arkadaşlar staj yerinde bir klasörün altına gayet iyi bir biçimde sıralama yaparak güzel site yaptım.
aynı klasörü evde atığımda sayfadaki resimler yok? sebebi nedir. sonuçta aynı klasör içinde acil yadım.
teşekkürler...
Anasayfa olarak kullandığın html dosyasının bulunduğu dizinin içindeki klasördeyse taşıyabilirsin ancak farklı bir dizinde bulunan resimleri eve getirdiğinde çalışmayabilir.Link yollarını bir kontrol et birde hostuna atıp dene.
cevap yazdığın için teşekkür ederim.
sayfalar arası linkler gayet güzel. fakat index hariç hiçbir sayfada resim yok. düz yazı. java kod yok :S.. acaba host a atsam problem olurmu? bedava host önerirmisiniz? host şifremi unuttum bayadır girmiyorum.. saolun.
arkadaşlar yardım edicek ?
Resmin linkini incele mutlaka arada bir kopukluk vardır aksi takdirde mutlaka resimler gözükürdü. İndexin masaüstünde site klasöründe olduğunu varsayarsak site/images/resim.jpg olmasına dikkat et. Ondan önce gelecek isimlendirmeler başka bilgisayarlarda sorun yaratacaktır. Ona örnek vermek gerekirse;
C:document and settings/kullanıcı adım/desktop/site/images/resim.jpg <== resimlere böyle link verilmişse tasarımı yaptığın bilgisayar dışında başka bir bilgisayarda görüntülenememe sorunu yaşatır.
cevabınız için teşekkür ederim..
klasör yapım aynı. sizin gibi. masaüstünde site. ve hata alıyorum..
nasıl linkleri site klasörünün isminden vericek şekilde başlatabilirm ? Teşekkürler..
TeksasEndo sorunu çözüp çözmediğini bilemiyorum ama eğer sorunu yaşamaya devam ediyorsan resim gözükmeyen sayfadan herhangi gözükmeyen bir resmin linkini buraya yazarsan yardımcı olmaya çalışalım.