Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık almıom benzin bitmeden 1 tane oldu simdi 2. side olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunga

quote:

Orjinalden alıntı: alp_seeboy

quote:

Orjinalden alıntı: altunga

benim bir sıkıntım daha oldu. dün oyunu kurmuştum ve oynamıştım. bugün tekrar girmek istediğimde aynı patchleri tekrar update etmeye başladı. bu hergün aynı şeyleri böyle yapacakmı? yoksa yanlış bir şeymi var?

Seninki şans olmuş ilk oyunu yüklediğinde patch yapar ancak bugün yeni patch gelmiş ben de şimdi farktettim yani sorun yok

ilk oyunu yüklediğimde patch yapar bu normal. dünde yaptı normal olarak 24 tane patch yükledi
    bugün 2 pc dede denedim açılır açılmaz 25 tane daha patch yükelemek istiyor. yani bugün gelen patch ile birlikte ilk 24ünüde tekrar yüklemeye calışıyor. işte problem burda başlıyor. diyorumki her patch geldiğindemi hepsini tekrar yükleyecek. yoksa her pc'yi kapatışımdamı eğer her pcyi kapatışımda bu bütün patchleri tekrar tekrar yüklerse ne kota dayanır nede sabır buna.

Bilgisayarlarında deepfreeze olma olasılığı var mı? yani her seferinde tekrar tekrar patch yapması.. garip geldi dostum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

Hmm peki f3 e basamıyorsam ? :) o tuş bozukta

Sizin bu takıldığınız crew ismi Turkish crew değilmiydi :P baktım yok öyle birşey diyor

Oyunda iken, ekranın sol altında küçük tuşlar var, 3. tuşa bastığında F3 ile aynı işlevi görecektir
  • evet banada bir kere öle olmuştu her seferinde aynı patchleri yüklüyordu en sonunda 1 ay oyuna giremedim yeni patch gelince düzelmişti
    bu arada yeni pc aldım oyunu kuruyorum birkaç saat içinde oyundayım
  • ya bendemi başlasam oyun güzelmi benim seveceğim türdenmi(benim seveceğim türden olan oyunları bir kaç arkadaş biliyor)???????
  • bence seversin çok eğlenceli bir oyun grafikleri süper olmayabilir ama çok eğlenceli insanı saran bir oyun
    Fakat kotalı adsl kullanıyorsan hergün girme 2 günde bir gir yada hergün birkaç saatliğine gir
  • 3 gün sonra başlıyorum sanırım bundan sonra artık '' Drift City forever'' olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeTSuGi -- 26 Ocak 2008; 17:45:08 >

• quote:

bence seversin çok eğlenceli bir oyun grafikleri süper olmayabilir ama çok eğlenceli insanı saran bir oyun
    Fakat kotalı adsl kullanıyorsan hergün girme 2 günde bir gir yada hergün birkaç saatliğine gir

saol da nedne hergün girmiyim hergün patch mi dolduruyor
  • eee herkes konuşuyodu ben geldim diyemi sustunuz bu arada patch sayısı ne kadar???? serbest gezinme var değilmi???
  • evet serbest gezinme var hergün patch yüklemiyorda oyuna gezerken biraz kota yiyor bu arada hoşgeldin aramıza
  • hoşbulduk bu arada üye olurken adresi falan salladım sonradan bi sakatlık çıkmaz dimi
  • sanırım aktivasyon mesajı geliordu? ayrıca şifreni unutursan gerekicek
  • Ehehehe :) 14 kişi team match yapıyoruz çok zevkli

Omd gold coinler ne işe yarar ?
  • crewine(klanına) puan kazandırır bence şimdi kullanma sakla
  • Efecan bu imzan dikkatimi çektide bu winsleri nereden öğreniyoruz?

bu arada yeni pcini güle güle kullan ya bide biz hiç aynı anda oyunda olamayacakmıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

Ehehehe :) 14 kişi team match yapıyoruz çok zevkli

Omd gold coinler ne işe yarar ?

Bendede vardı demek puan kazandiriyor o zmn bizde crewler birlesince kullanırız bu arada 23 lw oldum ama dun sadece yarım saat oynayabildim

Bide simdi ben artık benzin almıyorum arkadasın anlattıgı seyden dolayı 3 kere falan benzinim bitti almadım ve su anda inventorimde bi kutu olusdu ne yapmam gerekiyor o kutuyumu satim :? Oyun gittikce daha fazla lasıyor buda daha gzl olacak anlamına geliyor nasıl olsa serwerler baya bosdu

• bu arada kaç server var ve siz türkler hangisindesiniz bide serbest gezinirken başka onlnie arkadaşlarımızı görebilirmiyiz(ama serbest gezinirken)
  • ben bi ara oynamıştım belli bi yerden sonra baya bi sıkıyor
  • bizde sıkılmamak için o belli yere gelmeyiz
  • aman ne komik 1hafta belki 2hafta en fazla tutmadım oyunu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.