Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
668
Cevap
57
Favori
45.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani şikayet var vs hep servis ile ilgili problemlerle dolu. Aldık 2 ayda gitti gibisinden. Yoksa cihazı çok beğendim. Acaba hatalı olan seri hangisi alıpta başım ağrısın istemiyorum servisini de bilmediğim için. Mop hataları fazlaymış onu da burada gördüm çözüm önerilerini. Olmadığından deneyemedim. Acaba sorun çözümlendi mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ufuksahin U kullanıcısına yanıt

dist. garantili vatan bilg. gibi yerlerden alırsanız sorun yaşasanız bile çözümü olur. 10/2022 üretimi idi bende hata veren. 1-2 kişide daha gördüm o tarihte üretimi olup hata alan. kutu üzerinde yazıyor üretim tarih haftası. ben ultrasonic hatası için servise verdim 1-2 haftaya çözüldü parça bekledikleri için. 1-2 güne alanda vardı. yeni serilerde çözüldü diye okudum redditte. konuda hepsi konuşuldu. yeni alıp sorun yaşayan var mı bilmiyorum.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Ben de 10/22 üretimli aldım. 1 ay bitti bakalım. Bir sorun yok şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Modlarda çıkma falan yaşıyor musunuz ?

İşte şu an vatanda vs yok baktım sadece A101 de var oda üretim tarihi vs. Bilgi almak için aradığımda ulaşamıyorum. Siz c1ekosistem de mi yaptırdınız işlemi ?

Taş gibi valla. Elimle cırtlarını zor ayırıyorum. Zamanla azalacak mı bakacağız yapışknlığı

evet c1 serviste çözdüler. ben vatana verdim vatandan aldım. onlar halletti

İşte ben şu an vatan garantisine alamıyorum A101 o kadar arkasında durur mu bilmiyorum 😅

Ben alırken a101 e mail atmıştım. Net bişi dönmediler. c1 teknik servisle görüştüm. Cihazı alırsınız, seri numarasını söylersiniz eğer bizde kayıtlıysa kullanırsınız değilse iade edersiniz demişlerdi. Seri no en dış kutuda yazıyor

• Durup dururken bişeyler sıkıştı hatası alıyordum, meğer alt fırçayı çıkardığımız da görünen köşelerine saç dolanmış. Dıştan gözükmüyor kullananlar ara sıra kontrol etsin. Silikon fırça temiz gözüküyor diye hiç çıkartmamıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lecnotr kullanıcısına yanıt

Bende de aynı hatayı veriyor fakat ben henüz yeni almış ve kullanmaya başlamış biri olarak belki 3 belki 4 kere tüm evi kullandım. Yine de her seferden sonra fırçayı da temizledim mopu da ama yinede bu hatayı en az bir kere alıyorum. Hiçbir şey yapmadan devam et dediğimde de devam ediyor 🤔 ilginç.

Bu mantıklıymış aslında olmazsa bunu deneyebilirim teşekkürler

Siz ne zamandan beri kullanıyorsunuz ? Aşılabilir engel 10 mm olarak gözüküyor. Çıktığı yerlerde problem yaşıyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuksahin -- 6 Ekim 2023; 11:34:25 >

Bir aydır kullanıyorum ama baya yoğun kullanıyorum. Eskiden irobot ve philipsin çıkamadığı tuvalet eşiğini geçiyor. eşik 2 cm bu arada. 1 değildir o. Eşik atlarken de cidden çok zeki çalışıyor. bir gün videosunu çeker atarım. direk karşıdan gelince giremiyor. o yüzden giremeyince bir de yan taraftan deniyo ve o şekilde giriyor. Kullanım süremi de görselle ekledim 1 ayda.

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 6 Ekim 2023; 12:24:44 >

Teşekkürler mesaj atmayı denedim size ama olmadı gsm numaram onaylı değilmiş. A101 den bana da geri dönüş oldu bilgi veremiyorlarmış satış olmadan.

Dediğim gibi satın alıp direk kontrol edip c1 değilse iade edebilirsiniz. Fiyatı da oldukça iyi a101 de

En olmadı o şekilde yapıcaz. Herkes bir sensör arızası mop kaldırmama sorunları vs. Yazmışlar ondan biraz çekincem var aşarsam eğer alıcam 😀

• yeni bi firmware uyarısı verdi. 4.3.3_1306

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü

Evet ben de bunu yazmaya gelmiştim. Güncelledik bakalım

gözle görülür bi şey var mı? henüz güncelleyemedim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.