haritayı silip yeniden tarattınız mı evi? ve fişte tek başına mı takılı. bazen farklı cihazlar karışıklığa sebep olabilir. kendiniz yuvaya koyduğunuzda şarj alıyor mu. |
Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (30. sayfa)
-
-
Şarj istasyonunuz arızalı olabilir. Şarj istasyonu kızılötesi sinyal gönderiyor süpürge onu referans alarak yanaşıyor bildiğim kadarıyla. Şarj istasyonuna enerji geldiğinden eminseniz sensör arızasıdır belki. -
Defalarca yaptım şarj istasyonunun yerini değiştirdim tekrar haritalama yaptım. Farklı telefondan kurdum yine olmadı. Zaten haritalamayı tamamlayamıyor. Evin krokisini çok güzel çıkarıyor fakat odaları bölemiyorum. Temizlemede sıkıntı yok sadece şarj istasyonunun 20 cm önüne geliyor sonra başka odalara gidiyor en sonunda da bi yerde kalıyor
-
Bende bundan şüpheleniyorum. Şarj istasyonu haritada gözüküyor ama 20 cm önüne kadar gelip dönüp gidiyor. İlk başta acaba WiFi 2.4 ile bağlı olmadığından olabilir mi diye düşündüm ama modem ayrı ayrı değil 2. 4/5 ghz olarak birlikte gösteriyor. Galiba sıkıntı şarj ünitesinde çünkü temizlikle ilgili kroki çıkarmakla ilgili hiçbir sorunu yok. Herhangi Bi yere çarpma gibi sıkıntıları da yok. Sensör arızası olsa bu konularda sıkıntı yaratır diye düşündüm
-
bugün deneyebildim. bende sorun yokmuş. beyaz sirkeli su kullanıyorum genelde. evde biraz tadilat vardı. 2 gün evvel her yeri kendim süpürüp sildim güzelce. halı olmayınca illa toz geziyor. bugün de süpürüp silelim dediler bizimkiler. dedim iş artık robotta. bende fazla toz çıkardı ve güzelde sildi. yeni süpürüp silinen yer. nasıl çıkardı o kadar tozu insan şaşırıyor. evdekiler ilk temizliği yapsa güzel temizleyememişsiniz derdim:)) bi kez daha robotu iyi ki almışız dedirtti. moplara da sıvı arap sabunu döküyorum biraz.
bi dahakine robotlar için satılan kokulu deterjan baktım ödül olsun robota diye ama mesela şuna baktım. yorumlarında hazneye zarar verdiği belirtilmiş. makinaya zarar vermeyen kireç vs riski olmayan deterjan var mıdır kullanan?
www.hepsiburada.comGesko Robot Süpürge Deterjanı Çiçek Bahçesi Kokulu 500 ml Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/gesko-robot-supurge-deterjani-cicek-bahcesi-kokulu-500-ml-pm-HBC00002P1D5R
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158915232
üstteki mesajımı okur musunuz. aynı ürün sanırım. biri hazneye zarar verdiğini söylemiş. bizim aletten kullanan biri üstelik. bende alayım diyorum bu tarz bi ürün ancak kararsız kaldım. sizde sorun çıktı mı
-
Bizim halt yiyen çok hassas. Paspas bezine kullanmak daha mantıklı, ben hep öyle kullanıyorum.
-
Moplarına su gitmeyen var ise sorunu çözdüm kuzenimde de aynı cihaz var onda da aynı sorun baş gösterince burada ki bir arkadaşın tavsiyesi ile cihazı kapatıp mop yuvasını cevirerek dışarı çıkardım hem üstten hem alttaki su deliklerinden porcöz kireç çözücüyü iğnesini çıkarmış olduğum enjektörle birkaç sefer enjekte ettim sonra temiz su enjekte ettim test ettiğimizde moplara normal şekilde su gelmeye başladı bu cihazlara kesinlijle musluk suyu içme suyu yüzey temizleyici koymamak lazım hemen kapanıyor su yolları kireçsiz ütü suyu koymak gerek yada bu cihazlara uygun yapılmış deterjan serviste de bu şekilde açıp parça değişti diyorlar bilginiz olsun -
Yeni güncelleme geldi...
https://i.hizliresim.com/25n6g7j.jpg -
cihaza hala güncelleme vermeleri gerçekten inanılmaz ama ne oldu bu güncellemeyle bilmiyorum.
-
ben bu gesko deterjanın beyaz sabunlu olanından 4 şişe bitirdim. Hiç bir sorun yaşamadım. Saf su ile kullanıyorum cihazı her zaman.
-
Merhaba servi değişimi falan yapmıyor. Size açıp gönderiyor. Benim robot da aynıydı. Su haznesine beyaz sirke koydum bir gün beklettim. sonraki gün baktığımda su haznesi içerisinde tortular açığa çıkmıştı. Komple boşaltıp tekrar beyaz sirke ile silme işlemi yaptırdım ve açıldığını gördüm. Bence hazır su ile beyaz sirkeyi sürekli karıştırıp deneyin derim.
-
Saf su tercih edebilirsiniz. Büyük 20-30LT satılanlar var, litresi 15-20TL arasına denk gelir.
-
Hata düzeltme ve temizlikte iyileştirme algoritması güncellenmiş.. bu gibi cihazlarda ihtiyacımız olacak tek şey algoritma güncellenmesi..
-
-
Hocam bunu makina kapalıyken paspas mekanizması dışardayken kireç çözücüyle yapın ardından su ile tekrar yapıp durularsınız tam temizlenmemiştir yine tıkanır ayrıca su tankına her su koyduğunuz da yarım çay bardağı beyaz sirke ekleyin müthiş oluyor ben artık zaten ne hazır su ne nusluk suyu kullanıyorum saf su koyuyorum hep -
Sirke koyuyordumda kokuyor ya, beyaz sabunlu yüzey temizleyici koyuyordum büyük ihtimal o tıkadı. Tıkandıkça açacaz artık.
-
Beyaz sirke hocam kokusuz
Yüzey temizleyiciler tıkıyor evet -
Bu arada yedek parça için şu seti aldım parçalar gayet kaliteli, hatta paspaslar düşüyordu bu setteki paspaslar fena yapışıyor, bence orijinalinden daha kaliteli sadece küçük yan fırça slikon değil onu beğenmedim.
Dreame Bot L10S Pro Uyumlu Yedek Silikon Fırça Hepa Filtre Mop Seti-16 Parçaamzn.euDreame Bot L10S Pro Uyumlu Yedek Silikon Fırça Hepa Filtre Mop Seti-16 Parça : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CPVZ8WP4?ref=cm_sw_r_apan_dp_5ZXMPG0E4PWG5YVA3N3A&ref_=cm_sw_r_apan_dp_5ZXMPG0E4PWG5YVA3N3A&social_share=cm_sw_r_apan_dp_5ZXMPG0E4PWG5YVA3N3A&starsLeft=1&skipTwisterOG=2
Biraz fiyatı yükselmiş, 1k ya almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 25 Haziran 2024; 22:59:57 >
-
Arkadaşlar ihtiyacınız olursa diye size bir bilgi vereyim ben çok çok uğraştım sizler benim kadar uğraşmayın ..
Dreame L10 Pro robotum yanlışlıkla banyoya hafif papaslı ıslak zemine girdi ve sonrasında sürekli Filtreyi temizleyin uyarısı veriyordu. İçini açıp fan motorunun önündeki süngeri temizledim fakat düzelmedi motorun dönmesinde herhangi bir anormallik yoktu WD40 ile yağladım yine düzelmedi. Forumlarda bulduğum bilgiye göre motoru değiştirmeye karar verdim ve cihaz eskisi gibi sağlıklı çalışıyor gelen motor yeniden farksız umarım uzun süre çalışmaya devam eder. Yetkili servis 6500, özel servis 3500 istedi. Çok şükür bu problemi de çözmüş oldum. Resimlerdeki eski motor. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X