< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mate123 -- 19 Ağustos 2024; 20:56:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dreame L10s Pro Robot Süpürge kullanıcıları klübü (32. sayfa)
-
-
Ücret iadesini kabul etmeme hakkınız olduğunu biliyorum. Detaylı bilen birinden yardım alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklarınız seçimliktir, servis ya da distribütör dayatma yapamaz.
Süreci yokuşa sürüp yıldırma yapıyorlar.
-
Tekrar cihaz değişimi kararına dönmüşler ücret iadesini mevcut haliyle istemediğimi belirtince. Dün kargo çıkışı olmuş bakalım ne ile karşılaşacağız
Hayırlı olsun. Su olarak saf su alıp kullanın.
Teşekkürler 👍
Bende Dreame L10 bot pro vardı. Arızalanmıştı. O servis bu servis dolanıp tamiri de uzayınca hakem heyeti vs derken yaklaşık 8 aylık bir süreç sonunda değişim cihazı olarak L10S pro yolladılar. Buradaki yorumları okuyunca Mop pedlerini direkt çıkardım ve bir daha kullanacağımı sanmıyorum. Hemen herkes moptan sorun yaşamış. Onun dışında anladığım kadarıyla süpürme olarak bir sorun yaşayan olmamış.
Gerçi önceki ürün 1 yılda nanay olmuştu Dreame'den yana umudum yok ama umarım çok sorun yaşatmaz.
-
hepsiburada üzerinden mart ayında Dreame L10s Pro Robot süperge aldım ve çok memnundum. 1 ay önce pedlerde su almamaya başladı, herkesde olan sıkıntı. burada önerilen her yolu denedim durdum hiçbir sonuç alamadım ve hepsiburada üzerinden garanti kapsamında servise gönderdim. servisten cihaz onarım açıklaması olarak "Cihazınızda mekanik temassızlık giderilmiştir" ve "Cihazınız son testlerden başarı ile geçmiştir" şeklinde geri geldi. eve gelince şimdi denedim ve pedler hala su almıyor bu nasıl iş anlamadım. servisten ne yaptınız da bu açıklamayı yazdınız. şimdi iade telabinde bulanacağım ama iş uzayacak ve ne olacak çok merak ediyorum.
-
L10S plus modelini aldım Media Markt'tan ama bu cihazlarda mopa su almama sorunu kronik mi? Mopların takılıp düşmesini bir şekilde çözerim ama su almaması mutlaka yakın bir tarihte illa ki başıma gelecek mi acaba okuduklarım bunu hissettirdi.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158977943
Tıkandıkça bu şekil çözüyorum, 2 kere tıkandı. Suya yüzey temizleyici ekliyorum. Pas pas sprununuda amazondan yedek almıştım o paspaslar sıkı tutunuyor düşmüyor. İki büyük sorunun çözümü bu şekilde. 1 yıl oldu heralde alalı başka sorun yaşamadım.
Cuhaz bugün 9lk defackendini kapatmıştı.. daha 2 gün in e çalıştırmıştım, normalde uyku moduna alırken bu defa kökten kapamış hiç bir tuşa tepki vermiyordu iki tuşa aynı anda basıp çalıştırdım açılış müziğini duyduğumda içim rahatladı..
Emme motoru bozulan ve fırçası 1 ayda yıpranan cihazım 11 gündür servisteydi. Bugün mesaj gelmiş fan ve fırça değişimi yapıldı son testte başarı ile geçti diye. Gelince sonucu aktaracağım.
-
Tıkanma için musluk suyu kullanmayın ve robot süpürgeler için deterjanı koyun. Pedlerin düşmemesi için yıkarken cırtlarını her seferinde sökerek değil, plastik parçalardan ayırmadan ikisini birbirine sürterek yıkayın. O zaman uzun süre kullanabilirsiniz.
-
Saf su kullanacaksınız ve suyun içine biraz beyaz sirke koyacaksınız bu şekilde asla tıkanmaz musluk suyu hazır su asla olmaz hepsinde az çok kireç var ve zamanla tıkanır su vermez bunu anlayın artık arkadaşlar paspas pedlerini her seferinde söküp yıkamanıza gerek yok üzerindeki plastik parçadan sökmeden suyun altında yıkayın tekrar takın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar merhaba
2 3 model arasinda kaldim ama en cok hosuma giden L10S Pro.
Fakat olumsuz yorumlar cok yuksek
Ne yapmalıyım fikirlerinizi paylasir misiniz.
Xiaomi X20+
Roborock S8 Sonic
Dreame L10S Pro 2. Gen.dreame türkiye resmi sitesiDreame L10s Pro Gen 2 robot süpürgehttps://dreametech.com.tr/products/l10s-pro-gen2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Xiaomi X20+ de eksta istasyon olduğu için daha iyi bence . Biraz çekim gücü az ama istasyon önemli bence.
Dreame L10S Pro var kullanıyorum güzel ama bazen büyük istasyonu yok diye pişman olunyor.
-
Hocam aslinda istasyon benim şartlarimdan birisi degil ve hali tanima olmasi dreame yi baya baya one geciriyor bende. Moplarin su almamasindan cogu kisi muzdarip. Bu biraz kafami kurcaladi yoksa secimim dreameden yana. Siz boyle bise yasadiniz mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben sorun yaşamadım şuana kadar. İşini gayet iyi yapıyor.
-
dream kampanya yapmış galiba alacaksan bir bak
forms.appDreame Aksesuar Hediye Formu | @oscarcai2025https://dreametech.forms.app/scholarship-application-form -
çoğu kişi dediğiniz burasını sorun yaşayanlar gelip sorunlarını çözsün diye açtık zaten. sorunu olanlar çözüm bulmak için yazıyor. diğerleri memnun olduğu için sesleri çıkmıyor bu yüzden çoğu kimse sorun yaşıyor demek yanlış. konuyu hiç açmasaydık diğer ana konuda kaybolup gidecekti yazılanlar. soru ya da çözüm arayana bazı arkadaşlar sorun yaşıyor denilip geçilecekti. yoğunlukla alakalı bi şey yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X