Şimdi Ara

driv3r&istanbul

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet driver oyunun yeni surumu driver 3 diger adıyla driv3r.hakkında soylelenenler cıkıo. gecenlerde gazetede rastladım 2 tanede resim vardı acaip hosuma gitti.resimde istanbul sokakları ve ayasofya vardı.. alta yazan yazılara gore oyun introsunda istanbul var polis arabaları renault 12 toros :D arabaların aynasından ellerinde tesbih sallayan bıyıklı soforler tam turkish olmus bea acaip hosuma gitti hele renault toros olayı siz ne dusunuyorsunuz

• müthiş ya asi kardeş eğer dediğin gibi toros renault varsa turkısh imaj olur
    hele bide pala bıyıklar tam türk olur beeeeeeeeee.
    en kısa zamanda alıp oynuyacağım bu oyunu inşallah kaliteli bir şeydir söylendiği gibi............
  • kara carsafLıLarıda unutmamısLar bu arada..
  • hade bea gercekten carsaflılar varmı
    işte o kotu imaj olur ama isin espri yonunude untmamak lazım.. oyununn finalininde istanbulda bittigini soylemeyi unutmusum
  • kac aydır o konuyu konuşuyoruz zaten bir formu kurcalasanız bulursunuz ama oyun katiyen cıkmıyor
  • Ve yine söylüyorum, ps2'de oynadım, eğer aynı oyunu bize sunarlarsa çok kötü...
  • aynı fikirdeyim arbadayken sorun yok ama dışarıda rezalet........................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mekanlar fazla benzemiyomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

mekanlar fazla benzemiyomuş

evet ama karacarsafLıLar cok benziyomus ( uLam bende bu karacarsaf oLayına amma takmısım ha )
  • Ne zaman çıkacak peki ?
  • Evet millet PS2 de falan çıkmış olması lazım da Bilgisayara ne zaman geliyor bi haberiniz var mı?
  • valla ben sabah gazetesinde okudum ne zaman cıkacak bilmiyorum.ama trgameri gunluk takip ediyorum cıktıgı an pc versiyonu hemn alıcam..oyun kesinlikle cıkmıyor diye bir sey yok ya gazetelere cıktıgına gore cıkacaktır
  • Level dergisi 1 Eylül 2004 çıkacak demiş ama yorumları arasındada "Tarih değişmedi ama beklentilerimiz azaldı" demiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gryphon -- 21 Ağustos 2004, 10:07:36 >
  • valla gerçekten süpeeeer bi oyun yaw çıkması için sabırsızlanıyorum...
  • ps2 de gördüm oyun berbat ........

halbuki çoktandır beklyorduk
  • xbox ta mükemmel "gözüküyordu". ama oynanış vs ne durumda bilmiyorum.
  • ben driv3r ı bitirdim ps2 de ama karaçarşaflıya rastlamadım.. başı örtülüler war ama çarşaf yok.. acaba gözümden mi kaçtı ??
  • ps2de cıktı demek ha vay be gidip hemen int cafede oyniyim bi yarın :)
  • Evet Driv3r hakkında çok şey duydum. Ancak Son günler de çıkan söylentiler beklenilen zevki sanırım yaşatmıyacağının habercisi
  • harika bir oyun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.