Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
56
Favori
40.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arıza olayına takılmadım aslında, evimdeki simens buzdolabı, samsung telefon da arızalanabiliyor, süreç uzadıkça can sıkıcı olmaya başladı, roboto da alıştık, küçük çocuk var evde, günde 2-3 kere evi süpürmek zor gelmeye başladı :) sadece yazılımla çözülecek bir sorun değildi anladığım kadarıyla.
  • mydonose13 M kullanıcısına yanıt

önceki sayfada bi mesajda da yazdığım gibi bu sorunlar için her modele firmware çıkartacaklardı sırayla. herkesin sorunu çözüldü mü ama bilmiyorum. ben zaten ondan önce servise vermiştim.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Hocam ürünü alacağım ama garantisinin Genpa olması ile C1 olması arasında fark var mı sizce. Online olarak kişiye özel çok güzel bir kampanya denk geldi. Satıcıya sorduğumda Genpa garantili olduğunu söyledi. Bunu kullansam mı yoksa buradakiler gibi Vatan bilgisayardan mı alsam sizce

• ben alırken araştırdığımda genpa ve mobifon gibi yerler ile sorun yaşayanlar olduğunu okumuştum. şahsen c1 garantili olmasına dikkat ederdim. vatandan olması da artı bence.

Teşekkür ederim cevabınız için :)

Vatandaki ekstra garanti nasıldır peki? Mediamrketten xiaominin bir robotunu alırken ekstra 2 yıl yaptırdık. Sigorta diye geçiyor. Kullanıcı kaynaklı su dökülmesi çalınma vs yada herhangi bir sorunda medimarkte getirebilirsiniz. Servisin bir önemi yok. Biz hallediyorruz dediler.

• eediz kullanıcısına yanıt

bende vatandan +3 keyifli garanti diye bi şey aldım. hırsızlık+kazaen zarar+rutubet+voltaj diyor normal garanti süresinde, sonra 2028e kadar uzatılmış diyor. lazım olmasında olunca da işe yarayan şeyler mi pek bilmiyorum. kendimizi rahat hissedelim diye aldık işte. mediamarkt 1 sefer pil değişimi de bi şeyler anlatıyordu. ayrı bi garanti sanırım. o iyi bi şey aslında, vatanda yoktu o.

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü

L10s pro vatan da kalmamış bu arada. Bazı şubelerde açık varmış

Ben de dün aldım Vatan dan. Bazı şubelerde 1 er tane kalmış. Bahsettiğiniz 2 yıl garantiyi bende yaptırdım.
    Cihaz Türkçe konuşmuyor hangi menüden yapıyoruz. Bölge olarak İstanbul yaptım uygulama menüsü Türkçe ancak İngilizce konuşuyor. Siz mi home uygulamasını mı yoksa dreame home uygulamasını mı kullanıyorsunuz
  • İcardici İ kullanıcısına yanıt

dreamehome kullanıyorum ben aldığımdan itibaren. ilk sayfadaki video ve bilgileri okuyun bence kullanımdan önce.

haritanın olduğu ekranda, sağ üst köşede 3 nokta>cihaz ayarları>ses seviyesi menüsünde. cihazın ağa bağlı olması gerekli.

https://dreametech.zendesk.com/hc/en-us/articles/9781765384729-How-to-set-up-voice-packages-in-different-countries-

• mephasm kullanıcısına yanıt

onu dün denedim bende de vyok o uyarı. farklı modellerde var sanırım. genel bi bilgilendirme yazdıkları için belirtmiş olabilirler. dediğiniz gibi pipetle şırınga ile farklı modellerde deneyenler olmuş. hava almak için vs ama yaptığınızı söylemişsiniz.

başka da aklıma bi şey gelmiyor. belki su seviyesini en yükseğe alıp yalnızca mop yaptırmak bi süre takılı bi şey varsa yardımcı olur. daha önce su ile sorun yaşayan bi arkadaş hard reset ile sorunu çözmüştü. ilk sayfada mesajı olabilir hatta.

• Merhaba

Ben de dün vatandan satın aldım. Şarja bıraktım akşam hiçbir kullanım yapmadım. Eve geçince ilk kullanımı gerçekleştireceğim. Cihazla ilgili dikkat etmem gereken şeyler var mı genel robot süpürgelerin aksine?
  • ADeniz3553 A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Ne kadara aldınız? Hangi firma garantisi yazıyor? c1 teknik mi?

Dreame uygulamasının daha stabil çalıştığı yazılmıştı. Dreame üzerinden kurulum yapabilirsiniz. Ayrıca bir iki kez temizledikten sonra harita daha net şekilleniyor.

Vatandan 14000'e aldım. Garantisini hiç bilmiyorum akşam bakayım evde.

Dün 10 gibi cihazı uygulamaya tanıttım, şarja bıraktım. İlk kez bu akşam deneyeceğim.

hayırlı olsun. ilk sayfada ilk mesaja bakın bence. orda yazılanlar yardımcı olabilir

• Vatan Computer'dan alınan cihazların garantisi ne oluyor?

İçerisinden hiçbir garanti bilgisi çıkmadı.

Ayrıca dün akşam evi genel bir süpürdükten sonra ilk kez kullandım. Beklediğimden fazla toz/tüy topladı. Sensörleri de çok iyi iş görüyor. Saçma hareketler yapmıyor ve çarpmıyor.

vatandaki garanti C1, distrübitör garantili. kutu dışında c1 garanti kağıdı poşette yapışık geliyordu. 2 sene içimde bi sorun olursa en yakın vatan müşteri hizmetlerine bırakıyorsunuz zaten onlar süreci yönetiyor. o yüzden vatan iyi.

Merhaba

Az önce ilk kez mop yaptırdım. En ıslak modda bile sanki hafif nemli modundaymış gibi siliyor. Bir sıkıntı mı var acaba? Geçtiği yer hemen kuruyuveriyor çok az nemlendiriyor

vatanda ne yazık ki çok az şubede var stok ve bir çoğu teşhir :( Tekrar stok getirmeyecekler galiba

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.