Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

önceden sormuştum cevap gelmemişti, tekrar soruyorum; ctrl tuşu varmı ve varsa oyundaki tuşlar değiştiriliyormu?

ctrl tuşu var, ama şu anda kontrolleri değiştiremiyorsun optionda konroller sekmesi var ama çalışmıyor ilerde çalıştırırlarmı bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 28 Ocak 2008; 17:38:47 >
  • tamam peren cevap bekliyom senden
  • 4 patch kaldı geliyorum bu arada nickim: Peren_tr olcuak;) görürseniz slm verin

• quote:

Orjinalden alıntı: crazytrex

quote:

önceden sormuştum cevap gelmemişti, tekrar soruyorum; ctrl tuşu varmı ve varsa oyundaki tuşlar değiştiriliyormu?

ctrl tuşu var, ama şu anda kontrolleri değiştiremiyorsun optionda konroller sekmesi var ama çalışmıyor ilerde çalıştırırlarmı bilemem

arkadaş benim yazdığımı görmedi herhalde ve arkadaşın ctrl tuşu bozuk sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 28 Ocak 2008; 17:42:01 >
  • türkler hangi channel d a ona göre söyleyinnn
  • belli bir channela giriyormu türkler onu bilmem ama channellar arası chat yapabiliyorsun ve yanılmıyorsam yarış yaptığın zaman bütün channel lardakilerle yapabiliyorsun istasyonlarda battle zone ye tıklarsa, ayrıca drive dome denilen bir yer var orda bi sürü ev var işte yarış alanı satış yeri araba satış yeri 2.el satış yeri falan ve o drive dome ortak bi yer ordan exit diye kapılar var onlara girersen channellar diziliyor karşına istediğine giriyorsun oyunu biraz oyna anlarsın çok kolay anlatmaya çalışım ama inş anlamışsındır...anlamadıysan affonula
  • ya bu armenian hangi ülke oluyo arnavutluk mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wind_king

sınırsız yaptırmadığına değmez valla ulan çöldeki kutup ayısı oyundan soğuttun beni

valla arkadaşım bende oyunun sitesidne minmum gereksinimlere aldandım oyunu kurdum ama ğişman oldum celeron 1,8 işlemci 256+128 ram ve 128 mb. ekran kartı var ama nasıl oynadığımı bi ben bi Allah bilir tüm programları kapatıyorum yinede şehrin yüklenmesi 5-10 dk. arasında değişiyordu zaten 800 den fazla kullanıcı online oldumu hiç girmiyodum bile girdiğim zaman en boş server neresiyse oraya giriyordum oda pc 10 dk. sonra şişip ram hatası veriyordu

ayrıca kotanın da anasını ağlatıyor hesaplarıma göre 1 saat lik bağlantıda 20 mb. civarı download yapabiliyor (artabilir de azalabilir de)

ben 37 oldum bi dünya item buldum arabam süper pc de oynayacak oyun yok ama yinede oynamıyorum sen hesapla gerisini

• Yanılmıyorsam ermenistan oluor armenian
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytrex

quote:

cevap için sağol, görmemişim mesajını kafam dalgın bugün. ctrl tuşu var ama ikiside çalışmıyor nedense bir sorum daha olucak ctrl'nin görevini alt gr yapıcakmı diye deneyebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 28 Ocak 2008; 18:03:53 >
  • quote:

cevap için sağol, görmemişim mesajını kafam dalgın bugün. ctrl tuşu var ama ikiside çalışmıyor nedense bir sorum daha olucak ctrl'nin görevini alt gr yapıcakmı diye deneyebilirmisiniz?

oyuna girince denerim, çünkü şuan başka bir yerdeyim buradada bu oyun yok kendi pc me geçtiğim zaman deneyeceğim

quote:

Yanılmıyorsam ermenistan oluor armenian

adamlar youtube da bile yapacağını yaptı bi videom vardı adamın birisi armenian f**k all turks falan filan saçmaladıda o yüzden sordum cvp için tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 28 Ocak 2008; 18:12:13 >
  • peren sen bi baksana alt gr ctrl'nin yerine geçiyormu diye
  • malesef olmuyr alt gr
  • bide güzel bi haber verin yaw neyse size iyi oyunlar
  • saol d a oyun manyak bişi nickim: Peren_tr
  • Ben pek sevmedim grafikler çok basit daha güzel yapsaydılar daha çok tutulurdu bence.
  • girdim güzel oyun ama dhden kimse yoktu yaw guild ne zaman kuruluyo bu arada nickim windking

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind_king -- 28 Ocak 2008; 20:02:33 >
  • yeni klavye alırsam indirmeyi düşünüyorum...
  • bekleriz senide

@wind_king
    tüm gün oyundaydım beni nasıl göremedin? benden başka 5 Türk daha full oyundadı bugün Crew kurulmasına birkaç gün kaldı
  • kurulsun artık:D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.