Şimdi Ara

Dreame F9 - Xiaomi 1C Gibi Robot Süpürgelerin Sağa Sola Çekme Sorunu ve Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dreame f9 robot süpürgem var yıllardır kullanırım. Geçenlerde süpürgenin saçma hareketler yaptığını, kenarları iyi alamadığını farkettim. Süpürge düz gidemiyor sağa çekiyordu. Bu sebepten kafası sürekli karışıyordu. Videosu mevcut aşağıda.

Batarya değişimi zamanı da gelmişti, açmışken bir kontrol edeyim iyice dedim.

Batarya değiştirdikten sonra sağa çektiği için sağ tekerde sorun olduğunu düşündüğümden sağ tekeri komple söktüm, sökme videolarını bulabilirsiniz internette.
    Ve karşıma yıllarca iç kısmına toz birikmiş ve zamanla preslenerek aşırı sertleşmiş bu görüntü çıktı.

Bu sorunu cımbız vb aletlerle halledip makineyi geri topladım ve sorun düzeldi. Son hali de buradadır.

Batarya eskimesi ve tekerleğin sağlıklı dönmemesi cihazın bambaşka sorunlar yaşamasına sebep olabiliyor, umarım işine yarar sorunla karşılaşanın.

İyi forumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu arada bu sorunun sadece sağ tekerde olması, bana kalırsa, küçük fırçanın çalışma esnasında sağ tekere temas etmesi ve sürekli bu tekere toz göndermesi . Dreame F9 - Xiaomi 1C Gibi Robot Süpürgelerin Sağa Sola Çekme Sorunu ve Çözümü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.