Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
667
Cevap
57
Favori
43.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kontrol ettim hocam kuruttum filtresinide ıslaktı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filtre den olabilir belki. Filtre kullanmadan bir deneyin. @Hepsirobot Ali bey belki emiş gücünün bir ölçüm yolu tarif edebilir.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Evet çapraz temizlemesi güzel cidden. Mop performansı da harika. Resmen bastıra bastıra temizliyor. Özellikle benim gibi halısı ince olan arkadaşlar çok iyi performans alacaktır mopdan.

sadece tek sıkıntım ortada terlikler bıraktım ama tanımıyor hala terlikleri vs. Haritada terlik diye işaret koymasını beklerim ama bırakmıyor. Bir de 3 boyutlu harita özelliği yok dreamelerde galiba?

• eediz kullanıcısına yanıt

o şekilde obje tanıma yok maalesef, 3D haritada yok. yapabilir büyük ihtimal ama firma yapar mı orası muamma. rootlama olayları ile bunlarda neler yapılırda garantisi vs pahalı aletler.

dün dreame uygulaması güncellendi,ana sayfa tasarımı güncellenmiş, daha güzel olmuş.

3d harita zaten çok kullanışlı değil bence ama obje tanıma iyi olabilirdi. Bu arada oldukça iyi algılıyor önünde bişi varsa yavaşlıyor ve etrafını dolanıyor ama harita da anlık resimlerini de koyabilir aslında. Zor değil.

Bu arada mop performansı o kadar iyi ki, obje tanıma filan önemsenecek şeyler değil diyorsun.en düşük ayarda bile oldukça güzel ıslatıyor bu arada. İlk günden beri aşağıdaki linkteki deterjanla kullanıyorum. Dışardan eve geldiysem özellikle buram buram kokuyor cidden. Bu kadar beklemiyordum. Bir de reddit den de gördüğüm kadarıyla paspas bezlerini çıkarmadan yıkıyorum. Tak çıkar tak çıkar yerine öneriliyor. Kuruması uzun sürüyor ama çok da önemli değil kuruması. Zaten ıslak olmaso gerekiyor paspasların.

GESKO ROBOT SÜPÜRGE DETERJANI 500 ML (ÇİÇEK) https://www.amazon.com.tr/dp/B0B87VVHRX?ref_=cm_sw_r_apin_dp_5B4924M5AD0TD83QR7PS_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 22 Eylül 2023; 16:53:5 >

• Bu cihazı almayı düşünüyorum. Ancak bir süre sonra mop pedlerinin düşmesi konusunda bir çok kişinin şikayeti var alışveriş sitelerinde. Buna bir çözüm bulundu mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • comsolo C kullanıcısına yanıt

Evet forumlarda yazılıyor ama bazı yöntemlerle( diş fırçası ile yapışan kısmı temizlemek) tekrar yapışıyormuş. Düşerse de bezler sigorta yaptırdım vatandan. Gönderirim yenisini yollarlar. 😅😂😅

• Merhaba

2 haftadır kullanıyoruz fakat 1 haftadır şöyle bir ses çıkıyor cihazdan. Sorun ne olabilir?

Videoyu bilerek tam diğer odaya geçtiğinde çektim boşta sesi daha iyi duyulur diye

Streamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/iuynqh

• ADeniz3553 A kullanıcısına yanıt

Sesi anlayamadım ama şu anda süpürme mi yapıyor? Sert zeminde mop yapması da gerekmez mi? Mop neden çalışmıyor?

Süpürge ve mop modundaydı zaten fakat o videoyu çektiğim anda koridoru bitirip diğer odaya geçtiği için süpürme ve mopu kapalıydı. Boşta yürürken sesini çekebilmek için o şekilde attım. Tak tak ses fayanstan geliyor sıkıntı yok fakat dır dır sesi bir sıkıntı olduğunu gösteriyor sanırım

Benim ki de bir odayı bitirip diğerine geçerken temizliği durduruyor mu bilemedim. Hiç dikkat etmemiştim. Sürekli çalışıyor gibi. Hatta özel bir bölgeye gönderdiğimde çalışmaya başlıyıp gidiyor. Belki bitirince çalışmıyor olabilir. Denerim ama bence ana fırçadan bir zorlanma var gibi. Temizleyip düzgün taktınız mı tekrar?

Fırçaları komple temizledim ama değişen bir şey olmadı.

şöyle anlatayım size; Sadece mop yaptırdığınızı düşünün süpürge olmadan ve bu ses çıkıyor

Sadece mop yaparken de ana fırça belli belirsiz dönüyor. Belki öne giderken itme hareketinden dolayıdır. Neredem almıştınuz cihazı? Bir sorun var gibi duruyor cidden.belki başka yorumu olan yada bunu yaşamış biri vardır. Cevap verir.

Vatan'dan aldım ama basit bir sorunsa hiç garantiyle uğraşmak istemiyorum.

bu ses cihazı ilk çalıltırdığımda yoktu sonradan oluştu

• Arkadaşlr selam, l10s pro için örnek bir görüntüsünğ eklediğim bu yer matından bulamaz mıyız? İçinden çıkmamaso büyük eksiklik cidden. Hepimizin cihazı sert bir zeminde durmayabilir.

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü

• Merhaba dostlar, yaklaşık 4 Yıl roborock s5 max maceramız cihazın arızalanması ve tamir ettirmek istememem sonucunda bu modelle kesişti.

Tabiki bende bütçeme uygun en efektif cihazı bulmak için araştırmalar yaptım. Bu modelin tasarımı da dokunuşun da hissettirdiği malzeme kalitesi de tercihimde sebep oldu.

Turuncu sitede visa kartla alımda ve premium üyelere özel bir gecelik indirime denk gelerek 12950 TL ye satın almış oldum üstelik 3 ay sonra ödemeye başlayacak şekilde. Bu çok avantajlı bir alışveriş oldu.

2 gün içerisinde teslim aldım, tecrübeli bir kullanıcı olduğumu düşünerek kuruluma başladım fakat ilk haritalandırmayı bir türlü bitmedi. Yaklaşık 55 dkk olmuştu ama robot 160m2 4+1 evde bi o yana gidip bi bu yana dönüyor haritayı tamamlayamıyordu. Gece ve Gündüz olarak farklı zamanlarda denedim, kapak altında ki reset tuşundan resetler de attım ama yok... Önce iade talebi oluşturdum, sonra ilk iş gününde satıcıyı aradım. Önce garantiye yönlendirmek istedi ama henüz sıfır bir ürünün garanti servisiyle uğraşmak istemediğimi belirttim. İade kabul edeceklerini söylediler. Akşamdan toparlayıp kutusuna koydum ama bu cihazdan kolay vazgeçmekte istemiyordum. Esnek bir işim var, dolayısıyla cihazı sabah yanıma almadım çünkü ona son bi şans vermek istiyordum. Öğleden sonra eve geldim, dip bucak çok daha özenli zemindeki kaldırabileceğim herşeyi kaldırdım ki rahat harita çıkarabilsin. Bir de böyle denedim ve başardı. Yaklaşık 20 dkk da Haritalama bitti, bu hızlı Haritalama imiş birde eski usul temizlik ile birlikte köşelerden geçerek Haritalama olduğunu farkettim. Birde böyle yapalım dedim ve oda oldu. İade etmekten vazgeçtim göndermedim. Mihome da denedim dreamhome da aslını sorarsanız roborock uygulaması ve cihazla arada ki iletişim çok daha kaliteli ve hızlı.tepkiler yerinde ve stabil ama bunda malesef öyle değil. Dreamhome gecikmeli tepki veriyor, komut alıyor. Bu herkeste böyle mi? Son güncelleme olan 12.02 kullanıyorum. Evde henüz halı yok ama Bi paspas üzerinden geçerken turbo ya alıp paspasları kaldırdığını gördüm. Hiçbir yere çarptığını görmedim henüz, s5 max şamar oğlanı gibiydi... Cihazın her yanı çizik idi. Bu konuda da beğenmiş kazandı dreame.. Şarjı oldukça başarılı bence, koca evde mop dahil belki iki kere geçebilir. Çekim gücü ve motor sesi iyi. Ufak tefek aksaklıklar ve hataları olmuyor değil, misal şuan temizlik yapıyor evde ama tekerleklerle ilgili hata verdi yeniden temizliğe dön dedim devam etti. Madem dönebileceksin neden hata veriyorsun diyor insan. İlginç, seviyorum bu cihazı, sarıcı genpa garantili olduğunu söylemişti. Umarım garantilik bir sorun yaşamayız, evde bir çocuğum var ve karı koca çalışan insanlar da olunca bu alet çok işimize yarıyor.

Detaylıca yaşadıklarımı aktarmaya çalıştım, uygulama da tepki sürelerinde bende ki gibi 4-5 sn gecikme yaşayan var mı? Bu normal mi?

Teşekkür ederim 🙌

• Merhaba bende bu ürünü almak istiyorum fakat dreame Türkiye sayfası falan kapalı. Instagram sayfasında son gönderi haziran ayında. Şu an herhangi bir şekilde problem yaşayanınız var mı ? Önerir misiniz? Yedek parça temin sorunu çözüldü mü ?

• ufuksahin U kullanıcısına yanıt

ürün distrübitörü nf bilişim. xaomi dist. de gözüküyor. c1 servis üzerinden servis veriyorlar kendilerinin o da sanırım. sitesinde markalarımız kısmında gözüküyor. whois bilgilerine baktım temmuz ayında update edilmiş. başka bi host firmasına taşıyıp son gününü kaçırdılar sanırım. yazarken bi taraftan sitedeki canlı desteğe yazdım güncelleniyor şu an dediler..

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
    Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübünf bilisim
    Dreame Technology Türkiye Distribütörü
    https://nfbilisim.com/dreameturkiye
    Bende görüştüm sabah canlı destekle nfnin aynı şeyi söylediler. Ama üründen çok şikayet görüyorum. Sizin kullanım durumunuz nedir şu an ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ufuksahin U kullanıcısına yanıt

sıkıntı yok bende. haftada 1 tüm evi süpürtüyoruz. arada bir de moplatıyoruz. halı sensörü hatası bazı serilerde tüm dreame modellerinde vardı sanırım.güncelleme ile düzelteceklerdi. ben daha önce servise vermiştim. ne gibi çok şikayeti varmış? bi ultrasonic sensör hatası birde mopların tutunması zayıf deniyor sıklıkla. moplar için de yapışkanlı cırtlar var konuşulmuştu burda hepsi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.