< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dreame D10s robot süpürge 7500 tl
-
-
şu ürünleri fırsat diye koymadan önce yorumları okuyun can sıkmayın.
-
Canın sıkılsa ne olur kardeş. Azıcık insan ol. Olamıyorsan da taklidini yap. 7500e robot süpürge var mı başka güzel onu alalım. Herkesin 50 60 bin süpürgeye verecek parası yok. Ayrıca şikayet olmayan marka var mı dünyada?memnun olanlarda çok fazla var. Elektronik biraz şans işi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 24 Eylül 2024; 20:54:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
robotun 5 ay içinde kullanılamz hale geldiğini dile getiren 5 adet yorum var ve aynı kişiler tarafından yazılmış olamaz. can sıkmaaa.
-
5 in 3 aynı kişinin yorumu da. Eğer arena garantiliyse 1000 tl falan olması lazım alınabilir olması için:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Okuma engelli kardeşim. Senin yerine ben okudum bütün yorumları. Açıklayım sana. Şimdi tek yıldız verenlerden ikisine yanlış ürün gönderilmiş. Bu ürünü kullanmamışlar yani. 1 Yıldız vermelerinin sebebi farklı. Başka bir tanesine farklı bir satıcıdan almış ithalatçı garantili göndermişler. O da ondan 1 yıldız vermiş. 5 ayda bozuldu yorumunu yazan dikkatli okursanız S. G. Adında aynı kişi.
Diğer yorumlarda herkes memnun olduğunu belirtmiş. 1 kişinin cihazı 5 ayda bozuldu diye marka çöp mü oluyor?
Sen bakma hocam bunlara. Bu tipler yüzünden sıcak fırsatlarda paylaşımlar ciddi oranda düştü.
Sana uymuyorsa kötü yorum bari yapma. Herkes girsin yorumlara baksın kararını verip öyle alsın.
Mis gibi fırsat paylaşıyor.Altına dükkanın hayırlı olsun yazıyorlar. Ondan sonra fırsatlardan haberdar olamıyoruz.
Dreame robot süpürge konusunda kendisini kanıtlamış bir marka rahatlıkla alınabilir.
-
Ben dün gün boyu düşündüm almayı. Hanım illa istasyonlu olsun dedi ama fiyatı ve gördüğüm kadarıyla kalitesi bu fiyat için çok iyi. Dün gece sipariş verdim. Önceki Tcl marka robotumuz servise gitti ve ücret iadesi yapıldı. Varsın istasyonu olmasın. Umarım ürün kalitelidir.
Hocam gelince bi kaç kullanım ertesi düşüncelerini duymak isterim.Hayırlı olsun.
-
1 yıldır d f9 kullanicisiyim 6 bin TL aldim iyi almışız günde 2/3 kere çalıştığında oldu çok memnunun evde eşya fazla degilse dağınıklık yoksa bir saatte işini yapıyor
Hiç başka makina bakmaya gerek yok tavsiye ederim dream serisi iyidir bozulsun uğraşmam direk yenisini alırım
Büyük rahatlık
Bir yıldır tek sorun yaşamadım
Şarjlı azalsin gider doldurur işine devam eder
İçi dolsun durur bekler
Hiç falsosunu görmedim
Etrafımda ki 3 arkadaşıma aldiridim herkes memnun
Çok araştırdım hani bazı ürünler f/p derler ya o ürün bu üründür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah hocam teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumunuz için teşekkürler, umarım biz de sorunsuz kullanırız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 yıldır Dreame F9 kullanıyoruz. Valla evin olmazsa olmazı şuan. Önceden şarjlı gırgır derdim ama alınca ne büyük nimet olduğunu anladık. Evde her gün çalışıyor, 2 tane çocuk var biri bebek. dip köşe her yere giriyor. Eşim önceden gardrobun üstünde 1 ayda oluşan tozun çok olduğunu söyledi geçen, robottan sonra var yok gibi belli bile değil dedi.
4 ay önce temizlik anında durmaya başladı, bir anda şarjı düşüyordu. 3-4 farklı tamirciye götürdüm 2-3-4 bin tl gibi salakça rakamlar, olmayan arızalar söylediler. 5 ay önce aynı batarya kapasitesinde 5200 mah pili 1.000-tl ye alıp kendim taktım çok basit. Şuan ilk aldığımız zamandaki gibi canavar maşallah.
evde mesela dyson v15 de var, aynı kategori değiller ama ilk tercihim her zaman robot olur. Dreame de zaten xiaomi ekosisteminde, hatta tüm robotları üreten ana fabrika markası. Bu fiyata bulunmaz, bilmeyen, boş konuşanlara aldanmayın.
www.hepsiburada.comRobogil Dreame F9 5200mAh Uyumlu Batarya Robot Süpürge Pili Fiyatıhttps://app.hb.biz/J0wb43x0Qz9Y
-
Aynen hocam. teşekkür ederim yorumunuz için.
Bu arada merak eden arkadaşlar için ben önceki gün sipariş vermiştim dün gece ulaştı. Şarjı %39 muş. Çocuklar uygulamasını indirdi cihazı bağladı sonra şarja koyduk. Bugün denemişler 180m2 evi süpürmüş Nasıl diye sordum çok beğendiklerini söylediler. Şarjı süpürme sonunda 58 e düşmüş. 4 modu varmış. Turbonun bir alt modunda çalıştırmışlar. Daire ince uzun olduğu ve modem ilk odanın başlarında olduğu için son odanın son tarafında sanırım internet kopması olmuş. geri odanın girişine gelmiş ordan devam etmiş. sanırım menzil artırıcı alacağız yada modemin yerini değiştireceğiz. onun haricinde her şey güzel dediler. Türkçe konuşuyor son olarak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Canın sıkılsa ne olur kardeş. Azıcık insan ol. Olamıyorsan da taklidini yap. 7500e robot süpürge var mı başka güzel onu alalım. Herkesin 50 60 bin süpürgeye verecek parası yok. Ayrıca şikayet olmayan marka var mı dünyada?memnun olanlarda çok fazla var. Elektronik biraz şans işi
|
Okuma engelli kardeşim. Senin yerine ben okudum bütün yorumları. Açıklayım sana. Şimdi tek yıldız verenlerden ikisine yanlış ürün gönderilmiş. Bu ürünü kullanmamışlar yani. 1 Yıldız vermelerinin sebebi farklı. Başka bir tanesine farklı bir satıcıdan almış ithalatçı garantili göndermişler. O da ondan 1 yıldız vermiş. 5 ayda bozuldu yorumunu yazan dikkatli okursanız S. G. Adında aynı kişi.
Diğer yorumlarda herkes memnun olduğunu belirtmiş. 1 kişinin cihazı 5 ayda bozuldu diye marka çöp mü oluyor? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X