Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 lw im 13 olmak uzereyim oyun sppprr herkeze tawsiye ederimm bu oyunu ve butun turkleri beklerizzz gelinde takılalım
  • merhaba arkadaşalar bende katıldım aranızaç gayet hoş bir oyun. vurdulu kırdılı oyunlardan sıkılıp değişiklik arayanlar için ve underground sevenler için online tadı süper. ancak sunu belirteyim underground dedimde görüntülerde underground tarzı beklemeyin. nediyeyim benim çok hoşuma gitti oyun fakat bir kaç sorum olacak.
    1. exp kasarken party kuruluyormu
    2. party kurulursa ne gibi avantajları var.
    3.ben bu 4 arabalı hırsızları yakalayamıyorum. maximum 3 arabayı yakalıyorum. bunun bir sırrı varmı
    4. f4 teki alışveriş yerinde g point ile V serisi bişey alınıyor. onların ne gibi faydası var.
    5.max lvl kaç ?

şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.
  • 1.Evet kurabilirsin combo partide peşpeşe yaptığınız her 10 comboda 1-2 exp gelir
    2.Parti çeşitleri
    Combo Partisi:Herkesin yaptığı combolar toplanır her 10 tane comboda bir herkese 1-2 exp gelir
    Patrol Party:Birlikte patrol görevini yaparsınız
    Huv party:Birlikte hırsız kovalarsınız daha kolay olur :)
    3.Damage adlı bir item var onu kullanarak daha fazla zarar verebilirsin yada hız itemini kullan yada huv partisi yap
    4.g point gerçek parayla alınır Onlar arabanın versiyonunu arttırıryor mesela sen her 10 levelde bir yeni versiyon araba hakkına sahipsinya onu kullanınca V1 arabayı V8 bile yaparsın versiyon arttıkça hız artar
    5.Oyunda 97 levellik biri var en yüksek ama bence sonsuza kadar gidiyordur leveller...

Bu arada oyuna hoşgeldin
  • ben şuan oyuna giriyorum yei patch gelmiş bu arada oyuna gelenler pm atarsa beraber kasarız dicemde tabi lwl10um dişimize göre biriyle kasarız party kurarız falan Djsuat nik
  • Hadi karneleride aldık girelim oyuna sitres atalım simdi giriyorum oyuna bu arada 18 lw oldum arabamıda yenidim yeni haritayada gecdim ama hala bi crewim yok adam gibi bi crew kuralımda takılalım beraber turkler yarıs yapalım.Muhabbet falan edelim birlikte gezelim boyle gavurlarla olmuyor
  • Bende indirdim level 11 im nickim bamya :)
  • Bu arada crew için isim aradıgımız konu nerde yavvvvvvvvkardes simdi bn yemek yiyecem birazdan oyuna girerim takılırız beraberbenim nick de= callofTR
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

1.Evet kurabilirsin combo partide peşpeşe yaptığınız her 10 comboda 1-2 exp gelir
    2.Parti çeşitleri
    Combo Partisi:Herkesin yaptığı combolar toplanır her 10 tane comboda bir herkese 1-2 exp gelir
    Patrol Party:Birlikte patrol görevini yaparsınız
    Huv party:Birlikte hırsız kovalarsınız daha kolay olur :)
    3.Damage adlı bir item var onu kullanarak daha fazla zarar verebilirsin yada hız itemini kullan yada huv partisi yap
    4.g point gerçek parayla alınır Onlar arabanın versiyonunu arttırıryor mesela sen her 10 levelde bir yeni versiyon araba hakkına sahipsinya onu kullanınca V1 arabayı V8 bile yaparsın versiyon arttıkça hız artar
    5.Oyunda 97 levellik biri var en yüksek ama bence sonsuza kadar gidiyordur leveller...

Bu arada oyuna hoşgeldin

değerli bilgilerin için teşekkürler.

• Bi deniyeyim bakalım indircem az sonra. Bilgi için tşkler.
  • Birşey sorucam iki şey veya 3 şey :)

Kolay benzin etmenin bir yolu varmı sürekli yarıda bazende bitti bitecek.Benzin satan yerdede kücük bidon 200 büyük bidon 1000 :) cok pahalı değilmi

Crewe nasıl katılıyoruz

Ve tekrar kolay para :D kazanma yolu araba alıcam inş -_-"
  • kardes istasyondan benzin al 20 litre fln yazıo ordan al daha hesaplı sen kovada alıon mesala bitti bnzzin dielim yolda kalmıon oyuzden daha pahalı ama hiç daha benzinim yarıda bitmedi :S
  • benim bir sıkıntım daha oldu. dün oyunu kurmuştum ve oynamıştım. bugün tekrar girmek istediğimde aynı patchleri tekrar update etmeye başladı. bu hergün aynı şeyleri böyle yapacakmı? yoksa yanlış bir şeymi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunga

benim bir sıkıntım daha oldu. dün oyunu kurmuştum ve oynamıştım. bugün tekrar girmek istediğimde aynı patchleri tekrar update etmeye başladı. bu hergün aynı şeyleri böyle yapacakmı? yoksa yanlış bir şeymi var?

Seninki şans olmuş ilk oyunu yüklediğinde patch yapar ancak bugün yeni patch gelmiş ben de şimdi farktettim yani sorun yok

quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon
    Birşey sorucam iki şey veya 3 şey :)

Kolay benzin etmenin bir yolu varmı sürekli yarıda bazende bitti bitecek.Benzin satan yerdede kücük bidon 200 büyük bidon 1000 :) cok pahalı değilmi

Crewe nasıl katılıyoruz

Hocam istasyonlardayken
    1--->Missionlar
    2--->Delivery Service
    3--->Battle Zone
    4--->Benzin doldurma
    5--->Driver Dome'a giriş

4 e bastığın zaman full u seçip fill dersen çok daha ekonomik olarak doldurmuş olursun benzinini.

Crewe katılmak için aynen şunu yazıyorsun: /join crew crew ismi
    crew ismine katılmak istediğin crewin tam adını yazıyosun.

Oyunda kolay para biraz zor Missionlarinin yetismediği yerde level atlayabilmek için sürekli patrol yapacaksın(haritada ünlem işareti olarak gösterilen sarı yerlerden alınır) Her patrolün bitiminde sana 1 adet liquid mittron verir. Toplamda 10 adet liquid mittron olunca çantanda bu 10 liquid mitron 1 tane mittron enhancer a dönüşür. Mittron enhancer i çantana düştüğü andan itibaren 24 saat içinde satmalısın yoksa hiçbir değeri kalmaz.
    Mittron enhacer i Auction house'da ortalama 29,000 mitodan çok kolay satabilirsin. ya da her bir liquid mittron u 2.900mitodan satabilirsin.

Auction house a item koymak için F3 e basınca açılan pencerede üstten Auction u seçip, çantandaki satmak istediğin eşyanı sürükleyip sol taraftaki boş slotlara koyman ve üst kısma ürün miktarını alt kısma ise ürün(ler)in toplam satış fiyatını yazmalısın. Register dediğinde senden %5 oranında hemen alacağı mitoyu söyler, tekrar OK dediğinde %5lik kısmını senden alır ve eşyanın satışına başlanır.

Eşyan satıldıktan sonra tekrar Auction kısmını açıp, listedeki eşyanın butonunun yeşil bir şekilde SOLD yazdığını gördükten sonra SOLD butonunu tıklaman sana eşyadan elde ettiğin parayı verecektir.

İyi oyunlar

• obaa çok güzele benziyo ama grafk bayat
  • @ ALP_SEEOY benim içinde çok yararlı oldu çok sağolasın oyuna tekrar giriyorum nik Djsuat
  • benden bu günlük bu kadar herkese ii akşamlar lwl 18 oldum yarın grsrs
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp_seeboy

quote:

benim bir sıkıntım daha oldu. dün oyunu kurmuştum ve oynamıştım. bugün tekrar girmek istediğimde aynı patchleri tekrar update etmeye başladı. bu hergün aynı şeyleri böyle yapacakmı? yoksa yanlış bir şeymi var?

Seninki şans olmuş ilk oyunu yüklediğinde patch yapar ancak bugün yeni patch gelmiş ben de şimdi farktettim yani sorun yok

ilk oyunu yüklediğimde patch yapar bu normal. dünde yaptı normal olarak 24 tane patch yükledi
    bugün 2 pc dede denedim açılır açılmaz 25 tane daha patch yükelemek istiyor. yani bugün gelen patch ile birlikte ilk 24ünüde tekrar yüklemeye calışıyor. işte problem burda başlıyor. diyorumki her patch geldiğindemi hepsini tekrar yükleyecek. yoksa her pc'yi kapatışımdamı eğer her pcyi kapatışımda bu bütün patchleri tekrar tekrar yüklerse ne kota dayanır nede sabır buna.

• quote:

quote:

quote:

Crewe nasıl katılıyoruz

Hocam istasyonlardayken
    1--->Missionlar
    2--->Delivery Service
    3--->Battle Zone
    4--->Benzin doldurma
    5--->Driver Dome'a giriş

4 e bastığın zaman full u seçip fill dersen çok daha ekonomik olarak doldurmuş olursun benzinini.

Oyunda kolay para biraz zor Missionlarinin yetismediği yerde level atlayabilmek için sürekli patrol yapacaksın(haritada ünlem işareti olarak gösterilen sarı yerlerden alınır) Her patrolün bitiminde sana 1 adet liquid mittron verir. Toplamda 10 adet liquid mittron olunca çantanda bu 10 liquid mitron 1 tane mittron enhancer a dönüşür. Mittron enhancer i çantana düştüğü andan itibaren 24 saat içinde satmalısın yoksa hiçbir değeri kalmaz.
    Mittron enhacer i Auction house'da ortalama 29,000 mitodan çok kolay satabilirsin. ya da her bir liquid mittron u 2.900mitodan satabilirsin.

Auction house a item koymak için F3 e basınca açılan pencerede üstten Auction u seçip, çantandaki satmak istediğin eşyanı sürükleyip sol taraftaki boş slotlara koyman ve üst kısma ürün miktarını alt kısma ise ürün(ler)in toplam satış fiyatını yazmalısın. Register dediğinde senden %5 oranında hemen alacağı mitoyu söyler, tekrar OK dediğinde %5lik kısmını senden alır ve eşyanın satışına başlanır.

Eşyan satıldıktan sonra tekrar Auction kısmını açıp, listedeki eşyanın butonunun yeşil bir şekilde SOLD yazdığını gördükten sonra SOLD butonunu tıklaman sana eşyadan elde ettiğin parayı verecektir.

İyi oyunlar

Hmm peki f3 e basamıyorsam ? :) o tuş bozukta

Sizin bu takıldığınız crew ismi Turkish crew değilmiydi :P baktım yok öyle birşey diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 25 Ocak 2008; 23:00:15 >

• quote:

quote:

quote:

Crewe nasıl katılıyoruz

Hocam istasyonlardayken
    1--->Missionlar
    2--->Delivery Service
    3--->Battle Zone
    4--->Benzin doldurma
    5--->Driver Dome'a giriş

İyi oyunlar

Allah kahretmesin yaaaa ben benzin bitince yolda kalırım falan die hepp bitmek uzereyken benzin alıyordum simdiye 10 taneyi tammalamısdım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.