Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle ayrı ayrı party yok sen party kuruyorsun istersen huv görevi istersen anlaşıp combo yapıyorsun yanlışım varsa düzeltin
  • ya herhangi bir download programıyla indirebileceğim bir adres verirmsiiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytrex

öyle ayrı ayrı party yok sen party kuruyorsun istersen huv görevi istersen anlaşıp combo yapıyorsun yanlışım varsa düzeltin

doğru söyledin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 28 Ocak 2008; 14:49:43 >
  • bende kim doğru söledi diyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeTSuGi -- 28 Ocak 2008; 14:51:17 >
  • neyse downlaod başladı hızıda iyi şimdi söyleyin bakalım oyuna ilk girdiğimde ne ile karşılaşacağım
  • oyuna ilk girdiğinde WARNİNG yazısı gelicek sakın korkma benim gibi ben pc çalıştırmıo boşuna yükledik zannettim ilk başta korktum yani tabi öyle değilmiş yanlış anlamadıysam bu oyunu gerçek hayatta denemeyin gibi bir şey diyormuş
  • 2. olarak ne ile karşılaşacağım(bu arada burda yazdığın iyi oldu ingilizcesi sakat olan biri bikaç harf hatası yapar sonra dener emner TÖBE TÖBE)
  • önce 3 tane boş profil gelicek yeni bir profil yapacaksın adını yazacaksın check ediceksin sonra arabanı seçeceksin 4 yane renk var koyu yeşil, mor, açık gri ve açık mavi bunlardan birini seçeceksin ve oyuna başlıcaksın sana birkaç bilgi vericek başlangıç görevlerini yapacaksın rokkie olunca battlezoneye gelebileceksin
  • 2. olarak ehliyet almak hiç bu kadar kolay olmamıştı adını yaz ehliyeti kap oyuna araba seç başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 28 Ocak 2008; 15:13:40 >
  • ya peki nasıl serbest gezicem??*
  • %97 oldu 3 dk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind_king -- 28 Ocak 2008; 15:33:29 >
  • %34 1 saat 22 dakika avr:( bu arada oyunun setup u nasıl açılınca görkemli bişiler çıkıyomu
  • ya tıhlıyom oyuna sitesi açılıyo biri yardım etsin giremiyommmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind_king -- 28 Ocak 2008; 15:46:06 >
  • ya sitesinden play live dicen öyle olcak sanırım
  • aha yaptım sorun yok yalnız update uzun süreceğe benziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind_king -- 28 Ocak 2008; 15:54:35 >
  • ne kadar sürdü bu arada %80 24 dakika kaldı:)
  • daha update oluyo düşün yani tavla maçı yaptık 5-4 bitti halen dolmadı üstünede yemek yedim aha yazarken bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind_king -- 28 Ocak 2008; 17:16:58 >
  • önceden sormuştum cevap gelmemişti, tekrar soruyorum; ctrl tuşu varmı ve varsa oyundaki tuşlar değiştiriliyormu?
  • kanka ben şimdi giriyorum oyuna yükleniyo sana söylicem ok????
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.