Şimdi Ara

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
56
Favori
41.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hey maşallah be çözmüşsüz ama tbrkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motoru nerden aldınız, kaça aldınız.

• goki3301 G kullanıcısına yanıt

Aliexpressde tüm parçalar mevcut..hepsi burada da var ama o da yurtdisindan getiriyor..

• 3 yıldır kullandığım mop pro 2+ cihazım arızalandı ve 7bin gibi fiyatlar istendi yeni bir cihaz arayışındayım. xiaomi vacuum s10 ile bunun arasında yım 3k lık fiyat farkına değermi acaba ?

• Benim süpürge sürekli toz torbası takın uyarısı veriyor ne yapman gerekiyor

• Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama günlerce uğraşmama rağmen şarj istasyonunu bulamayan robot kendi kendine haftalar sonra düzeldi. Ürün arıza çıkardıktan sonra kurban bayramıydı tatildi falan derken 2-3 haftadır servise verememiştim. 2 gün önce servise gönderilsin diye Vatan Bilgisayara götürmeden son bi evi temizleteyim dedim. Robot temizliği yaptıktan sonra normal şekilde gitti şarj ünitesine bağlandı. Emin olmak için şarj olduktan sonra tekrar çalıştırdım ve tekrar şarj ünitesine bağlandı. Sorunum bu şekilde kendi kendine çözülmüş oldu.

• Herkese merhabalar şuan bir robot süpürge alma aşamasındayım gözüme Dreame L10s Ultra modelini kestirdim 25bin civarında teknosa mediamarkt vatanda. Pro model ile farkları nelerdir. Satış sonrası durum nasıldır. Bugün bir robot süpürge alacak olsanız bu veya başka model ne alırdınız. Teşekkürler saygılar.

• İcardici İ kullanıcısına yanıt
    Yazılım güncellemesiyle alakalı olabilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihazı su almıyordu tamamen parçalara ayırdım, cihazın hiç bir yerine porçöz fln dökmeyin, alt taraftaki 2 minik delik su verme yeri, 1 büyük delik tahliye deliği. Paspasların takılı olduğu yere birşey dökmeyin, buranın su pompasına herhangi bağlantısı yok direk dişlilere bağlı bişey dönerseniz cihazınızın pas pasları dönmemeye başlar. Su pompasının boyutu kabak çekirdeği kadar, çabuk kireçlenebilir. Tavsiyem su almama problemi varsa sadece su girişinden fotodaki gibi enjektörle su hava basın (emme geri çekme yapmayın). Saygılar.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Aklıma geldi ancak ben hiç bir şey yapmadım cihaz günlerce yattı. Durduk yere niye böyle yaptı sonra yine neden kendi kendine düzeldi anlamadım

• Arkadaşlar yakın zamanda sarf malzeme alan var mı ? Uyumululuk olarak aşağıdakiler ile aynıymış diye yazmışlar ilanlara. Bulabildiğim en uygun ilan 24 parça 1364tl. Burda filtre 4 adet mop 8adet fırça 2 adet fırça 8 adet

Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü

• Merhaba arkadaşlar, Mart 2024 te vatandan aldığım Dreame L10S pro süpürge geçen hafta arıza verdi. Arıza olarak hiç bir şekilde emiş yapmıyordu. Sıfırladım yine olmadı ve bugun oune servisine ulaştı. Bakalım nasıl bir geri dönüş olacak.

• Merhaba forumdaşlar,

Keşke adam gibi cihaz yapsalar da bu kadar üzerine konuşmasak. Sabahtan beri inceliyorum. Birindeki artı diğerindeki eksiyle sonuçlanıyor, çok sinir bozucu..

Benim soruma da cevap verebilene şimdiden helal olsun.

Şimdi bütçeme göre 2 model kaldı:

Dreame L10s Pro mu yoksa Roborock Q8 Max mı?

Versus karşılaştırması: https://versus.com/tr/dreame-l10s-pro-vs-roborock-q8-max

Epey karşılaştırması: https://www.epey.com/robot-supurge/karsilastir/848608-898199/dreame-bot-l10s-pro_roborock-q8-max

Dreame L10s Pro:

12 bin ~ 13 bin TL

60 Watt, 5300 Pa, 5200 mAh, 450 + 190 ml hazne, Çift döner mop var, Mop kaldırma var, tek kauçuk fırça

https://www.epey.com/robot-supurge/dreame-bot-l10s-pro.html

https://www.sikayetvar.com/dreame/bot-l10s-pro

Roborock Q8 Max:

15 bin ~ 17 bin TL

59 Watt, 5500 Pa, 5200 mAh, 470+350 ml hazne, Basınçlı mop var, Mop kaldırma yok, çift kauçuk fırça

https://www.epey.com/robot-supurge/roborock-q8-max.html

https://www.sikayetvar.com/roborock/q8-max

Markalardan anladığım kadarıyla:

- Roborock fiyatına göre daha az özellikli AMA daha "kaliteli" imiş.

- Dreame daha uygun fiyatlı, daha çok özellikli AMA "sorunlu" imiş.

Bir de Dreame alacaksam, servisi "Ouno" mu "Arena" mı veya başkası mı olsun? (Robot süpürgede Servise çok önem veriyorum. Olabildiğince Distribütör garantili olsun istiyorum.)

• Kesinlikle L10s pro malzeme kalitesi de çok iyi tavsiyem ikisinide canlı gözle görmen şuan çözülemeyen hiçbir sorunuda yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhabalar. Cihaz lazer mesafe tampon hatası verdi. Her yere çarpıyor. Fazla sürmüyor hemen hata veriyor. İyi su kullandığım halde moplara yine su gitmeyince mopların deliğine tuz ruhu enjetke ettikten sonra böyle oldu. Bir arkadaş mopların olduğu yerdeki deliğe bir şey sıkmayın demiş. Haklı galiba. Su deposunun olduğu yerdeki deliğe enjektörle su ya da hava basın demiş. Tıkanırsa öyle yapalım artık. Peki ne yapacağım şimdi? Servise göndermeden çözümü var mı? Tepedeki sensör dönüyor.

• sanalbiri09 S kullanıcısına yanıt

Servis gönderin yapilir..olmazsa yetkili servis olmayan kişilere gönderirsiniz.. bu cihazlarda kanaatimce şu ile temizlik yapıldıktan sonra depodaki şu tamaiyle bitmeli cihaz bombasından son suyuda pompalamaktan sonra işini bitirmeli yoksa içinde şu kalınca kanallarda şu kireç bagliyabiliyor..ayrıca cihazin içine calistirmadiginiz takdirde şu koymayın varsa boşaltın..

• dostlar merhabalar..ben bir robot süpürge arıyoruum ve 4 model arasında kaldım

-viomi v5 pro

-dreame l10 pro

-dreame l10s pro

-xiaomi s10+

-roborock q8 max

-katya z

Roborock q8 max çift fırçasıyla daha iyi temizlik yapar gibime geliyor bu yüzden aklım bir yandan onda

ama mop bize çok lazım olmamasına rağmen Lidar+kameradan dolayı l10 pro/l10s pro(arasındaki fark ne bilmiyorum bilen aydınlatsın lütfen) daha kafama yattı(çünkü kamerasıyla izleme yapabileceğimi düşünüyorum)

kedi sahipleneceğiz ve tüylü bir kedi olacak..daha iyi süpürüyor olması bizim için daha önemli..ama mümkünse kamerası izlenebilir olması ve eşyaları tanıyıp eşyalara kafa ata ata kendisine de eşyalara da zarar vermemesi de oldukça önemli

bu senin için daha uygun diyebileceğiniz bir model varsa(bu fiyat bandında) fikirlerinize açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tourkopaidevo -- 11 Ağustos 2024; 14:25:17 >
  • Arkadaşlar cihazim 4 ay once aniden sarj olmamaya başladı, servisi cok kotuledikleri icin gondermekle ugrasmamistim yatiyordu oyle kenarda. Gectigimiz sali servise yolladim carsamba ellerine gecti ayni gun bagaryayi degistirip ertesi gun kargoya verdiler. Suan cihaz sarj oluyor daha calistirmadim. Garanti surecinden cok memnun kaldigim icin paylasmak istedim. Ouno bu arada servis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoviç -- 16 Ağustos 2024; 14:29:35 >
  • Cihaz şarz olduktan sonra, fişi çekip power tusundan basılı tutarak kapatın. Pile yazık 3 gün boyunca şarz oluyor, ömrü bitiyor.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.