Arkadaşlar f9 var bende, size sormak istediğim harita ile ilgili bir soru var. Oluşturulmuş bir haritanın üzerine robotun yeni bulduğu alanları harita kayıt açık olmasına rağmen eklemiyor. Var mı bir öneriniz? |
Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (33. sayfa)
-
-
Selamlar 2021 yılı Aralık ayında aldığım Dreame L10 Pro süpürgemin pil gücü azaldı. Çoğu zaman bütün evi süpüremeden bir kaç kez şarj olmak için istasyona dönüyor. Oda seçerek bölüm bölüm temizlik yaptırıyorum artık. Pil değişimi yapan oldu mu ? Pil tavsiyesi verebilecek var mı ? Ben alığımdan beri mopu hiç kullanmadım. Süpürmesinden çok memnunum. Belki harita yenilemesi yapmam gerekecek gibi duruyor. Bazı odalar birbirine taşmış gözüküyor. Bazen de istasyonu bulmada zorluk yaşayıp istasyonun çevresinde dolanıp duruyor.
-
2 aydır aktif kullanıyorum 2. Jenerasyonu. Yedek parça seti de çözdüm. Suanlik çok memnunum. Sorusu olan vs sorabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiesto45 -- 31 Ekim 2024; 14:46:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yedek parçalarını nereden aldınız nasıl aldınız güvenilir mi orijinal mi teşekkür ederim
Ayrıca sanırım özellikle toz filtresi daha önemli yedek batarya alsak kendimiz değiştirebilir miyiz ne dersiniz elimiz yatkın :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam TEMU üzerinde var yedek parça seti. Ön fırçası HEPA filtresi moplari ve toplayıcı fırça olarak. Ve Türkiye piyasasından kat kat ucuza denk geliyor. Batarya işine girmedim daha alalı 2 ay oldu.
Haritayı sil deyip, bütün evi temizle yapınca düzelmişti. Haritala yapmıyorum, temizleme yapınca bulduğu heryeri temizleyip haritalar.
cok vaktim olmadigi icin biraz arastirip + arkadas tavsiyesi ile q7 max ya da q8 max bakmak icin vatan bilgisayara gittim bugun.
tabi cok secenek var, insanın kafası karisiyor.
oradaki arkadaslar dreame L10s pro gen 2 tavsiye ettiler.
cihazı begendim satin aldim.
burayi okusam muhtemelen satin almazdim.
bakalim, insallah sorunsuz ve duzgun,
uzun sureler kullanim saglayabilirim.
burayı okudugum kadariyla içme suyu ya da saf su kullanimi tavsiye edilmis. baska tavsiyesi olan varsa ve paylasirsa memnun olurum. tesekkur ederim.
Mahremiyet açısından kamerasını kapatsak yine temizlik yapabilir mi?
-
bu modelde l10s ultradaki gibi izleyen bi kamera donanımı yok. daha önce açılması için mail atmıştım farklı modellerde sonradan açmışlar diye. ancak bunun mümkün olmadığını söylediler donanımsal eksiklik olduğu için.
-
Merhaba, dreame L 10 S pro, gen 2 cihazım akıllı halı modunda halıların kenarını düz temizlemek yerine videodaki gibi küçük dairesel hareketlerle dolanarak yapıyor. Servis telefon ile normal olduğunu söyledi( Hav kalınlığı 1 cm civarında). Bu yüzden temizlik çok uzun sürüyor.
Kalınlığı yaklaşık 9 mm lik halıda ise normal ilerliyor
Bunu yaşayan var mı, sizce de normalmidir?
Gen2 versiyonda da bulunmuyor mu? Birde mop kısmındaki sorunlar gen2 modelinde giderilmiş mıdır acab
bilemiyorum gen2de 7000pa güç ve rengi beyaz başka fark var mı donanımsal olarak göremedim bi yerde.
-
Kendi soruma kendim cevap vereyim. Robogilden yedek pil aldım. 5800 mah lık. Aspilsan pil hücresi kullanılmış içerisinde, kendim taktım çok basit zaten, sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum.
-
Herkese merhabalar,
Aklım şu anda satılan mevcut modeller ile ilgili çok karıştı. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa ona göre kararımı verip aranıza katılmak istiyorum.
Şu anda gördüğüm kadarıyla satılan 5 model var:
1.Dreame l10 ultra : 25000, 5300 pa çekim gücü , toz ve mop istasyonlu
mediamarktDREAME L10 Ultra Mop Robot Süpürge Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dreame-l10-ultra-mop-robot-supurge-beyaz-1235731.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
2.Dreame l10s pro: 17000, 5300 pa, istasyonsuz
mediamarktDREAME L10S Pro Robot Süpürge Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dreame-l10s-pro-robot-supurge-siyah-1234807.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
3.Dreame l10s plus : 20000 , 7000pa , sadece toz istasyonu
mediamarktDREAME L10s Plus Robot Süpürge Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dreame-l10s-plus-robot-supurge-beyaz-1239260.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
4.Dreame l10s pro ultra (heat): 30000, 7000pa , 10mm yükselen moplar, toz ve ısıtıcılı mop istasyonu
mediamarktDREAME L10S Pro Ultra Heat Robot Süpürge Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dreame-l10s-pro-ultra-heat-robot-supurge-beyaz-1236567.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
5. Dreame l10s pro gen2 : 14800, 7000pa , 7mm yükselen moplar, istasyonsuz
mediamarktDREAME L10s Pro Gen2 Robot Süpürge Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dreame-l10s-pro-gen2-robot-supurge-beyaz-1239259.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
Normal şartlar altında modelin sonunda plus varsa yalnızca toz istasyonu, ultra varsa hem mop hem toz istasyonu olmasını bekliyoruz. Burada baktığımda
L10s pro ultra heat de hepsi var, ok,
ancak l10s pro diye geçen model 7000 değil, 5300 pa anladığım kadarıyla bu modelin moplari da 10mm değil, 7mm yükseliyor,
Gen 2 şu çıkmış olduğu için öyle olduğunu varsayıyorum ona da ok, ancak gen2 sinin fiyatı bundan daha ucuz, ilki 17000, gen2 14800 ancak bunda da çekiş gücü yükseldiği halde , mop kalkışı 7mm olarak listelenmiş, yani bu da mı pro ultra heat le gelen süpürgeden farklı?
Öyleyse pro ultra heat ile gelen süpürge hiçbiri değil mi?
Bir diğer konu da sadece toz istasyonlu almak istesem, çünkü arada 10bin tl lok bir fark var , buna değer mi bilmiyorum 🤷♀️ , bu da l10s plus olarak geçiyor, adında pro yok , ancak bu da 7000pa . Bu modelin başka bir farkı var mıdır ? Moplari kaç mm yükselir ?
Son olarak tüm modellerde kamera var mıdır ve temizlik için kameranın açık olmak zorunluluğu var mıdır? Yukarıda bir yorumda birisi sormuş ancak gelene cevabı tam anlayamadım, modeller arası farklılık olduğunu anladım sadece.
Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim . Şimdiden teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yanlara açılan mopları L10 a da getirmişler. baya karışmış ara modeller vs çıkmış. L10s ultra heat daha iyi haliyle mopları yana açılıyor ve mopları kendi ısıtarak kurutması vs var. kendi otomasyonlu yapması haliyle daha konforlu. kamera olayı real time kamera olup evcil hayvan vs görmek için.o yok L10s proda.
ben sizin yerinizde olsam şu global sayfadan karşılaştırma yaparım. ya da bi sayfa daha verdim aşağıda. sonra kendi speclerin olduğu sayfalarına da girerim tek tek bakarım kafamda bi şey varsa ayrıntılı. sonra da gerekirse inceleme izlerim.
dreameRobot vacuum and mop comparisonhttps://www.dreametech.com/pages/robot-vacuum-and-mop-comparisonsmartrobotreviews.comAll robot vacuum cleaners comparedhttps://smartrobotreviews.com/g/rv/?brand_name=Dreame
-
sağolun hocam böyle sorunun çözümüne yönelik tecrübeler yardımcı olacaktır herkese.
-
Arkadaşlar su gelmeme sorunu yaşayanlar. Size nacizane tavsiyem brita alın 1 tane onun süzdüğü suyu kullanın ya da arıtmadan yoksa kireçten tıkanır damacanadan bile koysanız kireç sorunu oluyor. Temizlik solüsyonunu naptınız arkadaşlar bir tek Aliexpresste var onda da vergi çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdegi -- 10 Aralık 2024; 0:9:45 > -
L10 pro gen2 için ücretsiz mop isteniyordu. Nereden istendiğini bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
-
Merhaba. Robot alt kısımda hangi deliklerden suyun veriyor bir de su deposunun çıkış noktasının resmini atar mısınız sanırım orada bir conta vardı benimkinde düşmüş şu an makinam su vermiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkinci kat haritası nasıl oluşturulur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X