şekilde wireless bağlantısını kullanarak dreamboxu nete bağlama şansım var mıdır ya da?

İkincisi, dreamboxların hd destekleyen modelleri satılıyor mu ? Yani hdmi çıkışlı olanlar, malum artık bazı kanallar hdmi desteği veriyor, image cihazlarda, ya da kopya cihazlarda hdmi çıkışı olan var mı?

Son olarak, gittigidiyor da artık herkes dreambox satıyor, işte 1 sene bağlantılı vs. bunlardan hangisi güvenilirdir ? Ya da DH dan GG de satış yapan var mı güvenilir olan biri? Ya da nereden almam en doğrusu olur?

• modemi dreamboxin yanına taşı. pcne kablosuz aparat tak
  • dm500HD,dm800HD ve dm8000hd var.bunlar hd yayını destekliyor.dream e acces point takarak wireless ten iletişim sağlandığını duymuştum hatta notebook gibi wireless ı içinde çin malı dreamler bile var piyasada.bazı resimler ekledim.adamlar wireless ile aşağıdaki gibi de bağlamışlar.

Cihazlar daha önce dediğim gibi paket içerisinde iki adet adaptör var ve birini modem yada swich (hub) çıkışlarından herhangi birine takıp prize takıyosunuz böylece ethernet sinyalinizi elektrik şebekesine veriyosunuz diğer adaptör ise elektrik hattındaki modüleli sinyali çözüp cihaza veriyo ve cihazınız ethernete bağlanmış oluyor. Tamamen güvenli siz ağa dahil etmedikçe başka biri cihazını takıp ethernete giremez ve ben uzun zamandır kullanıyorum üç arkadaşım daha var herkes memnun sorun yaşayan yok tak-kullan olduğundan otomatik çalışıyo ayrıca ayar gerekmiyor .Umarım anlatımım yardımcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 10 Mart 2010; 0:09:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.