Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
57
Favori
45.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paspas pedlerini çıkararak yıkamayın aparatıyla beraber çıkarıp yıkayın 6 ay bu şekilde kullandım bi kere bile yapışmama düşme gibi bir durum olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dejavu_________ D kullanıcısına yanıt

Kullanma klavuzunda pedleri cikarip yikama tavsiye edildiği için o şekilde kullaniyorduk fakat yaklasik 50 günlük cihazda böyle sorunlar olunca da insan soğuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mate123 M kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem çıkarmadan yıkamanız yönünde hiçbirşey farketmiyor hem daha pratik oluyor hem de yapışmama sorunları ortadan kalkıyor

Artik ne yazikki o aşamayı gectik hocam pedleri takip temizlige baslattigimizda halidan gecerken düşüyor 🤷‍♂️once pedleri sabitleyecek bir cozum bulmak lazim

Kuvvetli bir yapıştırıcıyla yapıştırıp devam edin

Çıkarmadan yikayinca daha uzun süre yapışkanlı devam ediyor, fakat yine de bir süre sonra halıdan geçerken Pedler çıkabiliyor. En güzel çözümü dikmek olarak buldum ben.

fotosunu da ekleyeyim.

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü

• eediz kullanıcısına yanıt
    Ben çıkarmadan yıkayarak 6 ay boyunca 2 günde bir bütün evi süpürüp sildirdim bir kere bile düşmedi 🤷

• Mantikli çözümleriniz tabi ama benim mantığımın esas kabul etmedigi olay 300 500 liralik bir ürün degil kullandığımız cihazlar ortalama 10 bin lira üzeri aletler. Böyle kısa sürede böyle hatalarin olmasi can sıkıcı.

• Robotum şuan Allah'a emanet.

Sorun tespiti için servise gönderdik ama servise ulaşmak ne telefonla ne sitesinden ne de maille ulaşmak mümkün değil.

Sadece kargodan cihazın servise giriş yaptığını biliyorum, gerisi Allah'a emanet.

Şöyle bir servisi araştırdım, kimse servise ulaşamıyor, onların insafına kalmış. Sadece onlar ulaşmak isterse müşteriyi arıyorlar.

Haklarında yüzlerce olumsuz yorum var. En çok okuduğum şikayetse garanti kapsamındaki bir şeyleri hep garanti dışı saymaları ve ücret talep etmeleri.

Bu markayı almak, hatadan başka bir şey değilmiş.

Bir an evvel iade edip Dreame'sinden de Ouno servisinden de kurtulmayı diliyorum.

• ChevroleBey C kullanıcısına yanıt

nereden satın almıştınız? C1 teknik servis bakıyordu en son. Değişti mi bilemiyorum.Eskiden c1 teknik servis garantili alanlar da sorun çıkarsa ouno ya mı yollayacak acaba bilemedim.

Dreame Türkiye'nin sitesinde Ouno servis yazıyor.

Dreame Türkiye, NF Bilişim olarak gözüküyor. C1 Teknik Servis de sanırım NF Bilişim'in.

Dreame Türkiye'nin sitesindeki numarayı arayınca C1 çıkıyor, yeni garantili cihazlara Ouno bakacak demişlerdi.

evet Ounvo’ya gidecek. Ben birkaç sıkıntı için cihazı gönderecektim C1’i aradım. Artık Ounvo’nun baktığını ilettiler.

• ChevroleBey C kullanıcısına yanıt
    Bende sırf bu yüzden hiç servise göndermedim çünkü güvenmiyorum cihazı iyice bozup geri gönderebilirler yada olmayan şeyden ücret çıkarabilirler direkt tüketici hakem heyetine başvuru yaptım biraz beklerim o arada güncelleme falan gönderirlerse düzelirse ne ala yoksa iade edip xiaomi yada rıoborock alacağım bunlarla uğraşmak zorunda değiliz dream türkiye sayfasına defalarca yazdım mail attım kimse sikine takmıyor servis sayfasına mail attım yazdım tık yok tek bir cevap bile gelmedi sorun yaşayan arkadaşlar bence edevletten tüketici hakem heyetine başvursun parasını geri alsın çok kolay bi işlem para iadesi kararı çıkınca bakın nasıl sizi arıyorlar.

Bu Ouno'ya güvenip cihaz almamak lazım. Yorumları okudum, bazı paralel ithalat (Media Markt) Xiaomi'lere de bunlar servis veriyormuş aynı dert.

Benim satın alalı daha 15 gün olmadı. Bir an önce süreci hızlandırıp bunlardan kurtulmak istiyorum. Bunlar insanı sinir harbine sokar.

• Daha önce c1 teknik servis oldukça başarılıydı. Umarım tekrsr c1 ile anlaşılır.

• Arkadaslar cihazın arka tarafinda 2 havalandirma bolmesi gibi gozuken kisimlardan ikisinden de hava çıkışi varmiydi tek taraftan mı var. Bizim cihazin sesi artti bu ara soldan güçlü hava çıkışı var baslarda böyle degildi

ilk sayfadaki inceleme sanırım izlemiş olabilirim, bi tarafta hava çıkışı bi tarafında speaker vardı diye hatırlıyorum.

bu arada yeni firmware geldi 4.3.3_1307 isminde. yükledim bi fark göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 12 Ocak 2024; 12:20:47 >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Dream global ile 1 aydır yazışıyorum mail üzerinden teknik servise güvenmediğim için vermedim sabırla bekledim bugün gelen güncelleme ile sorun çözüldü paspaslara su veriyor artık cihaz tekrar canavar oldu birdaha güncelleme gelirse hemen yapmayacağım çünkü bu sorun son gelen güncellemeden sonra baş göstermişti

Şu yorumu bekliyordum benim ki de su vermiyor güncelliyorum bakalım ne olacak.

• lecnotr kullanıcısına yanıt
    Durum nedir güncelledinizmi benimki hunharca paspaslıyor şuan

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.