Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu crew den çıkmak için ne yapmak gerekio bir kere heveslendim bi tane crewe girdim de
  • ya türkler yani siz hangi channel dasınız ona göre giriyimde sonra pişman olmiyim
  • valla orasını bende bilemiyorumda mesela sen channel 1 desinya channel 10 dakiyle falan konuşabiliyorsun yani onu biliyorum
  • 3 gün kaldı dayanamıyorummm
  • benide alın şu crewe,kurucuya ulaşıcağım bi adres verin yada
  • Aslında bu oyunu Türkiyeden oynayan arakdaşlara double exp verilmesi lazım

o kadar çok lag oluyor ki ben v5 arabamla v2 arabalara yenildiğimi bilirim bu oyunu oynamak için en az 1gb. ram ve yine en az 256. mb. ekran kartınız olması lazım yoksa yine aynı şekilde laga giriyorsunuz ama bu defa pc yüzünden kaynaklanıyor

ben oyunu level 37 de bıraktım en son altımda rotary vardı (rx-7 olması lazım) spoiler ve wheels eklemiştim v6 için para biriktiriyordum tüm upgradelerimde yüksek değerli itemlerdi ama sarmadı oyun pek beni hele son maintenance den sonra huv' lardan gelen exp & mito oranıda düşünce iyice çekilmez oldu zaten level 35 civarında missionlar bitiyor her levelde tek mission almaya başlıyorsunuz bu da insana ne yapacağını şaşırtıyor yarışsan laga gireceksin ayrı bi dert, huv kovalasan 4 araça çıkacak hepsini yakalayıp üç kuruşluk exp alacaksın o ayrı dert

• hangi siteden üye olucaz...

bende teyzemlere getirdim bilgisayarımı,burda sınırsız adsl var indirebildiğim kadar indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanmayan denesin -- 28 Ocak 2008; 12:37:23 >
  • bende huv lardan neden bu kadar az exp geliyor diyordum meğerse düşürmüşler
  • ben sınırsız yaptırıcamm kesin kararlıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: doğukanözden

hangi siteden üye olucaz...

bende teyzemlere getirdim bilgisayarımı,burda sınırsız adsl var indirebildiğim kadar indiriyorum

bu topiğin ilk sayfasından çoğu şeyi ören bilirsin

benimkide allahdan sınırsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 28 Ocak 2008; 12:47:14 >
  • sınırsız yaptırırken bi ek ücret ödememiz gerekiyormu?
  • hayır diye biliyorum sadece biraz daha fazla ödüyorsun
  • sınırsız yaptırmadığına değmez valla ulan çöldeki kutup ayısı oyundan soğuttun beni
  • zevkler ve renkler tartışılmaz belki sen hiç bırakmayyacaksın o ilerde belli olacak diye tahmin ediyorum açıkcası bende hiç bir etkisi olmadı o onun bir fikri. hiç bedlli olmaz bende soğuyabilirim ama zaten ilerde fazla zaman ayıramayacağım , günde çift antrenman yapacağız(basketbolcuyumda) nasıl girerim orası belli değil
  • ben indirmeye başlıyorum beyler hakkınız helal edinnnnnn
  • bol şans bugün fulltime oyundayım
  • yüklenmesi kaç asır sürüyor acaba????
  • valla benimki çabuk indi tahmin ettiğimden 1.30-2 satte indi
  • beyler bu combo party huvs party nasıl oluyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.