çok mop yaptırmıyorum ancak daha önce tüm evi yaptırdığımda burda foto paylaşmıştım. su haznesinin yarısı gibi harcamıştı. ayrıntılı mesajım var holde vs en ıslağı seçmiştim. önceki mesajlarımdan karşılaştırma yapabilirsiniz. mopları ıslattınız mı tamamen öncesinde? |
Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (10. sayfa)
-
-
bi serisinde ultrasonic sensör hatası çok alındı. firmware yayınladılar ve fabrika üretimi bazında düzeltildi vs diye okudum redditte. yalnız bu model değil tüm dreame modellerinde vardı sorun bazı serilerinde L10s ultra dahil. ancak adamlar servise çok dönüş olduysa korkmuşta olabilirler.
-
Evet muhtemelen son dediğiniz gibi bişi oldu. Yoksa yeni bir cihaz. Getirseler daha çok satarlardı. Belki de c1 servis teknik servis vermeyi bıraktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Islattım evet ama en ıslak modu seçmiş olmama rağmen sanki en düşük ıslaklık modundaymış gibi siliyor dokunduktan 2 saniye sonra kupkuru oluyor yer anında
ben yerinizde olsam aynı odayı ya da evi, su haznesini tam doldurup en düşükte 1-2 kez yalnızca moplatırım, su seviyesine bakarım. daha sonra ay şeyi en yüksekte denerim. daha az ya da çok su harcadığı belli olur böylece.
-
zannetmem. bıraksa dreameturkiye sitesinde belirtirlerdi.
-
Dreame türkiye ye Soralım bakalım, vatan dışında neresi satıyor c1 servis garantili?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 15 Eylül 2023; 21:31:22 >
sormak lazım. sorarsanız bilgilendirirseniz burdakileri iyi olur. NF bilişim distrübitörü birde netten alacak arkadaşlar trendyolda vs alırken NF bilişimin kendi satıcı olduğu mağazalardan alırsa da olur. satıcı NF bilişim kendi gözüküyordu.
-
ben mail attım. O zaman iki tane mi resmi distribütörü var?
yok hayır. resmi distribütör NF bilişim, servisi c1 veriyor.
-
En ıslak ayarda mop yaptığımızda mopun takıldığı kısmın çevresinin hafif ıslanması normal mi?
Vatan çok güzel bir zam yapmış :) Maşallah. Zaten 3-5 şubede kalmıştı. F/P cihazı olmaktan da çıkmış artık.
www.vatanbilgisayar.comDreame L10S PRO Robot Süpürge fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/dreame-l10s-pro-robot-supurge.html -
Sabah online üzerinde 16.200 e çıkarılan cihaz mağazada 13.800’e satılınca bende +2 yıl ek garanti ve 1 yıl sigorta yaptırarak l10s proyu c1 teknik servis garantisi ile Vatan’dan çok uzun araştırmalrın sonunda alarak aranıza katıldım.
şimdi bir sorum olacak kullanan arkadaşlara. Xiami uygulamasında farklı cihazlarım olduğu için xiaomi üzerinden kurulum yaptım ama dreame uygulaması mı daha stabil?
Bir de aşağıdaki gibi karmaşık yaprtı ilk temizliği. Normal midir? Mop 2 pro var annemde. Önce kenarları sonra sırayla ortayı temizliyor her odanın. Daha düzenli olması gerekmez mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 20 Eylül 2023; 0:9:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
hayırlı olsun. ben aldığımdan beri dreamehome uygulaması kullanıyorum. arayüzü daha iyi geliyor. bi hatasını vs görmedim. dreame de önce kenarları sonra ortayı yapar. ilk 2-3 temizlikten sonra düzeltebilir ilk temizlikte ortada birşey kalmasın mümkünse. bizim altı dolu kanepeler vardı onlar varken daha düzgün temizlk yapıyordu salonda. sonradan altı boş robot giren yüksek oturma grubu aldık.bunlarda süpürme süresi çok uzadı. altları nda 4 ayak ayrıyetten var. etrafını dönüyor vs kendine kare ya da dikdörtgen alanlar belirlemeye çalışıyor ama eskiden daha iyiydi. diğer odalarda sorun yok. bi kaç kez süpürtün bence düzelebilir harita gezdikçe.
-
her modele firmware ile ultrasonic sensor sorunu çözülecek demişlerdi. bu firmware de bu modele geldi.o sensör bozulacağı varsa bozuluyor bence. üretimdeki bi seri öyle. firmware de düzeltmiyorsa donanımsal zaten, sırası gelince bozuluyor demek ki. benim servisten sonra çıkmıştı bu firmware o yüzden yükledim geçtim. bi sorun yok. başka da geri dönüş yapan olmadı burda da. herkes memnun galiba.
-
İkinci temizlikten sonra gayet düzgün akıllı temizliyor. Önce kenarları daha sonra ortayı alıyor. X2 yapınca ızgara şeklinde temizliyor ki neredeyse geçmediği tek bir yer kalmıyor. Dediğiniz gibi koltuk ayaklrına vs çarpmanak için aşırı sakin dönüyor etrafında ve süreyi uzatıyor biraz. Ama tek bir eşyaya bile çarpmadı ikinci temizlikten sonra. Sadece nesne tanımak için kamerayı nasıl kullanıyor anlayamadım. Bir artısınu göremedim kameranın henüz.
-
x2 de bu şekilde temizlediğini bilmiyordum iyiymiş. kamerası L10s ultradaki ile aynı ancak özellikleri kırpılmış diye biliyorum bu modelde.l10s ultra ile ram vs de farklıydı. belki de o verileri işleyecek ram ya da ne o işi yapıyorsa yeterli gelmediği ya da pazarlama amacıyla açmıyorlardır. obje tanıma 30 tane 50 tane vs diye yok diye biliyorum bunda.
-
Yaklaşık 4 aydır kullanmış olduğum robotumun başına 2 gün önce talihsiz bir kaza geldi, robot kedilerimin su kabını devirdi ve içine bi miktar su çekti (arka egzoz çıkış kısmına su kaçtı) akabinde robotu hemen durdurdum ve 30 saat boyunca kurumaya bıraktım, tekrar çalıştırdığımda sesinde vs herhangi bir sorun yok gibi ama sanki çekim gücü düşmüş gibi geldi bana, çekim gücünü nasıl ölçebilirim yada robotu garantiye mi göndereyim ?
Filtre kontrol ettiniz mi. Sıvı teması olmuşsa şişmiş olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X