Çok teşekkür ederim. Güzel günlerde kullanın. |
Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (17. sayfa)
-
-
https://www.hepsiburada.com/ecce-seffaf-yapiskanli-folyo-50-cm-x-3-metre-p-HBCV00000ONFAB?magaza=Folyo%20Marketing
-
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam acaba L20 ne zaman ülkeye gelir ?
Bir tahmininiz var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Robot bu ara çok çevrimdışı görünmeye başladı ve ilk girdiğim de uygulamada 97 gözüküyor haritaya geçebilirsem 100 gözüküyor. Ama baya uğraşıyorum harita aktif olması için. Başına gelen var mıdır ?
Sol teker hatası diye sıkışma hatası vermeye başladı, orta tuşa basınca devam ediyor. Bilinen bir durum mu? Çözüm öneri var mı? Bir oadada 3 kere falan veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saç vs dolanmış olabilir mi ?
Sanırım kendi fırçası yavaş dönerken teker altına giriyor, tam emin değilim. Cihazı tam bi temizleyip tekrar kontrol edicem, saçları temizlemiştim.
Aynı sorun bendede var. 10 metre kare yere 4 defa sol teker sıkıştı hatası veriyor. Teker temiz. Çöp kıl hiçbirşey yok. Habire play tuşu ile devam ettiririyoruz. İllah illah ettirdi.
-
hocam bence uygulama üzerinden dreame ile irtibata geçin. ing yoksa translate iş görür. google da bi şey bulamadım baktım biraz ama.
-
Teşekkür ederim . Translateden çevirip yazayım hocam. evde bir modem daha var ona bağlayıp deneyeyim birde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goki3301 -- 16 Kasım 2023; 22:19:26 > -
gerekirse uzaktan bağlantı yapıyorlar uygulama ile. yapılabilecek bir şey varsa yapıyorlar. yapamıyorsa servis diyorlar zaten.
-
Teşekkürler uzaktan bağlantı yapıldığını bilmiyordum.
-
halı sensörü hata verdiğinde ben yurtdışı ile irtibata geçmiştim, uygulamadan da yazmıştım. uzak bağlantı dediğim birine paylaşım veriyorsunuz uygulamadan. o zaman ayarlamaları yapıp denettirdiler şimdi yeniden bakın demişlerdi vs, olmamıştı. sonra servise vermiştim.
-
Ürün şuan trendyolda indirimde baya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
L20 ultra konusu olmadığı için buradan sorayım, programı l10 ile aynı sanırım , black friday dan aldım cihazı, odaları tarattım ama apartman dışını da algılamış nasıl yaptıysa, harita dan o kısmı seçip ayırdım fakat komple kaldırma olmuyor, haritan o bölümü komple silmek istiyorum öyle bir seçenek çıkmıyor.
Bir yöntemi var mı ?
Odada ayna, cam varsa harita saçmalaya biliyor, sanırım lidar ışınları sensörü yansıyor. Oraları silemiyoruz malesef, kırmızı çizgi ile gidilmez bölge yapınm sorun olmaz.
Tekerleğe ya da fırçaya bir şey sıkıştı hatası alıyorum. Neden olabilir?
Cevap için teşekkürler, support a yazmak lazım eklesinler :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X