Şimdi Ara

Drift yapmanın cezası ACİLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu gün ankarada yağmur yağdı bende son final sınavımdan çıkmış eve gidiyordum viraj gözüme çok tatlı gözüktü eskişehir yolundan samsun yoluna bağlanan viraj bilen bilir yanlamaya başladım ve bi baktım samsun yolunun üzerinde polis var gördüler mi tam anlayamadım görseler durdururlardı diye düşünüyorum sorum şu arkadan plakaya ceza gelir mi ? gelirse ne kadar girdi bana ?
    tehlikeli araç kullanmak 2000tl falan diyenlar oldu

• Insallah gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmez. Gelse de 100 lira civarında bir şey gelir. İcabında direksiyon hakimiyetini kaybettim toplamaya çalışıyordum diye itiraz etseniz yeter.

Ha inşallah birilerini tehlikeye atmadınız.

• Beter ol

• Ya şimdi iyi olmuş da diyebilirim ama insan bazen yapıyor işte. Ufak bir viraj etrafta kimse yok en azından yakında kimse yok şöyle bir heyecan yaşayayım diyor insan. Dediğim gibi yakınında biri yoksa çok da yargılamamak lazım bana kalırsa.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yol tamamen boştu başkalarının canını malını asla tehlikeye atmam
  • Yapmayi biliyorsan cezasi yok. Bilmiyorsan kaskonu kontrol etsen iyi olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    aracıma güvenmesem ve tanımasam zaten yapmam ama araba arkadan itişli bmw f30 insan arkadan itişin tadını yollar boşken çıkarmak istiyor
  • dedikleri gibi büyük bir ceza yemem umarım
  • HüseyinAK96 H kullanıcısına yanıt
    Birak bu ayaklari genç, zehri birkere almissin. Ister ceza gelsin ister gelmesin yine yapacaksin :)

• Drift yaptım takla attım diyecaksın diye girdim konuya ceza alırmıyım diye mantıkdışı soruyla karşılaştım .Umarım trafikten men edilirsiniz de çevrenizdeki insanlar rahat eder

• gördülerse ne kadar ceza yerim sorum bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.