Arkadaşlar öncelikle herkerse iyi günler dilerim bu div lerde takıldıgım bı nokta var yanyana divler ile web sitesini hazırladım fakat bılgısayardakı butun tarayıcılarda sorun yasamazken (tarayıcı kendim ölceklendirdiğimde gene aynı sıkıntı söz konusu )mobil cihazlarda yanyana olan divlerimden biri alt satıra geciyor ve fixed komutunu kullanıncada solunda duran divin üstüne konumlanıyo. Konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz yerlerini belirledikten sonra hangi yolu izlemeliyim tarayıcı ekranı ne kadar küçülürse küçülsün divlerim yer değişmesin ?
ilgili kod bölümlerini ve sorunlu yerleri resimlerini atarsan belki yardımcı olabilirim.
divlerin genişleiklerini yüzde ve aralarında margin varsa bunları da yüzde oalrak verirsen hiç sıkıntı kalmaz.
Şuanki kodlarım bunlar zıplama sorununu kesin ölçülü bi divin içine alarak menüleri sabitledim fakat suandada bi web sitesinde ekranın kaydırma cubuklarını kullanamıyorum yani gözükmüyorlar :S
Ekran kaydırma çubugunun sıkıntısınıda çözdüm arkadaslar fixed komutu sebebi ile o komutu verdiğim div sürekli ekranda görünür şekilde kalıyor. Bu nedenle kaytdırma çubuğu aktif hale gelmiyor ...