Nereden sipariş ettiniz? |
Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (14. sayfa)
-
-
A101
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
C1 teknik servis çıkmazsa iade edersiniz açmadan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle yapacağım gelir gelmez kontrol edip ona göre kurulum yapıcam
İlk kullanım için önerileriniz var mı ?
şarj edin bence. yüzde 50 şarjla geliyor. Yüzde 70 olunca güncellemeleri yapıp haritalandırma yapın. Sonra tekrar şarj edin 3-4 saat.
-
Evet önce güncellemeleri yapıcam. Sonra haritalandırma vs hallederim
-
İçeriğine bakmak lazım. Alkol olması lazım
Arkadaşlar merhaba, robota sahip olan ve kullanan dostların yorumuna ihtiyacım var bana yardımcı olabilir misiniz?
Robot ile uygulama arasında ki bağlantıda gecikme yaşayan var mı? Mesela oda seçip temizlemeye başla dedikten 15-20 saniye sonra bu komutu algılamak gibi vs. Bu arada dreamehome uygulamasını kullanıyorum.
Hemen hemen bütün konutlarda en az 15-20 saniye bekliyorum ben malesef. Evde wifi 6 modem var ve 2.4 ghz ile 5 ghz ayrımı yok sinyalde. Bundan da kaynaklanabileceğini düşünüyorum.
2.4 ghz ile kuklanıyorum ama bir 5 saniyelik gecikme her zaman oluyor cihazıj güncel konumunu takip ederken. Diğer robotlarda da okuyor gecikmeler. Ama başlatırken çok gecikmiyor
bende cihazın güncel konumunu ön planda uygulama açık takip ederken 3snlik gecikme oluyor. 1001, 1002, 1003 şeklinde sayıyorum. internet bağlantısı kötü iken 4-5 snye çıkabiliyor evin bazı yerlerinde iken robot. 2.4 ghz telekom modemi var. bazen temizliği durdurup vazgeçip başka odayı temizlemek istediğimde komutu geç algılayabiliyor. onun dışında öyle göze batacak bi sıkıntı göremedim. 3snlik anlık takibin sıkıntı old.nu sanmıyorum. ağ bağlantı kalitesine göre robot kendi ayarlıyor gibi geldi bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 14 Ekim 2023; 22:42:38 > -
Arkadaşlar tüm yorumları neredeyse okudum. Fakat cihazı 2-3 defa sıfırladım ama bu mop atma problemi çözülmedi yani halı tanıma özelliği hala çalışmıyor bununla alakalı ne yapmam gerekiyor başka öneri var mı ?
Arkadaşlar bu bezlerin yapıştığı pedleri satan yer var mıdır acaba ?
Aliexpress , amazon vs satılıyor.
Garantiye gönderin, çözüp gönderiyorlarmış
Çok önemli bir özellik değil ama daha düşük modellerde bile kullanıcı isteği ile kamera özelliği açılabiliyormuş. D10 modeli için açtırmışlar kullanıcıları mail atarak.
Burdaki tüm kullanıcılr mail atsa şu adrese açabilirler bizim modelde de.
support.us@dreame.tech
Örnek mesaj
Although the L10s pro model has a camera on the front, we cannot use this feature on the Dreame App. While the camera can be activated even in lower-spec Dreame models, not being able to activate it in this model creates great customer dissatisfaction. Please activate this feature.
Ürün teslim olduktan sonra kullanıp yollarım ben
yolladım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X