Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
669
Cevap
58
Favori
46.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/kezban-tekstil-yapikanli-cirt-bant-2-cm-x-1-metre-beyaz-cirt-cirt-p-HBCV000011W17F?magaza=kezbantekstil&url_src=and-product-detail

Bende bunu uygulayacağım bakalım olacak mı. :)

Edit : mantık güzeldi ama olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 19 Aralık 2023; 13:24:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lecnotr kullanıcısına yanıt

Evet bu da güzel bir çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 haftadır kapalı konumda bekleyen cihaz, halı sensörü, pas pasa su verme özellikleri çalışmıyor, 1 kere temizlik yaparken uygulama dahil tamamen dondu.

Edit: 1 imla
    Edit: 2 halıdayken paspas kaldırma, sensörler geldi, şuan sadece suyu almıyor, su alma sesi var fakat tanktan suyu kullanmıyor. Cihazın bakımı temizliği yeni yapıldı. Kanallarda tıkanıklık yok. Büyük ihtimal cihazı servisine vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 19 Aralık 2023; 13:23:46 >
  • ÜRÜN YENİ GELDİ HARİTALAMA YAPAYIM DEDİM NORMAL EV HALISINA TAKILIYOR AŞAMIYOR HALIYI . KURTARIYORUM YİNE GİDİP AYNI YERDE TAKILIYOR ŞAKA GİBİ. BU DÜZELECEK BİR SORUN MU YOKSA İADE Mİ ETMELİYİM

• Merhaba L10S Pro yada Xiaomi s10+ almayı düşünüyorum aşağı yukarı aynı ürünler. Sizce hangisi daha mantıklı olur. Sensör vs. hatası çıkarması istemiyorum. Daha önce bu sensör ve sıkışma hatalarından dolayı en son bıkıp robotu satmıştım.

• Dreame Bot L10S Pro Robot Süpürge+Mop (RL56L)

bende alacağım ama media markettenmi almak iyi yoksa trentyol yada hepsiburadan NEONBİL den almak mı iyi. bilemedim.

• L10S Pro aldık 10.500TL’ye kullanan arkadaşlar yorumlarsa memnun olurum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • piramses1 kullanıcısına yanıt

NF bilişim distribütorü, öncelikli olarak dreame Türkiye garantili satan yer hangisi ise orayı tercih etmeniz daha iyi olur bence. Yoksa vatan gibi yerlerden aldığnızda sorun olursa oraya bırakıyorsunuz onlar takip ediyor. vatan da nf bilişim garantili satıyordu.

Bu arada c1ekosistem servis hizmeti değişmiş sanırım, sitesinde Ouna gözüküyor satış sonrası; Muhtemelen sarf malzemeleri için de buraya yönlendirirler. Mail, tel ya da canlı destek ile sorup dönüş olan varsa ilk sayadaki c1ekosistemi değiştireyim Ouna ile.

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Sizin bildiğiniz NF bilişim garantili satan var mı. Ben bir tane aldım memnun kaldım bir tane daha almak istiyorum ama aylardır Vatan'ı takip ediyorum ürünü yeniden getirmediler.

• İcardici İ kullanıcısına yanıt

trendyolda nf bilişim kendi satıyordu ama şimdi baktım stokta yok.

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübütrendyol.com
    Arama Sonuçları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/sr?wb=145946&mid=108796

birde farklı satıcılarda resmi distribütör garantili satan yerler var. ancak alırken yine de garantisini hangi firma sağlıyor diye teyit etmek gerekli bence. açıklamaya resmi yazar sorunca farklı firma der. dikkatli olmak lazım

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübütrendyol.com
    Dreame Bot L10s Pro Robot Süpürge Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/dreame/bot-l10s-pro-robot-supurge-p-639417973?boutiqueId=61&merchantId=449692

Aleti Kardeşim gidip aldı dream Türkiye garantilidemişler.

Üretim tarihi 07/2023 olarakgörünüyor. Sensör hataları gdierilmiştir umarım bu üretimde. Önceki yorumlarda bundan bahsediliyor.

Bugün haritalama ve temizlik yaptıracağım.

• Cihaz paspas modunda su almamaya başladı. Çözümü var mıdır?

• ADeniz3553 A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var.

• piramses1 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun giderilmiştir muhtemelen. 2022 10. aydı sanırım konuşmuştuk burada. tüm dünyadaki ürünleri etkilemişti redditte vs vardı sorun yaşayanlar. ilk 2-3 temizlikte paspas yaptırmayın. ilk sayfada öneriler vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 29 Aralık 2023; 12:40:43 >
  • bahsettiğim halıya çıkamama ve sürekli takılma (sol tekerlek hatası) alan var mı benim gibi? servise yolladım nolacak bakalım. hijyen ürünü olduğu için iade olmuyormuş

• 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yoktu birkaç gündür mopları ıslatmamaya başladı çözüm bulan varmı konuyla alakalı

• dejavu_________ D kullanıcısına yanıt

aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bir çözüm bulamadım daha, servis yolu gözüküyor gibi

• ADeniz3553 A kullanıcısına yanıt

İnternette de hiçbir bilgi yok hangi servis sizin ki benim ki genpa garantili

• dejavu_________ D kullanıcısına yanıt

ben mop ile pek kullanmıyorum biraz bakındım sizin için nette ama çok bi şey yok. bi yerde su ayarını en yükseğe alın öyle deneyin diyordu. user manualde de mopların düzgün takıldığından emin olun ve su tankı üzerindeki hava deliğini temizleyin diyor. su çıkışı olan yerde pislik vs olmadığından da emin olun. burda hard reset yapıp sorun çözüldü diyen arkadaşlar da vardı. deneme yapın olmaz ise bence önce uygulama üzerinden translate ile dreameye yazın. ve servisi arayıp yardım isteyin. son çare yollarsınız.

Teşekkür ederim hepsini denedim olmadı hard reset nasıl yapılıyor bir türlü bulamadım sizin bir bilginiz varmı

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.