Şimdi Ara

Driver CD'si, internet bağlantısı olmadan driver'lar nasıl yüklenir? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum kısaca şu; yeni formatlanmış bir bilgisayarın, driver CD'leri olmadan, internet bağlantısı olmadan driver'larını nasıl yükleriz? :)

Bilgisayar işlemci harici hiçbirşeyi tanımamakta, internete girebilsem online olarak bulabilecek programlar buldum fakat onboard ethernet girişi var, anakartıda tanıdmadığından dolayı internetede giremiyorum... Kutusu vs. si malesef yok...

Anakartım ASUS, anakart'ı mümkün olduğu kadarı ile yerinden inceledim fakat ürün koduna ulaşamadım.

Ürün kodlarına sahip olsam hemen dizüstü bilgisayarımdan indirip hallederim ama...

Aklınaza bir fikir geliyorsa lütfen yardımcı olun, arkadaşımdan(kendisi kutuları atmış, faturası bulamadı) 2.el aldığım canavar gibi bilgisayar haftalardır kenarda duruyor.

Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler...

• Aida64 isimli programı indirip, flash bellekle diğer bilgisayara kurun. Bu program donanım özelliklerinizi tespit edecektir, anakart modelini ve diğer donanımların modelini öğrenip dizüstü bilgisayarınızdan ilgili sürücüleri indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapist9

Arkadaşlar merhaba.

Sorunum kısaca şu; yeni formatlanmış bir bilgisayarın, driver CD'leri olmadan, internet bağlantısı olmadan driver'larını nasıl yükleriz? :)

Bilgisayar işlemci harici hiçbirşeyi tanımamakta, internete girebilsem online olarak bulabilecek programlar buldum fakat onboard ethernet girişi var, anakartıda tanıdmadığından dolayı internetede giremiyorum... Kutusu vs. si malesef yok...

Anakartım ASUS, anakart'ı mümkün olduğu kadarı ile yerinden inceledim fakat ürün koduna ulaşamadım.

Ürün kodlarına sahip olsam hemen dizüstü bilgisayarımdan indirip hallederim ama...

Aklınaza bir fikir geliyorsa lütfen yardımcı olun, arkadaşımdan(kendisi kutuları atmış, faturası bulamadı) 2.el aldığım canavar gibi bilgisayar haftalardır kenarda duruyor.

Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler...

DriverPack Solution programını kullanın bütün bilgisayarın driverleri içinde vardır dosya boyutu 3 Gb olabilir.

AIDA64 Extreme Edition programıyla driverlerin isimlerine bakarak başka bilgisayarsan indirip kurabilirsiniz.

• Sn. kırmızımercimek ve sn. PcKolikq, yardımlarınız için çok teşekkür ederim, gerçekten çok yararınız dokundu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.