Dreamweaver üzerinden asp.net yazmak mümkün olduğunu öğrendim. Ve gördüm.
dreamweaver ile asp.net birbiri ile ilişkilerini temelden alıp gelişmişliğe kadar anlatan, bunu çekmiş yayınlamış bir hocamız varmı acaba ?
bu konuda yardımcı olursanız çok makbul geçicektir.
Saygılarımla.
Bi bilginiz varmı hocam sizin ? :)
mümkün olsa bile birçok şeyden mahrum olacaksın Dreamweaver ile VS yi karşılaştırmak traktörle peugeot karşılaştırmak gibi olur
Bence yanılıyorsunuz Dreamweaver da sayfa açarken asp.net VB diye bir bölüm var
demekki bunun üzerindende süper işler çıkabilir.
ve benim baktığım örnekte admin paneli kurulmuştu. Kodlar ise dim değişkeni , include filan var.
ama yine fikrinize saygı duyuyorum.
Hocam 1)Server Engine olamdan veri tabanı işlemlerin aksat 2)MVC kullanamazsın yada çok zor olur 3)entity kuramazsın 4)Publish edemezsein build edebileceğini varsaysak bile 5)Hiç bir orm toolu açamazsın 6)Hazır gelen yapıları kullanmazsın (mambership vs.) 7) intellisense düzgün olarak çalışmaz kütüphane import edebileceğini düşünmüyorm 8)online template kullanamazsın 9)Nuget imkanlarından mahrum kalırsın şimdilik en basittinden aklıma gelenler bunlar sen onda sadece tasarımını yaparsın fakat bunu derlemeyi nasıl yapacaksın hadi derledin diyelim imkanlardan yararlanamazsın.
Ancak bu kadar basit bir derleme yapabildim :)
ben bir admin paneli yapıcağım bunun için bana önericeğiniz kaynak varmı ?
panel yoğun bişi değil sadece ürünlerimiz bölümündeki resimleri ve altındaki yazıları değiştirmemi öğreticek kadaR ?
teşekkürler.
yasintarlan
kullanıcısına yanıt
Hocam söyle birşey söyleyebilirim.admingiris.aspx diye bi sayfan olsun bu sayfanın kod kısmına sadece yetkisi admin olanlar görebilsin admin değilse admingiris.aspx adında bi sayfaya yönlendir. Bu admingiris.aspx sayfasında kullanıcı girişi olsun. Eğer seçtigim ürünlerin bilgileri textboxlara çekilsin diyosanız pek fazla bilginiz yoksa yapamazsınız biraz zor bir işlem