< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuksahin -- 17 Ekim 2023; 13:11:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (15. sayfa)
-
-
Açılırsa haber verin hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi garantiyede gönderip 20 gün beklemekte istemiyorum açıkcası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Benim ayarlarda bu şekilde en iyisi garantiye göndermek olacak sanırım.
bu robotun L10s ultranın özellikleri ve donanımı kırpılmış versiyonu olduğu belirtiliyordu.
gelen cevap;
-
Merhaba. Eşim bir süredir robot süpürge istiyordu. Haftasonu biraz detaylı araştırınca buradaki yorumları da gözönüne alarak Dreame L10S pro modelinde karar kıldım. İnternet fiyatları 13799'dan başlıyordu. Dün Samsun Vatan mağazasından Son kalan 1 adet teşhir ürününü 11299 liraya aldım. Üstüne bir de kasko-uzatılmış garanti yaptırdım. Ürünü dün şarja taktım biraz uzaktan kumandayla ileri geri yaptım, henüz tam olarak çalıştırmadım. Buradaki yorumlara göre hızlı haritalama yaptırmak için sandalye vs eşyaları kaldırmayı düşünüyorum (Dün robot süpürgeyi bu fiyata alabilmeyi ummuyordum o yüzden hazırlıksız oldu). Kanepelerin altındaki duralitlerin esnediğini ve robot süpürgenin lidar sensörünün bu esneyen yerlerden geçmekte sorun yaşayabileceğini tespit ettim. Bununla ilgili deneyimi olan var mı? Yükseltme ayağı vs kullanan? Ne yapılabilir bu konuda?
Bugün kasko poliçesini inceleyince kaskonun gereksiz olduğu kanaati oluştu. Dolayısıyla iptal ettirmeyi düşünüyorum. Pil değişimi falan demişlerdi ama poliçede pilin kullanıma bağlı arıza olmaksızın aşınması sigorta kapsamında değil yazıyor. Sıvı teması sadece ilk 2 yıl kapsam dahilinde. Evde yaşayanların vereceği zarar kapsam dışı vs yazıyor.
Garantisinin C1 servisten olduğunu söylediler alırken. Yazılım versiyonu olarak 1045 ile geldi yeni yazılım var dedi 1306ya yükselttim.
Mopları çıkarmadan yıkasam diyorum başlangıç olarak.
Ayrıca L10S ultra modeli 26 bin küsur fiyattan satılıyordu (teşhir olabilir o da, bilmiyorum ama çok uygun geldi fiyatı). Bir an gözüm ona kaymadı değil ama kullanım ihtiyaçlarını, beklentileri düşününce biraz gereksiz olabileceğini düşünüp vazgeçtim.
Ürünle ilgili kullanım önerilerinizi bekliyorum.
-
Merhaba ürünün linkini paylaşabilir misiniz? Lidar sensörü üzerindeki etiketi ve Hayvan figürünü de hepsiburada'dan mı aldınız?
-
hayırlı olsun. 2-3 kez ard arda ya da ilk 2-3 kez günde 1 sefer süpürme yaptırmadan moplatmayın bence. ilk sayfada yazdım. her seferinde toz çıkıyor. zemin en temiz halinde iken moplatın. çamur gibi olmasın pedler sonra.
-
Arkadaşlar, 100 metre kare evi temizlerken 3 yada 4 kez teker sıkıştı diyip duruyor. Uygulamadan devam tuşu ile temizliğe devam ettiriyorum. Tekerde , mekanizmada herhangi bir çöp ,pislik, işlevini engelleyecek bir durum yok. 3 ay önce böyle hatalar vermiyordu. Cihaz yazılımı güncel.
Bunu yaşayan varmı aranızda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goki3301 -- 18 Ekim 2023; 21:2:12 > -
Daha önce bir arkadaş yaşamıştı ama sanki bir yerlere kıl dolandığı içinfi. Kılı fark etmemiş temizleyince geçmişti
Evet arkadaşlar sonunda robot geldi. İlk kullanım deneyimlerim şu an beklentilerimi güzel bir şekilde karşıladı diyebilirim. Bağlantısı hızlı bir şekilde oldu. Güncellemesini yaptım. 10-15 dakika arasında hızlıca haritalandırdı. İlk temizlemeyi odada 18 mt odayı 20 dakika da süpürdü. Gün içerisinde süpürülmesine rağmen baya toz çıktı haznesinde. Halı algılamasında bir problem yok çok güzel çalışıyor. Mopla bunu denemek için bölgesel temizlik yaptırdım. Halıya gelince mopu kaldırıp çekim gücünü arttırıyor. Uzun saçaklarda hiç problem yaşamadım. Mopları takmadan spreyle nemlendirdim. O şekilde taktım. Moplar çok güven vermedi ama öyle hemen kendini salacak gibi de durmuyor. Silme işlemi gayet başarılı nemli modda hafif bir su sadece orta seviye de biraz daha fazla nemli ama hemen kuruyor zaten. Mopları ben aparattan ayırmadan çıkarıp üzerinde yıkadım çok kirli olmadığı için bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Deposunu da dolu olarak bıraktım bu kısımda doğru mu yaptım bilen arkadaşlarım yorumuna açığım. Harita üzerinde geçişleri bir iki saniye geç bu da normal olduğunu zannediyorum. Ama komutlar çok anlık olarak algılanıyor bir problem yok. Arada çevrimdışı görüyorum, çıkıp girince düzeliyor. Şu an tek gözümü korkutan şey şu ve toz haznesi eğer olurda kırılırsa nerden temin edeceğiz bulamadım nette. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Umarım alacak arkadaşlara biraz olsa fikir verebilmişimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuksahin -- 19 Ekim 2023; 1:22:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu hata bende son güncellemeden bir önce ki güncelleme de vardı fakat son güncelleme ile böyle bir hata almıyorum. Aslında uygulama ile senkronizasyon gecikmesi haricinde bir hata almıyorum.
Siri’yle sesli komut kullanan var mı ?
Ben bu kadar potansiyeli yüksek olup aynı zamanda tasarım ve kalite kontrolden de bir o kadar yoksun üretilen bir ürün görmedim.
1.5 ayda sırasıyla,
Mop pedleri cırt cırta tutunma özelliğini kaybetti (diş fırçasıyla temizlesem de fayda etmedi.)
Silikon yan fırça bir yerlere takılıp yerinden çıkmaya başladı.
Bazen eşik atlarken bir mopu yerinden çıkıyor.
Şimdi de yaklaşık yarım saatte bir parke ve dümdüz zeminde giderken bir anda durup sol tekeri kontrol edin uyarısı vermeye başladı (teker oldukça temiz ve engelleyecek hiçbir şey yok).
Yardım olmadan tamamladığı temizlik sayısı bir elin parmaklarını geçmez. 2018'de aldığım ve senelerdir kullandığım roborock'un ürettiği birinci nesil xiaomi robot süpürgeye rahmet okuttu resmen (bu arada kendisi hala sorunsuzca çalışıyor ve ben yerde bir şey bırakmadıkça temizlik asla yarım kalmıyor).
Ben eski süpürgemin mop özelliği yok diye almıştım ama mop performansı da beni aşırı tatmin etmedi. Yine aynı sıklıkta yerleri silmemiz gerekiyor. Moplar dönse de güç uygulayamadığı için basit lekeler için bile 2-3 kere üzerinden geçmesi gerekiyor.
Forumda yazılan sorunları sırayla yaşıyor gibiyim. Bu gidişle cihaz 6 aya ömrünü tamamlar gibi duruyor. Almayı düşünenlere iki defa düşünmelerini tavsiye ederim.
-
Ya makina çok güzel de şu moplar ıslanınca halıya in çık yaparken çıkmaya başlıyor. Nasıl çözebiliriz bilinen kalıcı bir çözüm bulan var mıdır ?
İğne iplikle arkadan dikesim geldi 😄😄😄
Ben kullandım 👋👋👋
temizliğe başla diyorum başlıyor
evine git diyorum gidiyor 😁😁😁
Ben atttım
Cırt bant çekip denediniz mi mop aparatının askı yapışkan kısmı çok güven vermedi çünkü bana eğer düşme yaşarsam onu deneyeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X