Arkadaşlar f9 var bende, size sormak istediğim harita ile ilgili bir soru var. Oluşturulmuş bir haritanın üzerine robotun yeni bulduğu alanları harita kayıt açık olmasına rağmen eklemiyor. Var mı bir öneriniz? |
Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (33. sayfa)
-
-
Selamlar 2021 yılı Aralık ayında aldığım Dreame L10 Pro süpürgemin pil gücü azaldı. Çoğu zaman bütün evi süpüremeden bir kaç kez şarj olmak için istasyona dönüyor. Oda seçerek bölüm bölüm temizlik yaptırıyorum artık. Pil değişimi yapan oldu mu ? Pil tavsiyesi verebilecek var mı ? Ben alığımdan beri mopu hiç kullanmadım. Süpürmesinden çok memnunum. Belki harita yenilemesi yapmam gerekecek gibi duruyor. Bazı odalar birbirine taşmış gözüküyor. Bazen de istasyonu bulmada zorluk yaşayıp istasyonun çevresinde dolanıp duruyor.
-
2 aydır aktif kullanıyorum 2. Jenerasyonu. Yedek parça seti de çözdüm. Suanlik çok memnunum. Sorusu olan vs sorabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiesto45 -- 31 Ekim 2024; 14:46:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yedek parçalarını nereden aldınız nasıl aldınız güvenilir mi orijinal mi teşekkür ederim
Ayrıca sanırım özellikle toz filtresi daha önemli yedek batarya alsak kendimiz değiştirebilir miyiz ne dersiniz elimiz yatkın :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam TEMU üzerinde var yedek parça seti. Ön fırçası HEPA filtresi moplari ve toplayıcı fırça olarak. Ve Türkiye piyasasından kat kat ucuza denk geliyor. Batarya işine girmedim daha alalı 2 ay oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haritayı sil deyip, bütün evi temizle yapınca düzelmişti. Haritala yapmıyorum, temizleme yapınca bulduğu heryeri temizleyip haritalar.
cok vaktim olmadigi icin biraz arastirip + arkadas tavsiyesi ile q7 max ya da q8 max bakmak icin vatan bilgisayara gittim bugun.
tabi cok secenek var, insanın kafası karisiyor.
oradaki arkadaslar dreame L10s pro gen 2 tavsiye ettiler.
cihazı begendim satin aldim.
burayi okusam muhtemelen satin almazdim.
bakalim, insallah sorunsuz ve duzgun,
uzun sureler kullanim saglayabilirim.
burayı okudugum kadariyla içme suyu ya da saf su kullanimi tavsiye edilmis. baska tavsiyesi olan varsa ve paylasirsa memnun olurum. tesekkur ederim.
Mahremiyet açısından kamerasını kapatsak yine temizlik yapabilir mi?
-
bu modelde l10s ultradaki gibi izleyen bi kamera donanımı yok. daha önce açılması için mail atmıştım farklı modellerde sonradan açmışlar diye. ancak bunun mümkün olmadığını söylediler donanımsal eksiklik olduğu için.
-
Merhaba, dreame L 10 S pro, gen 2 cihazım akıllı halı modunda halıların kenarını düz temizlemek yerine videodaki gibi küçük dairesel hareketlerle dolanarak yapıyor. Servis telefon ile normal olduğunu söyledi( Hav kalınlığı 1 cm civarında). Bu yüzden temizlik çok uzun sürüyor.
Kalınlığı yaklaşık 9 mm lik halıda ise normal ilerliyor
Bunu yaşayan var mı, sizce de normalmidir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X