Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: j0ker_1903

arkadaslar ben oyuna yeni basladım tuning nasıl yapılıyo 9 lvl im adam 5 lvl arabası super gozukuyo bi bilgi verin please [yada nickime @hotmail.com ekleyin msnden konusalım:)]

oyundayken hic f1,f2,f3,f4 de basmayı denedin mi
  • güncellendi
    top 10 oluşturuldu mavi eklendi ...
  • Arkadaşlar, ilk hyper part denememden düşen item:

Sizce güzel mi?

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯)
  • yaw o nasıl yapılıyor ? neler gerekli?
  • disli, subap fln gibi ufak componentler var ya, onlardan 10 tane birikince sana bi tane "?" seklinde bisi verio. Bunlar speed, accel, booster ve dura olarak 4 cesitte. İşte bu ? ini alıp bi tane de süresi domamış mittron enhancerla birleştirince parts shopta, sana bi tane hyper item verio. Ancak genelde 60 level bi item veriomuş, 70 bulmak çok iyiymiş diye duymuştum :)
  • peki bu hyper item süresiz dimi ve değeri ne kadar mesela 30k dan mittron enhancer alıp yapsam kazık mı yemiş olurum?
  • efecan bende başlıcam msn adresini versen konuşalım
  • Bende oynuyorum 20 lvlim oyun hakkında baya bilgi edindim sagol efecan ...

Crewe nasıl girebiliriz bilgisi olan yardım edebilir mi...
  • patch iniyo bekleyin la bende geliyom :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanikadem

Bende oynuyorum 20 lvlim oyun hakkında baya bilgi edindim sagol efecan ...

Crewe nasıl girebiliriz bilgisi olan yardım edebilir mi...

Önemli değil crewe girmek için crew kurucularına ulaşın oyundan

quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho1

patch iniyo bekleyin la bende geliyom :D

Furkan hoşgeldin bu arada
  • güzel ama sanki bi yerden sora sıkıyo ?
  • her rpg oyun bir yerden sonra sıkmaz mı ki sanki? ama bu oyun sıkmaz bence çünkü her 10 levelde bir yeni arabalardan alabiliyorsun ayrıca oyundaki sıranı güncel olarak takip edebiliyorsun websiteden ilk 500 tam listesi var diğerlerininde adını yazınca sadece çıkıyor ayrıca crew yarışları başladı bol para ve exp getirisi var oyunun ilerliyen zamanlarında viper gibi arabalardan alınabiliyor ayrıca oyundan atılmakta yok oyun kendini yeniliyor yeni parçalar vb. Bu oyunun sıkması için en az 2 sene gerek bence

• bnde suanda oyunu indiriyorum %41,3 Bu arada uyeligimi aldım callofTRbeni bi clan a alsanıza yaaa
  • hoşgeldin
  • bende geliyorum efecan bilgiler için sağolasın baya yararlı. Şuan %56 tahmin ettiğimdende hızlı indiriyor bu firefox Allahtan benim kota sınırsız tek şüphem benim pc biraz kasabilir şüphesi. Oda olmaz inş

ve okuduklarımda göremedim eğer varsa kusuruma bakmayın oyunda bazı itemleri alabilmek için paramı vermek gerekio mu[reel para ($ YTL) ] ?? Yada bazı avantajlardan daha fazla exp için para isteyen verebiliyormu yoksa tamamen bedavamı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 22 Ocak 2008; 17:31:12 >
  • guilede alınn yaaa beniiiiiBide daha itemlerin ne oldugunu bilmiyorum bide itemleri resimli bi sekilde acıklasa biri tam spprr olacakk bende bi kac item varda ne işie yarar bilmiom ole duruyorBU arada bu oyuna kesinlikle bir bolum gerekiyor cunki oyun spprrrr
  • bu arada arabama nasıl modifiye yapabilirimm:?Yardım lutfenn...
  • yapabilirsin sol alt köşedeki drift shop a tıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytrex

bende geliyorum efecan bilgiler için sağolasın baya yararlı. Şuan %56 tahmin ettiğimdende hızlı indiriyor bu firefox Allahtan benim kota sınırsız tek şüphem benim pc biraz kasabilir şüphesi. Oda olmaz inş

ve okuduklarımda göremedim eğer varsa kusuruma bakmayın oyunda bazı itemleri alabilmek için paramı vermek gerekio mu[reel para ($ YTL) ] ?? Yada bazı avantajlardan daha fazla exp için para isteyen verebiliyormu yoksa tamamen bedavamı??

araba parçalarında gerçek para değil oyun parası kullanılıyor ama modifiye yaparken bazı renkler ve neonlar vs gerçek paralı ama oyun parasıyla alabildiklerinde var tüm arabaları oyun parasıyla alabiliyorsun, gerçek para sadece modifiyede geçerli yane onlarla eşit durumdayız exp için

• açıklama için teşk edrm ii olmuş böyle olması benim nikimde Djsuat ben o yundayım pm atarsanız konuşuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 23 Ocak 2008; 10:12:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.