Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
57
Favori
45.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende ilk başta yapamadım sonra kestirmelerde ayarlayınca oldu ve çok hoş direk çalışmaya başlaması kolaylık 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ufuksahin U kullanıcısına yanıt

Merhabalar, naptınız acaba? Ben de A101'den almayı düşünüyorum. Memnun musunuz şuan?

• Sandman77 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Şu anlık bir problemim yok memnunum. Suyu da ıslakta kullanmama rağmen anca 3 te 1 i bitiyor. A101 Genpa garantili olarak 1 hafta içinde gönderiyor bilginiz olsun.

Onda bir sıkıntı olabilir mi yoksa halınız mı çok?

temizleme alanı 60m2 (bunun içerisinde 2 adet halı var) ve suyun %90’ı bitiyor ıslak modda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADeniz3553 A kullanıcısına yanıt
    Halım biraz fazla ve şu an bazaları yükseltmedim o yüzden muhtemelen. Total temizlik alanı 55 mt bunun muhtemelen yarısı belki fazlası halıdır.

• ADeniz3553 A kullanıcısına yanıt

Benimde 50 m2 temizlenir alanım var. Su 4 kez filan temizleyince bitiyor. 5 halım var. O yüzden muhtemelen.

• eediz kullanıcısına yanıt
    Siz temizlik bitince boşaltmıyor musunuz ? Klavuzda boşaltın yazıyor diye boşaltıyorum ben her seferinde.

evet öyle yazıyor ama boşaltmıyorum ben hiç. Umarım bir zararı olmaz. Olursa sigorta var yollarım :)

• eediz kullanıcısına yanıt
    Yo olsada zaten garanti halleder onu da maksat makine gitmesin :D

• Cihazımı 19.10 tarihinde vatan bilgisayardan garantiye verdim hala gelmedi gönderen abiler genel olarak kaç gün sürüyor ?

Gönderme sebebim: Halı tanıma çalışmıyordu.

• melihenes34 M kullanıcısına yanıt

ben bursa vatana vermiştim 2-3 hafta sürmüştü. parça bekleniyor yazıyordu. o sensör sıkıntılı olduğu için ellerinde olmayan bi döneme denk gelmişti sanırım. burda verip aynı gün aldım diyenlerde oldu tabi istanbulda kendi götürmüş merkezine c1 servise. verdikleri takip no ile sitesinden kontrol edin bence durumunu.. elleirnde parça yoktur muhtemelen.

• melihenes34 M kullanıcısına yanıt
    Ben doğrudan C1 reknik servise göndermiştim, parça temin edilemediği için yaklaşık 1 ay sonra iade raporu vermişti servis :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cihazın fiyatı bir mağazada düşmüş de sizce bu fiyata alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/dreame-bot-l10s-pro-robot-supurge-mop-rl56l-p-HBCV00003TU0QK?magaza=NEONB%C4%B0L&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.44.4

• Ürünü pazaramadan az önce sipariş verdim 11.993.75 e 1000 pazarama puan 1000 indirim ve 100 de maxi puan gelecek yol yakınken iptal et diyen yada iyi karar diyen varmi çok araştırma fırsatım olmadı . Dreame Türkiye garantili teknik servis ouno imiş bir sorun yasarmiyim bilginiz varmi servisle ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pellev -- 7 Kasım 2023; 14:18:21 >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Eğer modeminiz dual bant (2.4ghz ve 5ghz) wifi yayını yapıyorsa sorun yaşamanız muhtemel, cihazın bağlı olduğu wifi ağı sadece 2.4ghz çalışmalı.
    Hocam benim modem aynı bahsettiniz gici WiFi gormuo cihaz nasıl çözebilirim sorunu

• Pellev kullanıcısına yanıt

kendim 5 ghzli modemde test etmedim ancak şu şekilde 2,4 ghz ve 5 ghz ayrı ayrı gözükmüyor mu wifi listesinde?

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü
    Hayır hocam modemi hiç görmüyor

Hallettm hocam teşekkürler

• Arkadaşlar almak isteyenler için n11 de 12 bin tlye düşmüş bilginiz olsun.

Ürünün linkini ileetebilirmisiniz hocam

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.